User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
158 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Spor yayım kırıldı yardım istiyorum

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimse yanlış anlamasında bana burda dönen mühendis konusu çok saçma geliyor

sadece yay presslenmesi , custom coil olayı değil yani bu forumda mühendis yapmış ellemeyin dersek bir çok kişinin hatta %70 in arabası ofsayttır yani
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

sadece yay presslenmesi , custom coil olayı değil yani bu forumda mühendis yapmış ellemeyin dersek bir çok kişinin hatta %70 in arabası ofsayttır yani
    diyecek başka bir şey yok

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Öyle deme mühendisler kutsaldır çünkü bütün forum araçlarımıza bişi yapmadan önce mühendislere danışıyoruz, çünkü hepimiz çok çok bilinçli insanlarız ve o ilkel sanayilerin önünden bile geçmiyoruz.
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Görsellik zaten mühendisin işi değildir. Arkadaş özellikle vurgulamış etkinlik vardı diye. Yani amaç yol tutusu değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ufuksaracci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görsellik zaten mühendisin işi değildir. Arkadaş özellikle vurgulamış etkinlik vardı diye. Yani amaç yol tutusu değil.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu konu ıphone'cular samsung'cular gıbı oldu..

aracın yururu ıle ılgılı muhendıslık olayına katılıorm yanı ıphone dıorm..

ama soğuk pressten yana sorun olacağınıda duşunmuorm yanı samsungta ıyı bı telefondur..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ama soğuk pressten yana sorun olacağınıda duşunmuorm yanı samsungta ıyı bı telefondur..
    Güzel örnek Telefon da kesinlikle apple cıyım
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Olay resmen şaka oldu Ne presi ne yayı savunan biri değilim elimdeki imkan doğrultusunda etkinlik için böyle birşey yapıp yayı kırdık takoz mu koysak get mi koysak diye konu açtık neler okuduk

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olay resmen şaka oldu Ne presi ne yayı savunan biri değilim elimdeki imkan doğrultusunda etkinlik için böyle birşey yapıp yayı kırdık takoz mu koysak get mi koysak diye konu açtık neler okuduk
    sen daha dur "106 GTI mı - Cıvıc VTI mı Geçer" konusuna gelcez..

şaka bı yana, orjın yay amortısorunu takıp bı foto çek, konu olumlu sonuçlansın..

sen kullanan bırı olarak sağlıklı olmadığını bılıosn ve soyluosunda zatn, senın amacın gorsellık ıçın buluşma fuar ıçın yapılmış bı araç, ınternette araştıran başka arkadaşlar konuyu yanlış anlayıp trafıkte sorun yaratacak araç yapmasınlar, ne kendılerını nede bızı rıske atsınlar..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen daha dur "106 GTI mı - Cıvıc VTI mı Geçer" konusuna gelcez..

şaka bı yana, orjın yay amortısorunu takıp bı foto çek, konu olumlu sonuçlansın..

sen kullanan bırı olarak sağlıklı olmadığını bılıosn ve soyluosunda zatn, senın amacın gorsellık ıçın buluşma fuar ıçın yapılmış bı araç, ınternette araştıran başka arkadaşlar konuyu yanlış anlayıp trafıkte sorun yaratacak araç yapmasınlar, ne kendılerını nede bızı rıske atsınlar..
    Arabayı cidden sürmüyorum araç fazlalığından etkinlik için dip bastım bıraktım

Bu yorumları okuyunca dayanamadım kaldırdım...

Ya ailen arabada olsaydı diyenlere cevabım olsun bu ; araba zaten düz yolda giderken bile eki sürtüyo ailemle bi yere gidebileceğim bi araba değil 2. bi araç olduğunuda söyledim. Trafikteki insanları tehlikeyede atmadığımı düşünüyorum çünkü trafiğe çıkmıyorum etkinlik gecesi gece gidip çekecektim arabayı bu kadar basit..

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orj amortisör + güzel marka bir bir spor yay

ya da koni + yine güzel marka bir spor yay

ya da güzel marka bir coilover

bu 3 seçeneğin haricine bence vermeyin para...
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orj amortisör + güzel marka bir bir spor yay

ya da koni + yine güzel marka bir spor yay

ya da güzel marka bir coilover

bu 3 seçeneğin haricine bence vermeyin para...
    Konuya çok güzel bir cevap oldu

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Konu "mühendis yapmış ellemeyin" değil.. Öncelikle bunu anla..

Herkes; "elleyeceksen mühendisin yaptığını koy" diyor.. Metaller üzerinde oynama yapmak, özellikle bir defa şekli - suyu verilmiş metaller üzerinde sanayideki ali veli'nin kafasına göre oynama yapması doğru değildir diyor millet.

