User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
106 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 100.000 tl ufak bİr yatİrİm

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeşil İnşaat Innovia.. Her şekilde prim yapar...

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer kısa vadeli kazançlardan ziyade 6 ay-1 hatta 2 senelik bir yatırım düşünüyorsanız, gayrimenkul çok mantıklı. ortaklarımla piyasa değerinin altında yer alıp, bekletip istediğimiz fiyata satıyoruz. havuzda biriken sermaye kazancı da arttırıyor. 200 bin liralık bir yeri 500 e satamazsınız ( kısa vadede ) ancak 1 milyonluk yeri 1.5 milyona satarsınız gibi. güveneceğiniz kişilerle ortak havuz oluşturabilirseniz kazancınız da artacaktır. dilerseniz pm atabilirsiniz. yer vs. hakkında yardımcı olmaya çalışırım. ortaklarımdan biri, Türkiye nin en büyük emlak firmalarından bir tanesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ege_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    franchising diyorum.. Çok kazandırıyor ve şu sıra çok popüler.Gıda veya oto kuaför kategorilerindeki markaların anahtar teslim fiyatlarını inceleyin Google'dan.Zaten ün yapmış ve hazır müşterisi olan markalar altında daha az riskiniz oluyor.Zaten bana göre aynı kategoride ünlenmiş birçok marka varken hırs ve yatırım yapıp sıfırdan bir marka ve mekan oluşturmak tam bir delilik.Biz ailecek çok düşündük bi ara ama babam üzerine düşmediği için fikir olarak kaldı öyle..
    franchising riskleri düşürüyor olabilir ama dediğin kadarda mantıklı bir şey değil. şartlarını çok iyi değerlendirmek gerekiyor. bir çoğunda aylık %10 15 lere varan ödemeler yapmak zorunda kalıyorsun firmalara. dışardan bakınca %10 çok bir şey değil ödenir diyebilirsin ama öyle olmuyor. zaten yapılan bir çok işte %20 %30 karlarla çalışılıyor ve sen kazandığının en azından üçte birini hatta yarısını firmaya ödemiş oluyorsun. ayrıca tablo her zaman söylenen kadar parlak olmuyor. onların verdiği ciro hedefi ile senin yaptığın ciro arasında uçurumlar olabiliyor. her firma için söylemiyorum ama bazı firmalar yanıltıcı bilgiler beyan edebiliyorlar. sen işletmeyi kurana kadar havalarda uçuyorsun, çok kazanacağını sanıyorsun ama işin içine girince beklediğini bulamayabiliyorsun. adamlar baştan senden nakit paralarını alıp cebe atıyorlar, dekorasyon, inşaat maliyetlerini şişirip oradan cebe parayı atıyorlar, tüm ürünleri fahiş fiyattan onlardan alıyorsun zaten. senin işletmen beklenen karı yapmasada onlara giren çıkan olmuyor. zaten mantıklı olan işlek alışveriş merkezlerini kendi bünyelerinde açıyorlar, sana yüksek ciro hedefi beklenmeyen kıyıda köşede yerler kalıyor. yani franchising sistemi tamamiyle mantıksız değil ama dediğim gibi analizini çok iyi yapmak gerekiyor.

