bankalar falan deyince bunlarda öğle tatili var buradan yola çıkarak Kahve Molası diye bir isim geldi aklıma
'Bir Fincan' olabilir.))
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Arkadaşlar çok güzel önerileriniz var hepsini değerlendirmeye alacağız tescili alınmamış olanı kullanacağız
Allah'ımm..World'ler Shop'lar Center'lar havada uçuşuyor ya..
Önerilerin çoğu tescilli,olmayanlar bile çağrışım yaptığı gerekçesiyle reddedilir.
Ben ' Kafe-in 'diyorum,çoğumuzun ayılmak için içtiği kahvenin içerdiği kafeinden yola çıkarak,hele ki işyerlerinin ortasında bulunacak bi kafe için,çalışanlar kafe-in'e gelip kafein desteği alsınlar..
Bizim okulun dibinde vitrin diye bi cafe var güzel ve akılda kalıcı bir isim.İsim olarak bence içinde kahve geçen şeyler değilde daha çok insanların hafızasına bir kere de kazınabilecek gündelik hayattan isimler daha iyi durur
Denizlide eskiden moods un adi cafe inn di, tescil edilmediyse yine olabilir, ama icinde cafe gecmesi bence cok cazip degil, "orta kahve" filan da olabilir, yolunuz acik olsun
kahve-mis güzel olabilir, kahvemiz anlamına da geliyor
kırkahve de olabilir kırk-kahve 'nin bileşiminden yani kırk yıl hatır meselesinden düşünlebilir![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinde sağolun
GİESELLE
Cafe & Restaurant
Mor bi tabelaya hayalimdir(Gieselle el yazısıyla olacak)
cafe & bistro da olabilir
Teşekkür ederim ilgilenen herkese varsa başka öneriler alabilirim![]()
KahveHaneAllah utandırmasın.
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Kahvehane falan görünce aklıma "Hanedan" geldi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)