oldum olası bu sterlin mevzusunu hiç anlamamışımdır.. varsa anlayan beri gelsin..
oldum olası bu sterlin mevzusunu hiç anlamamışımdır.. varsa anlayan beri gelsin..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
başbakan bile açıkladı şu anki doların artışının iç siyasi mevzularla bir ilgisi olmadığınıki bencede öyle.. cari açık çok fazla bunu neyle ödiycekler muamma.. satıcak bir şeyde kalmadı özelleştiricek.
dolar şu anda an iibariyle 2.3745 nerdeyse 2400 tl ye dayandı dayanıcak ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aynen öyle insanlar son olan olaylardan olduğunu zannediyor ama ilgisi yok. Tamamen Fed ve Amerikan ekonomisinin açıklamalarına endeksli. Şuan Amerika 10 yıllık Tahvili %2.73 ki buda son iki ayın en düşük seviyesi. Bana göre dolarda ki bu yükşeliş normal.
Bu arada merkez bankası bu gece borç verme oranını %7.75'den %9'a yükselticek. Buda dolarda biraz olsun düşüş etkisi yaratır diye düşünüyorum.
☻/
/▌
/ \
yatırım riskli geliyo artık banada şu noktadan sonra 2.5'ları görmesse zarar büyük olur şimdi yatırım yapıldığında, düşüşe elbet geçicektir
Barış
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu fiyatlarda yüklü döviz alıp yada altın,uzun vadede yatırım yapmak söz konusu değil bence.martta ön görülen fiyatların düşeceği konusunda.
Hakan abinin de dedigi gibi en iyi ihtimalle bu surec yerel secime kadar devam edecek, o da en iyi ihtimalle. Bundan 4 ay once piyasada 2.20 kehanetleri donerken millet '' lan yok artik o kadar da olmaz '' dediginde de soylemistim simdi de soyluyorum, 2.50 olur yerel secimlere kadar. Belki cok daha kisa sure zarfi icinde. 2.40 yil sonuna kadar gercekten iyimser bir rakam, daha yuksegini bekliyorum.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
şu an 2.33
merkez doğrudan müdahale etti ve Para politikası kurulu olağanüstü toplanıcak
merkez bankasını dize getirdi piyasa
muhtemelen bi faiz artışı gelir merkezden akabinde bi süre dolar hafif negatif seyredip sonra yükselişe devam edebilir siyasi riskler giderilmezse.
Everyday I ** çapuling...
tayyip faiz arttırımına karşı değil mi ? nasıl olacak açıkcası merak ediyorum.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Bu zamana kadar her siyasetçi merkez bankasının faiz arttırmaması konusunda "TEMENNİLERDE" bulunmasaydı merkez bankası faiz politikasında bu kadar katı olmazdı. MB de o kadar ekonominin mikrosunu makrosunu yalamış yutmuş adamlar bilmiyor faize ne yapacağını bizim ayakkabı kutucuları biliyor sanki. Durmuş yılmaz döneminde çok eleştirildi ama tam anlamıyla bağımsızdı ne gerekliyse onu yapardı. erdem başçı kötü bi ekonomist demiyorum ama iktidarın buyruğunun dışına çıkamıyor zaten ali babacan la kankitolar diye aklımda kalmış doğrumu emin değilim ama.
dolar su vakıt alınırmıaz bı mıktar
www.honda-tech.com
saat 12.50de 2.38den dolan 3.25den euro aldım an itibari ile ikisinden de zarar etmiş durumdayım. Bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)