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    franchising riskleri düşürüyor olabilir ama dediğin kadarda mantıklı bir şey değil. şartlarını çok iyi değerlendirmek gerekiyor. bir çoğunda aylık %10 15 lere varan ödemeler yapmak zorunda kalıyorsun firmalara. dışardan bakınca %10 çok bir şey değil ödenir diyebilirsin ama öyle olmuyor. zaten yapılan bir çok işte %20 %30 karlarla çalışılıyor ve sen kazandığının en azından üçte birini hatta yarısını firmaya ödemiş oluyorsun. ayrıca tablo her zaman söylenen kadar parlak olmuyor. onların verdiği ciro hedefi ile senin yaptığın ciro arasında uçurumlar olabiliyor. her firma için söylemiyorum ama bazı firmalar yanıltıcı bilgiler beyan edebiliyorlar. sen işletmeyi kurana kadar havalarda uçuyorsun, çok kazanacağını sanıyorsun ama işin içine girince beklediğini bulamayabiliyorsun. adamlar baştan senden nakit paralarını alıp cebe atıyorlar, dekorasyon, inşaat maliyetlerini şişirip oradan cebe parayı atıyorlar, tüm ürünleri fahiş fiyattan onlardan alıyorsun zaten. senin işletmen beklenen karı yapmasada onlara giren çıkan olmuyor. zaten mantıklı olan işlek alışveriş merkezlerini kendi bünyelerinde açıyorlar, sana yüksek ciro hedefi beklenmeyen kıyıda köşede yerler kalıyor. yani franchising sistemi tamamiyle mantıksız değil ama dediğim gibi analizini çok iyi yapmak gerekiyor.
    O paraları ödeyecek olan,zaten sunulan gelir ile kendi hesap kitabını,diğer markalar ile karşılaştırır,defalarca araştırır veya profesyonellere danışır heralde.Düşünceniz de haklı olduğunuz noktalar var,tespitleriniz farkındayım,haklısınız..Doğru seçim ve doğru planlama ile sıfırdan kurulacak bir işten daha risksiz ve daha karlı olacağı konusunda hemfikiriz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanal istanbul çevresi olabilirdi ama şuan fiyatları çok yüksek zaten. yeni izmir otobanı güzergahında arsa olabilir ama çoğu yeri zaten parsellediler. borsa aman diyeyim. franchising zor iş olarak yoğunmuşsunuz zaten. mantıklı olan arsa ama kendiniz çok araştırıp şahıstan alın araya komisyoncu girmesin yatırım için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paraları ödeyecek olan,zaten sunulan gelir ile kendi hesap kitabını,diğer markalar ile karşılaştırır,defalarca araştırır veya profesyonellere danışır heralde.Düşünceniz de haklı olduğunuz noktalar var,tespitleriniz farkındayım,haklısınız..Doğru seçim ve doğru planlama ile sıfırdan kurulacak bir işten daha risksiz ve daha karlı olacağı konusunda hemfikiriz.
    bu dediğin planlamaları yeni iş kuranlardan kaç kişi yapıyor ki. kaç kişi iş planı hazırlamaktan haberdar, veya kim işini kurarken bir profesyonele(kime göre oda, bunlar bu kadar profesyonel ise gidip kendi şirketlerini kurup zengin olsunlar, niye danışmanlıkla uğraşıyorlar, çok saçma) danışıyor. ben etrafımda iş kuran bir çok kişi gördüm ama bunları yapan tek bir kişi bile göremedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-) Orta vadede arsa
    2-) Kısa vadede ev..

Tecrübeyle sabittir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri buna benzer konuda yazmıştı 90 a ev alıp içine 10 15 para harcayıp 135 rakamlara gidiyor diye araştırmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dövize yatırım yapın. Kriz kapıda

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekne almayı düşünün çevreniz varsa yada bilginiz,güzel kar etme şansınız var ufak tefek tadilatlarla
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    edit: Gayrimenkul sektörü olarak 100.000 lira ile çok bişey yapamazsınız, ancak lokasyon olarak Kağıthane'nin değerinin çok artacağını büyük inşaat sektörlerinden duydum.
    Kağıthane'de 10+yıllık 3+1 ler 240 bin civarı gidiyor.. Biraz aşağıda bir fiyatta mümkün, 600.000+ üzeri evlerde var..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum iyice bi araştır bence şuan dolar almak en mantıklı iş tahminimce seçimlere kadar yükselmeye devam edicek

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu dediğin planlamaları yeni iş kuranlardan kaç kişi yapıyor ki. kaç kişi iş planı hazırlamaktan haberdar, veya kim işini kurarken bir profesyonele(kime göre oda, bunlar bu kadar profesyonel ise gidip kendi şirketlerini kurup zengin olsunlar, niye danışmanlıkla uğraşıyorlar, çok saçma) danışıyor. ben etrafımda iş kuran bir çok kişi gördüm ama bunları yapan tek bir kişi bile göremedim.
    Uzun vadeli düşünebilen,minumum giderler ile maksimum gelirler elde edebilecek,gelişen teknolojinin değişen zevklerin farkında,insanların yöneleceği farklı alanları kestirebilen fakat faaliyete geçirecek birikimi bulunmayan insanlar,matematikleri ve görüşleri ile para kazanıyorlar,bunun nesi saçma? Siz para kazanmayı çok kolay bişey sanıyorsunuz heralde.. Kaldı ki aklı olan,birikimini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışır,riskten uzak,gerekçesi ve geleceği olan sektörlere yönelirler.Doğru gözlem,doğru analiz,doğru seçimin istikrarlı bir getirisi olur,oluyorda.Sizin çevrenizde veya dışarıda böyle birine hiç rastlamamış olmanızdan bana ne?