Sana saçma geliyorsa; 1 önceki sayfada "saçma gelenlere, karşı olanlara" bazı sorular sorulmuş.

Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolda kırılsa kaza yapsan bu annen baban kardeşin arabadayken olsa ?

bir yazı yazim isterim

öncelikle Custom coilover derken amortisor e yanık yağ basmak serliğini % bakımından ayarlamak lamı oluyor yay sertliği yay direnci çeliğin maddesi ? neoldu insanlar salakmı ozaman firmalar kg bazında bir çok yay satıyorlar onlarda yanlış zaten öylemi ?
    coilover insert mili nin genişliği kalınlığı felan bunların hesabı yapılıyormu yapılırken ?
    bakın beyler hepsinin mantıklı açıklamaları var okursak hepimiz anlarız adam 3 way amortisor yapmış bound rebound ve onu geçtim salınım sürelerini bile ayarlayan bir sistem yapmış yağı gazı dışarı almış binlerce dolarlık işi 200 tk ye yapıyoruz öylemi ?

bunlara wevet derseniz ben daha bişi demem zatena
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte aradığım kan ...

Anlat bakalım coilover nedir ?
    O amortisör ve üzrindeki yayın tansiyonunun otomobilin yoltutuşuna etkisi nedir ?

Bir otomobilin amortisörleri sökülerek o sökülen amortisörlere yapılan işlemin sonucunda o aracın amortisörünün ve yayının taşıyabileceği maksimum ağirlık/ yük oranı nedir ?

Türkiyedeki X ustanın söküp işlem yaptığı amortisör için takmadan önce yaptığı test işlemi nedir ?

Bu işi yapan yani fizik kuralları ile uğraşıp hesap ktap yapması gereken türkiyedeki en iyi ustanın eğitim durumu / diploması nedir ?

Şimdilik bunları yanıtla 3-5 bişey daha var onları cevabına saklıyorum ...
    Özgün ve Buğra'nın buradaki sorularına cevap verebilirsen biz de öğrenmiş oluruz sana saçma gelenin doğrusunu..

Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle deme mühendisler kutsaldır çünkü bütün forum araçlarımıza bişi yapmadan önce mühendislere danışıyoruz, çünkü hepimiz çok çok bilinçli insanlarız ve o ilkel sanayilerin önünden bile geçmiyoruz.
    Fazla boş konuşuyorsun, azalt biraz.

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne zaman kesilmiş bir yay kısaltılmış bir amortisör mili içeren konu açılsa 10 sayfaya yakın aynı muhabbetler oluyor ve topic 1 haftaya yakın yeni mesajlar kısmından düşmüyor. Ne önemli mevzuymuş arkadaş..

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu "mühendis yapmış ellemeyin" değil.. Öncelikle bunu anla..

Herkes; "elleyeceksen mühendisin yaptığını koy" diyor.. Metaller üzerinde oynama yapmak, özellikle bir defa şekli - suyu verilmiş metaller üzerinde sanayideki ali veli'nin kafasına göre oynama yapması doğru değildir diyor millet.

Sana saçma geliyorsa; 1 önceki sayfada "saçma gelenlere, karşı olanlara" bazı sorular sorulmuş.

Özgün ve Buğra'nın buradaki sorularına cevap verebilirsen biz de öğrenmiş oluruz sana saçma gelenin doğrusunu..

Fazla boş konuşuyorsun, azalt biraz.

sen önce benim neye cevap verdiğimi oku , sonra ne demek istediğimi anla

burda herkes onu koy, bunu koy mühendis yapmış ondan çıkma diyor da kendi arabalarının inceleyince herşey mühendisliğe uygun mu ? ben onu diyorum

Mühendisiğin yaptığı ise kimse arabasına bişey eklemesin swapta yapmasın

Benim kimsenin sorusuna vericek cevabımda yok o yüzden. Uygun bulmuyormu , tedirginliğimi var tamam yaptırmasın kimse silah dayamıyor ki gitsin marka alsın çok para değil

herkes üstüne düşenide yapmış , uyarmış google aramalarındada adamlar bu konuyu görünce uyarıları okur yine kendi bildiğini yapar
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes üstüne düşenide yapmış , uyarmış google aramalarındada adamlar bu konuyu görünce uyarıları okur yine kendi bildiğini yapar
    Bence bu konuya daha bir şey yazılmamalı gereksiz uzadı başka bir şey değil

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen önce benim neye cevap verdiğimi oku , sonra ne demek istediğimi anla

burda herkes onu koy, bunu koy mühendis yapmış ondan çıkma diyor da kendi arabalarının inceleyince herşey mühendisliğe uygun mu ? ben onu diyorum

Mühendisiğin yaptığı ise kimse arabasına bişey eklemesin swapta yapmasın

Benim kimsenin sorusuna vericek cevabımda yok o yüzden. Uygun bulmuyormu , tedirginliğimi var tamam yaptırmasın kimse silah dayamıyor ki gitsin marka alsın çok para değil

Alıntı yapmadığın veya isim kullanmadığın için neye cevap verdiğin belli değil. Dolayısıyla verdiğin cevap, genel cevap olarak nitelendirilir. Forum kültüründe bu, bu şekildedir.

