YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı
Bende 2005 yılında bölgede görev yaptım, operasyon ve karargah faaliyetlerinde bulundum, elazığ ve tunceli sınır olmasına rağmen elazığ 2.derece, tunceli 1.derece ohal bölgesidir, dağıtım kağıdında tunceli il jandarma yazıyorsa, kesinlikle elazığ 8.kolordu ktm ye giderek tunceliye ulaşmanı tavsiye ederim, tunceli halkı askerden nefret eder çarşıya çıkma durumun olursa bununla çok sık karşılaşırsın, bundan dolayı çarşı izni sıkıntılı hertürlü hakaret küfür vs., Elazığ halkı çok mert ve vatanseverdir, elazığa ilk gittiğim gece hayatımda hiç görmediğim biri bana yemek ısmarlayıp, aileme telefon etmem için cebinden çıkarıp telefonunu vermişti, Alayda askerlik zordur rütbeli çok olur sürekli diken üstündesin, ama herhangi bir ilçe jandarmaya gidersen rahat edersin, benim dönemimde ilçe merkezine yakın olan karakollara gidiyordu kısa dönem askerler, dış karakollara göndermiyorlardı, tuncelide sıkıntılı olan iki ilçe bilirim, biri ovacık, diğeri hozat Allah o bölgede görev yapanlara yardım etsin. Sanada şimdiden hayırlı tezkereler.