Konuyu sapıtmak istemem sadece burada bu konuya bu işlerle uğraşanlar bakabilir düşüncesi ile yazıyorum. Çerkezköy'de bir arsamız var 4 dönüm uzun vadeli yatırım amaçlı almıştık. Şimdi evlilik vs durumlarına girdim ev, düğün vs derken arsayı satmak istiyorum, o civarlarda bu işlerle uğraşan bizden güvenilir biri varsa bana yazarsa sevinirim. Teşekkür..
kıyaslamam yok sadece zarar eden arsa göster diyorum..
kar zarar kişiye göre değişmez kar kardır 3 aldığın şeyi 5 satıyorsan bu kardır.. ama o karı bir günde yaparsın ama bir yılda..
dersen ama o kar beni kesmez o senin kendi teferruatında olan bir şey geneli bağlamaz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ankarada arsa yatırımı yapmayı düşünen olursa bana özelden ulaşabilir karlı bir yer var.Ben aldım çok şükür şuan üzerinede koydu ve koymayada devam ediyor.
BaYTaR MURO
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
sorum gayet açık ona cevap verebilirmisiniz size göre kar ama bana göre zarar herkes yatırım yaparken altın döviz mantıgını yapar altın 2010da 53.000 lira şu an 90.000 lira bu karı hiç birşey yapmadı malesef
Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:
soru açıkda kar oranı mantıksız öyle bir kar olmaz..
bırak arsayı en kör yerden tarla olsa 10 a aldığın yer 3 sene sonra satarsın en kötü konumda olsa 15 - 20' ye ..
Kaldıki arsada olay değişikdir...
bir duyum alırsın yada öyle bir şans yüzüne gülerki karşına bir benzinlik yada yanına bir site bir fabrika yada dev bir proje yapılır yada yapılıcakdır senin 10 aldığın arsan 3 sene sonra 200-300'de olur biz bunlarıda çok gördük..
yada mütahit gelir hayır diyemiceğiniz bir teklif sunar arsanıza apartman avm iş merkezi v.b yapılır ordan size iki üç daire 5-10 dükkan verir ne altını ne dövizi kira verseniz hayatınız kurtulur..
bu yada diye yazdığım şeyler gördüğüm şeylerdir onuda belirtiyim yaşanmış şeylerdir yani..
Dediğiniz doğrudur enstruman çokdur altın döviz fon borsa forex v.b akıllı girişimci adam 53 bin tl den 120 bin tl yapmasınıda bilir onun üstünü yapmasınıda bilir buralarda ama bunlardada risk faktörü vardır her daim neticede inişli çıkışlı konjektüre siyasi ekonomik duruma göre değişen şeyler..
altıncılar hergün piyasaları takip ediyor yok şu kadar indi yok şu kadar çıkdı toprakda öyle bir mevzu yok aldınmı at köşeye unut bitti..
arsada düşüş asla olmaz olsa olsa ekonomi kötü olsa çıkışında ağırlaşma olur o kadar.. yani iyi bir ekonomide 30 alıp 40 satıcağın yeri ekonomi kötüyse 36-37 ye satarsın.. ama gene karın sabittir arsa asla zarar ettirmez riski hiç yokdur..
Yanlış anlaşılmasın altın almayın demiyorum bende alıyorum azda olsa cüzzi forex de oynuyorum hobisel cüzzü miktarlarla..
döviz,altın forex bunlarda kovalanırsa güzel para getiriyor..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)