Bir kez daha yazıyorum; herkes "alinin velinin eğip büktüğü demiri değil, arkasında AR-GE olan bir ürünü kullan" diyor. Bunu diyenlerin arabalarının uygunluğu ya da uygunsuzluğu da senin veya benim bilgimiz dışında. Belki uygun belki değil, neticede arabası uygun olsa da olmasa da söylediği cümle olan "alinin velinin eğip büktüğü demiri değil, arkasında AR-GE olan bir ürünü kullan" cümlesi doğrudur.

Sigara içen birinin "sigara sağlığa zararlıdır" demesi, sigara içtiği için yanlış hale gelmez. Değil %70, sigara içenlerin %100'ü de bunu söylese, sigara içmelerine rağmen söyledikleri söz yaptıklarından farklı olsa da; doğrudur.

Hala gelmiş swap yapmasın diyorsun. Bir önceki mesajda "elleyeceksen mühendisin yaptığını koy" dendiğini söylemişim. Oku oku diye artistlik yapmasını biliyorsun ama kendin okumuyorsun. Şöyle yazarsam belki idrak edebilirsin; Kimse swap yapmayın ellemeyin demiyor, swap yaparsanız da mühendislik eseri olan blok koyun diyor.

Sorulara cevap veremeyeceğini de biliyordum, tasdiklemek için sordum. Ben de gerek bilinçli bir kullanıcı, gerekse bu forumun yöneticisi olarak üzerime düşeni yapıyorum. Google aramalarında bu forumu ve konuyu görecek kişilere; "saçma" diyen senin gibi userların herhangi bir şeye dayanmadan "saçma" dediklerini, teknik sorulara verebilecekleri teknik cevapları olmadıklarını gösteriyorum.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne muhendismis arkadas...
    Millet ne cok seviyormus bos mesaj atmayi inatla savunmayi
    Cem yilmazin guzel bi sozu "akli yok fikri var"
    Bi arabanin motoru bozuk olur, sanzimani bozulur, akusu biter idareten biseyler yapilir anlarim ama lastik-fren-yuruyen aksami anlamam
    Arabanin sizi yola baglayan ve en onemli seylerde bu sekilde ucuza kacip zaten ikinci arabam idareten napiyim demek hala anlam veremiyorum

Madem ikinci araban butceni ayarlayinca coil alcaksin o zaman binme kardesim arabana dursun yatsin yerinde paran olunca tamir ettir oyle cik sokaga

Swap ile muhendisin ne alakasi var ?
    Adamin yolda giderken motoru kirilir, kulaklardan cikar, alev alir yine saga cekip kendini kurtarabilir ama yay 100le giderken ilk buldugun bariyerden kendini kurtaramazsin

Aslinda ne yazsam bos "anlayana sivri sinek saz anlamayana sazi soksan az"
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne muhendismis arkadas...
    Millet ne cok seviyormus bos mesaj atmayi inatla savunmayi
    Cem yilmazin guzel bi sozu "akli yok fikri var"
    Bi arabanin motoru bozuk olur, sanzimani bozulur, akusu biter idareten biseyler yapilir anlarim ama lastik-fren-yuruyen aksami anlamam
    Arabanin sizi yola baglayan ve en onemli seylerde bu sekilde ucuza kacip zaten ikinci arabam idareten napiyim demek hala anlam veremiyorum

Madem ikinci araban butceni ayarlayinca coil alcaksin o zaman binme kardesim arabana dursun yatsin yerinde paran olunca tamir ettir oyle cik sokaga

Swap ile muhendisin ne alakasi var ?
    Adamin yolda giderken motoru kirilir, kulaklardan cikar, alev alir yine saga cekip kendini kurtarabilir ama yay 100le giderken ilk buldugun bariyerden kendini kurtaramazsin

Aslinda ne yazsam bos "anlayana sivri sinek saz anlamayana sazi soksan az"
    Amacını kendi mesajında belirtmişsin, araba benim ister böyle binerim ister kaldırırım ister dip basarım hiç sürmem seni ilgilendirmez.Herkes sağlıklı olmadığını biliyor bende biliyorum sen ve senin gibiler yüzünden konu uzadı uzadı farklı yerlere geldi swapmış nokiaymış iphoneymiş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)