....Olay maalesef tahmın ettıgım yere gıttı o yuzden silme gereği duyuyorum.
....Olay maalesef tahmın ettıgım yere gıttı o yuzden silme gereği duyuyorum.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Duruma yorum yapmak kimseye düşmez sanırım, her iki taraf içinde tarifsiz bi acı..
Benim bildiğim kadarıyla hakkında aile şikayetçi olmasa bile dava açılacak.
Kuzenim adama çarpmıştı adam hatalıydı, insani açıdan ilgilendikleri için adama bi nevi sus parası olarak dünyanın parası dökmüşlerdi keşke dava açsa demiştik..
Bu arada adamın bacağı kırılmıştı yanlış hatırlamıyosam.
5237/85-2 uyarınca 3-15 yıl arasında hapis istemiyle yargılanacaktır. Ölümlü kaza olduğundan ailesi şikayetçi olmasa bile hakim kendi takdirini kullanacaktır.
Ayrıca bir de kan parası istenecektir.
Yanlışım varsa düzelten olur.
Arkadaşınıza geçmiş olsun, hayatını kaybeden kişiye ise Allah rahmet eylesin..
bunu burda sormaktan ziyade avukatiniza sorarsaniz daha hizli cevaplar alir ona gore hareket edersiniz .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Üzülerek söylüyorum ki , cezaevine girer.ben ticaride çalışıyordum yazın , alkolden ehliyeti kaptırdım daha sonra benden sonraki şoför , 2 yayayı öldürdü , çocuk şu anda cezaevinde , hayatı yandı.alkol durumu temizdi , alkol almamıştı , ona rağmen kelepçe oldu , bir fikir verir belki.allah kimsenin başına vermesin.çok zor.
Taksirle ölüme neden olma suçundan kamu davası açılır. Şikayete bağlı bir suç değildir zaten. Alkol cezada arttırım yapılmasına neden olur. Sabıkası yok, duruşmadaki tutum ve davranışları iyiyse, herhangi bir maddi zarar var da o zarar karşılanmış ise hagb alır. Tabi burada iddianameyi incelemeden hüküm kurmak yanlış olur. Görüşlerim bu yönde.
Hüküm giyecektir ama suresini olayin detaylari ve hakim kanaati belirler. Alkollu olumlu kazada yan koltukta oturan arkadaşını kaybetmis bir arkadaşım 10 yila mahkum edildi
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Eleştiri istemiyorsanız foruma konu açmayın. Eleştiri yapacak birininde kalbini kırarsan forumdan ilelebet uzaklaştırırım. Çok hassas bir konu bu bir kişi alkollü bir kişide toprak altında şuan.
En ağır cezayı alması temennimdir.
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
İşin içinde alkol varsa zaten eleştirilecek birşey kalmamış ömrü boyunca bunun acısıyla yaşayacak hangi ceza olursa olsun bunu hafifletemez.
___________Cevap olaraksa;
Hapis cezası alır ki almalıda.Cezanın süresi alkolün promilinden kazanın oluş biçimine kadar incelenir.Ölümle sonuçlandığından ailesi şikayetçi olmasa dahi yasal süreç kamusal açıdan devam eder.Ayrıca biz tutanakları görmüyoruz yani havadan konuşuyoruz.
Bir kelime dahi çok şeyi değiştirir.
Şuan için ölene Allah'tan rahmet yakınlarına sabır dilemekten başka yapacak birşey yok.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
sana olacakları net anlatayım, net diyorum çünkü benim kuzenim de alkollü motor kullanırken akasındaki arkadaşıyla birlikte kaza yaptı, kendi ağır yaralandı, çocuk öldü ne yazık ki... önce avukatın yanlış yönlendirmesiyle kazayı rahmetli yaptı dediler, hakim yemedi... 3 sene ertelemesiz indirimsiz hapis cezası aldı, şu anda Muğla cezaevinde cezasını çekiyor...
bu arada şu alkollü kullanma olayının sonuçlarını anlayın artık, kuzen hapse girdi, şoförüm ise trafik kazasında yaşlı bir kadını öldürdü, 1 gece içerde kaldı... alkollü-alkolsüz ayırımını anlayamayan var mı hala? kaza bu olur demeyin...
alkollu araç kullanmanın kasten adam oldurmekten bir farkı olmadığından çok ağır cezalar çıkabiliyor şartlara gore
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Eğer kazanın oluş sebebi biçimi alkol olmasa bile yapacağı bişey yoksa inşallah fazla yatmaz, ama o insanın ölümüne alkol sebep olduysa inşallah çok ağır ceza alır inşallah gamsız biri değildir ömrü buyunca vicdan azabı çeker birde vefaat eden yakın akraban olsaydı acaba gene milletin kalbini kırarımmı yada bu şerefsiz nasıl en ağır caza alır diye konumu açardın .
Herkezin başına gelmez. Alkol alıp araç başına geçen gerizekalıların başına gelir. Umarım hakettiği cezayı alır.
arkası sağlam değilse sağlam ceza alır. hak ettiğide budur.
ailesinin şikayetçi olmama ihtimali yoktur bence. senin çocuğun olsa ne yapardın gibi düşün.
zaten aile şikayetçi olmasa bile devlet yargılar ve içeri tıkar. tavsiyem hiç üzülme, hak ettiği cezayı çekmez ise emin ol ilerde daha üzücü olaylara karışabilecek cesaret gelir adama.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Cezalar cok daha caydırıcı olmalı aslında, bosuna yasaklanmıyor, bosuna bu kadar agır cezalar verılmıyor. Bunları bıle bıle lades dıyorsan ceremesini cekeceksin. Olene allah rahmet etsin ama aklı basında bı adam alkollu surucuye canını teslim etmemeli yazık olmus gercekten bırı mezara otekınınde yıyecegı hukum ve omır boyu vıcdan azabı icinden cıkılacak gibi degil allah kimsenin basına vermesin.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)