Bu arada baktığım sistemde hala düşüş trendi devam ediyor.
bu konuda son yorumunuz nedir, düşermi daha eldeki doları satmalı mı beklemeli mi bilenler bir yorum yapsın bakalım![]()
dostum ben buralardan bi miktar aldım attım bir köşeye.daha aşagı gidicegini sanmıyorum.elindeki paranın bir kısmını degerlendir ama hepsini aynı sepete koyma sakın.
beyler varmı bi öngörünüz dolarla ilgili ?
Seçimlerden önce Burada ve Altın Konusunda Yorumlarda Bulunuyordum Fakat Siyasi Görüşüm gibi algıda bulunup tepki yapan arkadaşlar oldu. Seçimden Önce şunu belirtiyordum eğer Ak parti kazanırsa dolar / € / Faiz üçlüsü aşağı geleceğini ön görüyordum ki kazandılar belli bi oranda üçlü aşağı geldi şuan da cumhurbaşkanı seçimi var eğer yine başa geçilirse bu saatten sonra doların artışını görmek çok zor.
bi miktar dolarım var 2,15 den almıstım tutmalımıyım yoksa cıkarmalımıyım karar veremedim. Bu ara altında euroda dolarda düşüşte kararsız kaldım :/
israil-filistin olaylarından ötürü artma durumu olurmu acaba ?
2.095 ten aldım , şuan biraz toparladı gibi.Sizce dahada yükselirmi yoksa seçim öncesi bozduralımmı?
Cuma günü Moody's den tr ile alakakı olumsuz bi rapor gelebilir nihat zeybekçi bişeyler geveledi bununla alakalı
Not indirimi olursa dahada yükselir ama negatif izlemeye alırsa bu seviyelerden biraz aşağıya gelebikir tabi tayyip ilk turda alamazsa daha yükselir ama yinede burdan almak riskli
Everyday I ** çapuling...
Herkese iyi günler,,,dolar konusunda ne olur ne biter fikri olanlar varmı ?
faiz indirimi olursa 2,20 üstü görülürmü ?
euro,,,dolar karşısında değer kaybediyor,,,euro dan bi atak beklenir mi ?
kısa ve uzun vade planlar değişirmi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)