Merhaba Arkadaşlar;
Çinden ithalat yapmaktayım istediğiniz herhangi bir ürünü mail yoluyla bana ulaşarak belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırım.Çalışma sistemimiz koli,container şeklindedir.
Herhangi bir gümrük sıkıntısı yaşanmamaktadır.
Güven açısından : Ürünlerinizi Türkiye’de teslim aldığınızda kargo ücretini ödüyorsunuz.
İletişim;
mertdemir37@gmail.com
Saygılarımla
İyi çalışmalar
34 Si 5332
Çinde ucuz ps4, xbox, apple storeda ucuz ürün yok, kadıköy fiyatları ile aynı, ben kendi cihazımı yanımda çine götürdüm,
Orada orjinal kutusunda yedek kol aldım, kutusunu açmak bile imkansız fakat beyaz görünce farklı raftan bozuk veriyor sonra geri gidince elinde fiş makbuz tarzı bişey yoksa ilk sizi ilk defa görmüş gibi yapar benim ofisimin altımdaki elektronikçide 3-4 kere değiştirdim sonra sıkıldım, olay genelde hep bu şekilde,
Parfümde ucuz bulamazsın, abini hongkonga yolla orası ucuz.
Toptan mal getirmek isteyenler, eğer gümrük mevzuatında kısıtlama varsa hiç bulaşmayın bilinki buradaki fiyatların deli altına inemezsiniz birde satmak hedefi varsa sizden 5 sene önce piyasaya girmiş adam çek senet vade ile verdiği için kimse toptancısını değiştirmek istemez.
Örnek olarak çocuk koltugu mobilya sınıfına girsiği için 1 dolara alsanız bile hacimsel fiyat hesaplanır, ama park sensöründe garanti şartnamesi bile yoktur.
Çinli mutlaka biyerden sokar, %20 garanti prosedürü fazla mal isteyin zaten %25'i bozuk çıkabilir
Tr de büyükseniz çinli finansman şirketleri ile çalışın 365 gün vade olanağı sağlar.
Elinizdeki hertürli fantezi ürünü oraya satabilirsiniz, elinizde ne kadar çaf caflı perde vs. varsa paylaşın
İlla ithalat yapacaksanız 100.000 tane boncuk alsanız bile kontrol firmaları ile ürün kutulanmadan kontrol ettirin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)