Başka ne denilebilirki..
Çok imrendim gerçekten takdir ediyorum sizi nasip olursa ilerleyen zamanlarda hem maddi hemde manevi destek olmaya çalışırım.
Bin defa ellerine sağlık,çok iyi düşünmüşsünüz.Allah sizden razı olsun. Bizde İzmirdeki gruplarla konuşup böyle bir şey yapalım.Örnek teşkil etti cümlemize.
Abi elinize, kolunuza, yüreğinize sağlık. Lütfen bir daha ki etlinliğinizi forumda paylaşın maddi manevi destek olalım. Daha önce ufak bir etkinlik olmuştu, bir tekrarı daha olsun. Hele o ufaklığın elinde mısırla bakışı yokmu...
Saygılarımla
örnek olur umarum bu tür davranışlar diğer arkadaşlara da.. bu tür etkinliklerin hep organizasyonunda bulundum, bu mutlulugun tarifi olamaz gerçekten
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
murat abi öyle planlı programlı bir grup değilim.benim aklımda olan bir düşünceydi sağolsun arkadaşlarımda destek olunca proje biraz daha büyüdü. şuan aklımda lösemi hastası kardeşlerimize bir etkinlik düzenleme var ama önce dernek başkanları ile görüşüp bilgi almam lazım.aynı zamanda çalıştıgım için ancak haftasonları uğraşabiliyorum, etkinlik gunlerınde de yıllık iznimden ızın alıp katılıyorum.bir sonraki etkınlıgı yapmadan önce buradan paylaşıcam mutlaka,eminim yardımcı olmak isteyen arkadaşlarım olacaktır.
BaYTaR MURO
yüreğine sağlık, vicdanına sağlık...
Yapacağın ya da yapmayı düşündüğün her organizasyonun İzmir ayağı olmaya talibim kardeşim, yaptıklarınla alaklı ayrıca deneyimlerini paylaş ve yol yordam göster sana zahmet ki bizde burda o yolla ulaşalım yetkililere... emsal teşkil etsin yani...
Allah senden razı olsun...
her zafer acı ister...!
Allah hepinizden razi olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)