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekell bayi aç. fakirleşen halk içer.
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulda bir mülk almak zor o paraya ama yakın cevreyi arastırabilirsiniz
    tatil bölgesi özellikle yalova cınarcık armutlu vs arsa alabilirsiniz.
    körfez köprüsünden sonra deli prim yapıcak ki yapıyorda suan zaten

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam dolara yatırmak mantıklı görünüyor..

son bir kaç ayın analizlerine bir bak .. bütün analizler dövizin düşeceği yönünde .. ama işin esası öyle değil. yok mb müdahele edicek dolar düşecek ateşini alacak falan filan. sonunda mb müdahele etti .. peki ne oldu ?? hiç bişey.. dolar artmaya devam etti.. 2.4 lere geldi..

öyle mb nin müdahalesiyle bilmem nesiyle olacak bir iş değil bu demekki.

euro olmuş 3.18
    dolar olmuş 2.3

ne zaman fetoş ateşler saldı okyanus ötesinden.. o dakikadan sonra piyasalar allak bullak oldu.. döviz fırlamaya başladı..

17 aralık operasyonu olduktan sonra, akp şöyle bir sallandı. başladı fetoşun elemanlarını yargıdan ordan burdan temizlemeye..

seçimde yaklaşıyor.. muhtemelen fetoş bir kaç darbe daha vuracaktır bunlara.

zaten cari açık ebesinin nikahı olmuş. mali parametreler felç duruma ama bunu açıklamıyorlar senelerdir..

fetoş tekrar bi ateş salar okyanus ötesinden.. piyasa yine allak bullak olur döviz fırlar gider.. zaten alt üst olmuş balon ekonominin seçim öncesi nedeni de bi anda sadece fetoş olur çıkar.

velhasıl aslında çok uzun uzun da yazılacak şeyler var ama dolara yatırım yapmak mantıklı görünüyor.

nasipse şubatta askere gideceğim. seçime kadar olan (takribi 1 1.5 aylık) dönem için dolar alıp seçim öncesi satacağım.

sanada tavsiye ederim..
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun vadeli düşünebilen,minumum giderler ile maksimum gelirler elde edebilecek,gelişen teknolojinin değişen zevklerin farkında,insanların yöneleceği farklı alanları kestirebilen fakat faaliyete geçirecek birikimi bulunmayan insanlar,matematikleri ve görüşleri ile para kazanıyorlar,bunun nesi saçma? Siz para kazanmayı çok kolay bişey sanıyorsunuz heralde.. Kaldı ki aklı olan,birikimini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışır,riskten uzak,gerekçesi ve geleceği olan sektörlere yönelirler.Doğru gözlem,doğru analiz,doğru seçimin istikrarlı bir getirisi olur,oluyorda.Sizin çevrenizde veya dışarıda böyle birine hiç rastlamamış olmanızdan bana ne?
    faaliyete geçmek için illa birikim olması gerekmiyor. çok düşük sermayelerle trilyonluk olmuş adamlar var. her zengin aile sermayesi ile mi zengin oldu sanıyorsun? ben para kazanmak çok kolay diye birşey mi söylemişim ayrıca sana ne olup olmadığından bana ne, ben kendi fikirlerimi söylüyorum, başkalarının fikirlerinden ve görüşlerinden sana ne ise bu forumda ne işin var o zaman. sen bir işe para yatıran herkes gerekli araştırmaları yapmıştır gibi bir iddada bulunuyorsun bende sana bir çok kişinin yapmadığını söylüyorum. sen demişsin ki franchising gibi bir sistem varken kendin bişeyler yapmaya çalışmak saçmalık. bende diyorum ki asıl senin bu düşüncen saçmalık.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkadaşlar konuyu takip etmiyorsunuz sonra birde biribirnizle tartışıyorsunuz..

konuyu açan arkadaşın zaten kendine ait bir işi varmış ve başını kaşıycak vakdi yokmuş zaten..

ek bir iş aramıyor sadece param bankada eriyceğine mantıklı nelere yatırım yapabilirim alternatif olarak diyor bir köşede değerlensin misali..

onun mantığı çerçevesinde ev arsa altın fon dan başka bir şeyde olmaz.. dövizde devamlı sıcak takip ister heleki şu sıralar riskli ne olucağı belli değil.. bence bu paralelde konuşmak konuyu açan arkadaşada faydalı olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arsa, Arsa, Arsa !!!... Sadece TRAKYA 'dan !!!

Ben de yakın zamana kadar çoook araştırdım... TR'de elbette her yer prim yapar zamanla. Hatta atlayıp gidip Hakkari'den yer alsanız da yapar. Ama, prim var, PRİM var...

100bin de iyi bir taş... İyi planlayıp attığınız zaman güzel bi kurbağaya değdirebilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)