User Tag List

Sayfa 9/15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
281 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Bir garip volant hikayesi | kalipson adlı üye ile ilgili

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motomot parca sekliyle almamak lazim tabii ki.Ama referans no.su da ayni.

Diger konuya yazmak da istemiyorum aslinda. Keza yazdikca adam yerine koydugumuz tipler oldugunu aci bi sekilde gorduk. Cebine gore hareket edip, bi urun alirken bircok yere fiyat sormanin etik bir hareket olmadigini savunabilecek kadar seviyesiz insanlarla karsiladmisiz. Neyse, yapacak bisey yok. Kaderde bunlarla da tanismak varmis. Adamlar bizi resmen ahlaksiz moduna soktular.

Benbu volanin bana soylendigi gibi gelip gelmedigime bakarim arkadas.. Yok yuzbin gidermis.. yok kabahat bendeymis.. arkadas bu urun su an ayipli mi ayipli. Bu ne terbiyesizliktir bu ne seviyesizliktir ya. Hala bu adami savunuyorsunuz...

Ama daha durun... Daha volani gezdirmedim. Ak g.t kara g.t cikacak yakinda... Aslinda cikti da dun aksam karanliga kaldi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnanç volanında izler var ben ne dedim tornada ince pas geçin yanıksa izler durur değiilse geçer.
    Volan işine gelince 1000 liraya Megane RS volanı bulamazsın. Sürekli Fransaya gidip geliyorum her sene 2 kere. Fransa fiyatı 493€. Bu fiyat yüzünden bende gittim ktecten aldım almışken düzgünü olsun diye 850 poundluk kiti aldım. Arabanın orjinal baskı balata ve volanı stock olduğu sürece sıkıntı yaratmıyor. Yüklemeye başlayınca ilk zaten volanın kendi merkezi dağılıyor sonra yayı kırılıyor ondan sonra başlıyor ötmeye.
    Bide volan 1000 km de yanar mı demişsin ya. Ben sana 100 km de volan paramparça teslim ederim istersen. Kullanmana bağlı. Arabayı en dik yokuşa vur Üzerinde sürekli geri viteste yüksek devirde in çık in çık 50 km sonra debriyaj biter. 10 km bitik tutmayan ayırmayan debriyajla yol yap gaza basıp çekerek volan aynen paramparça olur.
    Şahin usta için ankaranın kralı demişsin ama gerçekten öyledir. Imprezada sorunumuzu o giderdi. İlk yolladı sorun yaşadık tamam dedi yeniden yolladı tutturamadık. Tamam abi ücret istemiyorum benim hatam var dünya işçilik verdiniz komple yeni hks stage 3 baskı balata yolluyorum bu twin plate ı da tamir edip yolluyorum dedi çok komik bir para aldı.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yav.. Adam sifir gibi, ciziksiz volan gonderiyorum dedi; ustu yanik icinde. Bu urun bana atilmis kaziktir; kimse kusura bakmasin. Burada iki gundur ahkam kesen tiplerin de cogunun nasil ve hangi sekilde mal aldigini, hafiye gibi arastirdiklarini cok iyi biliyorum. Ayni durumda onlar olsalar su iki gunde bu site konu kirliliginden kitlenmisti....

Isin garibi, bu durumu surf kankigilliklerine baglayip savunan adamlar var.

Adam hala malini savunuyor.. Ben boyle yuzsuzluk gormedim.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahin usta Ankara'nın kralı, alıcı yalancı kumpasçı, renault parçacısı sahtekar, usta ise şerefsizin önde gideni... bunları beyan etmek için de konu açmış arkadaşımız, 600 lira için itham edilen kişilere ticari işletmelere yapılan suçlamalara bakın...

volant çok güzel arkadaşım, çizik bile yok dediğin gibi, sen de 120bin ben diyeyim 220bin km sorunsuz gider, garantisi de kendimim...

volant da 'rodaj' olur evet, volantın önce içi sonra dışı aşınır, aşındıkça da rodaj olur, arada yanar , balata da gram çizik olmaz, çünkü arabanın aşınan parçası volanttır...

Kalipson boşver arkadaşım, yolla adamın volantını kapansın konu, satarsa parçasını alırsın paranı, nasılsa ayna gibi parça ben 2 günde sitedeki RS çi arkadaşların alacağını tahmin ediyorum...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya abi ben boyle seviyesiz adamlar gormedim... Ama kabahat bunlari bulanda. Onlarda degil...

Arkadas, buyuyun artik. Beni kotulemekle beni kotu olmam, ovunce de adam olmam. Ben sana kazik attim diyemiyorsun ama bakarak alsaydin zorla mi sattim diyorsun. Yani o seviyene inmeye calisiyorum; dun aksamdan beri beceremedim.

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Referans no su ayniysa o zaman isler degisir. Fakat fiyat cidden ultra iyi.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kalipson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abi ben boyle seviyesiz adamlar gormedim... Ama kabahat bunlari bulanda. Onlarda degil...

Arkadas, buyuyun artik. Beni kotulemekle beni kotu olmam, ovunce de adam olmam. Ben sana kazik attim diyemiyorsun ama bakarak alsaydin zorla mi sattim diyorsun. Yani o seviyene inmeye calisiyorum; dun aksamdan beri beceremedim.
    boşver inme, ben olayın başlığını okuyunca teknik bir şeyler konuşulabilir zannedip yazdım, yoksa ne işim olurdu... olay 'Ankara'nın alayı böyle' ye doğru gidiyor, artık kişi ismi ticari işletmelerin ismi vs geçmesin herkes zan altında kalıyor, lütfen...

dediğim gibi, volant çok iyi, sen geri gönder, nasılsa daha kargodayken satılır o malzeme alırsın sen de paranı takma kafana...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yemin ediyorum, soyle 50-100 liralik bi iscilik olsa sokecem su volani. Gosterecem altinini ustunu no.sunu.... Ama ne gerek var. Numarayi printerdan da cikti alir koyariz biz zaten....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulent abi.. sen de haklisin... Ankaranin helal sut emmis insanlarina da yazik oluyor. 20 lira icin arabanin altinda aksama kadar duracak ama uc kurus menfaat icin basini bi egmeyecek ustalarina yazik ediliyor... Bi de bunlar bilinen insanlar he... Diger genc arkadaslar icin ne derler dusunemiyorum...

