ne bıcım bir ülkede yasıyoruz verginiz batsın serefsizlerrr
Printable View
ne bıcım bir ülkede yasıyoruz verginiz batsın serefsizlerrr
Daha tam kampanyalar bitmedi bayilerde önümüzdeki ay onlarda bitsin ikinci ele yönelir millet ozaman ikinci elde yükselir fd6 civic bile makyajlı 47 istiyen var yavaştan hondalar başladı zamlanmaya önümüzdeki ay tamamen ikinci eler yükselir benim görüşüm ki insanlar haklı 5 bin ötv farkı cebinden vericeğine oda kendi arabasının fiyatını yükseltiyo dürüstçe konuşmak gerekirse bende sıfır araç alırken bende yapıcam bu hale getirenlere çok söylencek söz varda diyemiyo insan :(
Dün astra j 1.4 turbo sport paket. 54.900 aldım. Varmı 2-3 ay önceki fiyatını bilen varmı?
Astra nın fiyatını bilmiyorum ama önceden o fiyata insignia 1.4t edition elegance verdiklerini biliyorum.
6 ay evvel 51 e sport sunrooflu paketını aldı arkadasım. 1.4 manuel
10 lira param var araba alcam desen alamıyosun artık, kıçı kırık şahin doğan bile 92 93 modellerine 10 12 lira istiyolar. Dün gözümün önünde 95 şahin 10 500 e satıldı.
2013de araba aldığım için kendimi şanslı hissediyorum. birde 2014 itibariyle kredilere de düzenleme geldiğinden kredilerde zor çıkıyor artık.
tam bir sene once c elyse aldım dızel comfort 38 500 e sımdı 49600 sok oldum ulkenın ekonomısı cok kotuye gıdıyor ıyı degıl bu kadar fıyatların yukselmesı
Bazı arkadaslar kamillik yapıp aramam değerlendi diye düşünebilirler. Ama o aracı satıp ne halt yiyecekler onu anlamadım ben, giren çıkan kendisine ama dur bakalım jeton ne zaman düşecek.
elimizdekilerin kıymetini bilmek lazım şu yıl itibari ile. gerçekden çok zorlaştı sıfır araç alımı :rolleyes:
sıfır araç al, bir yıl bin, kar ederek sat, sanırım bu olay sadece Türkiye'de olur:icon_tup:
2012 sonunda 36 bine almadığım araç şuan 47 bin olmuş:eek:
araç yeni Astra HB Edition modeli
Arkadaşlar bayilere , ötv'ye laf ediyorsunuz ama EURO'nun 3.Tl'yi geçtiği gibi bi gerçek var. Üreticiler kurları sabitliyor ama dayanamıyorlar yılbaşından önce cc aldım indirimle kur 2.26'ya geldi bugün kur 2.43 yaptılar aynı dönemde bmw'de kur 2.49'du bugün 2.80 yaptı adamlar , şuanda güncel kur 3 ve üzeri. Asıl sıkıntı seçimlerden sonra eğer şuankiler kaybederse ne € kalır bu fiyatlar ne de $ ne de faizler tüm dengeler değişir o zaman ülke ne yazık ki kötüye gider
Mayista 45 e aldigim golf şuan 51.400.
Geçenlerde ilan actim 48 liradan, baya da yazan oldu. Sevinsek mi uzulsek mi bilemedim. Tek bildiğim, durum hic iyiye gitmiyor.
zaten güllük gülistanlıgız ya daha geri nereye gidebilcek daha
@furkane , bu ülke bundan daha kötü olamaz , ekonomi batmış , yargı bitmiş , komutanlar , vatanseverler , gazeteciler içerde.kısacası ülke dipte.yani bu adamların pardon , hırsızların , bu başımızdaki din tüccarlarının savunulacak hiç bir tarafı yok.o yüzden istikrar gibi şeyler gevelemeyin...
Şartlar bunu gerektiriyorsa almayın abicim.. Bu kadar basit ))