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane rs volan

Kalipso usta bu konuyu açmanın sebebi nedir ?

Sende çok iyi biliyorsunki Laguna volanı takmışlar senin Arabaya ve sen İnanç abinin Sıfır volanına b.k atıyorsun geri Alması için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu volanı luk üretmiş. belki renault a bile luk veriyor .luk un sitesine girip aradığınız parça nosu yazarsınız hangi araçlarla ortak ve eş değer görürsünüz . oktaykanın arkasında bilgin oto var luk parçaları getiyorlar yurtdışından türkiyede yoksa bile 1 ayda falan getiriyorlar luk refaransı verince . yani kısacası bu volanı servis fiyatından daha aşağı bulunabilir . ayrıca spot yedek parça getiren bursürü ver var onlarda bile olabilir .ben bu parçanın 1000 ytl bulunmasının imkansız olmadığını düşünüyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Megane rs volan

Kalipso usta bu konuyu açmanın sebebi nedir ?

Sende çok iyi biliyorsunki Laguna volanı takmışlar senin Arabaya ve sen İnanç abinin Sıfır volanına b.k atıyorsun geri Alması için
    Cok bilen dostlarimiz sayesinde gecenin bi vakti uykumuz kacti? Ben de ese, dosta sorayim dedim. Ama sabahtan beri ustanin yanindayim ve refetans nosuna kadar volan ayni !!! Ama siz gene bana inanmayin, bu aralar hedef gozetmesizin salliyorum ben....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gemsazr9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu volanı luk üretmiş. belki renault a bile luk veriyor .luk un sitesine girip aradığınız parça nosu yazarsınız hangi araçlarla ortak ve eş değer görürsünüz . oktaykanın arkasında bilgin oto var luk parçaları getiyorlar yurtdışından türkiyede yoksa bile 1 ayda falan getiriyorlar luk refaransı verince . yani kısacası bu volanı servis fiyatından daha aşağı bulunabilir . ayrıca spot yedek parça getiren bursürü ver var onlarda bile olabilir .ben bu parçanın 1000 ytl bulunmasının imkansız olmadığını düşünüyorum .
    Hocam, sen oyle dusunme hic bence. Adamlar(!) senin benim yerime dusunuyorlar. Bulamazsin diyolarsa bulamazsin hocam; kusura bakma.

pcvirus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu bilmiyorum hepsinide okumadım
    elime çok volan geçti
    bu volan yanmış bi volan değil
    bana göre
    saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok bilen dostlarimiz sayesinde gecenin bi vakti uykumuz kacti? Ben de ese, dosta sorayim dedim. Ama sabahtan beri ustanin yanindayim ve refetans nosuna kadar volan ayni !!! Ama siz gene bana inanmayin, bu aralar hedef gozetmesizin salliyorum ben....
    Neymiş referansı bi yazsanıza ?
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi iki kere chip yaptiran ya da hasbelkader motor toplayan adamin, su guzelim internet sayesinde usta takildigi ulkemizde, ben de birakin b.k atayim degil mi??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neymiş referansı bi yazsanıza ?
    300 tl isciligi gonderin, volani sokturup yazayim. Eger yalan varsa ben size 600 TL verecegim. Su an Sasmaz Oto sanayideyim. Buyrun gelin, en azindan cay icmis tanismis oluruz... Olmaz mi?

1. Cad. 25. Sokaktayim. Buyur misafirim ol lutfen... Ben simdi ya Valeonun ya da Luk'un sitesine girip de sizi mors edecek bisey yazmayayim hic. Hani sahtekariz ya; ondan dedim...

Saka bi yana isiniz yoksa buyrun lutfen...

CUB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben vakit bulursam birazdan uğrayacağım.
    Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 tl isciligi gonderin, volani sokturup yazayim. Eger yalan varsa ben size 600 TL verecegim. Su an Sasmaz Oto sanayideyim. Buyrun gelin, en azindan cay icmis tanismis oluruz... Olmaz mi?

1. Cad. 25. Sokaktayim. Buyur misafirim ol lutfen... Ben simdi ya Valeonun ya da Luk'un sitesine girip de sizi mors edecek bisey yazmayayim hic. Hani sahtekariz ya; ondan dedim...

Saka bi yana isiniz yoksa buyrun lutfen...

abicim hazır şaşmazdasın gürsel abi de yazmış ilker abiye gösterin diye , hemde şuan 1 sokak üstünüzde götüp bi gösterin bence

Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O volanda benim gordugum kadari ile bir sey yok.

Ikincisi yetkili servisteki is bilmez tiplere mi soracaksiniz? Hic ugrasmayin, adam gibi bir garaja sorun Ankara'da, daha cok aydinlanirsiniz. Ha size benim en guzel tavsiyem sasmaz Yilmaz Tork konvertore gidin ve Turker yada Ilker usta'ya gosterin bu volani. Ilker abi kadar bu ulkede baski balata - tork konvertoru vs tarzi islerden anlayan yoktur. Tarafsizdir ve hayatta yalan soylemez

Benim selamimla Ilker abiye gidin.

Adres :
    Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 1 Cadde 24. Sokak No:10 Güvercinlik / ANKARA
    2787778

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)