User Tag List

Sayfa 7/9 İlkİlk ... 56789 SonSon
165 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Artık telefonlara taksit yapılamıyor

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu cok konusulur cok tartisilir fakat her sey ihtiyacta bitiyor. Hangimiz binlerce lira verdigimiz tlflarin tum ozelliklerini kullaniyoruz ? Ben huwaei akilli tlf kullaniyorum 4" ekran android on numara tlf bana gore 300 tl ye sifir kvk garantili aldim. 2 yildir mis gibi kullaniyorum ve iphoneninde s4 unde yaptigi herseyi yapiyorum. Millet reklam seviyor reklam illa 2500 tl lik tlf olacak yoksa olmaz.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karışmadığınız bi taksidimiz kalmıştı amk ev kredisindede durum içler acısı hale gelcek 1 şubat itibari ile.
    Livestrong

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taksit yapılmayışı iyi keşke çok daha önce yapılsaydı , yada hiç ülkeye sokulmasaydı.. Teknoloji olarak bizden kat kat ilerdeki ülkelerde insanlar böyle meraklı değil iphone'lara.

Hayır yanlış anlaşılmasın , adam gevrekçi ama elinde iphone. Ne o susam borsasını mı takip ediyorsun esprisi çok doğru. Asgari ücretle çalışıp iphone alan o kadar çok insan var ki gerçekten yazık günah.

Akşam yemekte bi babamla konuşurken hesapladık , 2500 kişilik okuldayım. Akıllı telefonlara verilen para en azından 3-4.5 milyon tl ? Fabrika kurulur kaç kişi istihdam edilir , ihracat yapılır.. Valla yazık günah
    -Fırat

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksit yapılmayışı iyi keşke çok daha önce yapılsaydı , yada hiç ülkeye sokulmasaydı.. Teknoloji olarak bizden kat kat ilerdeki ülkelerde insanlar böyle meraklı değil iphone'lara.

Hayır yanlış anlaşılmasın , adam gevrekçi ama elinde iphone. Ne o susam borsasını mı takip ediyorsun esprisi çok doğru. Asgari ücretle çalışıp iphone alan o kadar çok insan var ki gerçekten yazık günah.

Akşam yemekte bi babamla konuşurken hesapladık , 2500 kişilik okuldayım. Akıllı telefonlara verilen para en azından 3-4.5 milyon tl ? Fabrika kurulur kaç kişi istihdam edilir , ihracat yapılır.. Valla yazık günah
    benim bildiğim kadarıyla şubat 1 den itibaren herşeye taksit sınırmalası gelicek tek telefon ile sınırlı değil bu olay
    Livestrong

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    normalde bende taksite devletin karışmasına karşıyım fakat teknoloji ve son kullanıcı kısmıyla iç içe olduğum için soyleyebliirimki bence çok geç bile kalındı

ihtiyaç dışı ciddi bir tuketim soz konusu ki bu urunler yerlide değil

ben ihtiyacım olmadığı surece teknoloji satın almıyorum ama insanlarımız malesef cahil ve teknolojiyi kullanmaktan ziyade statu vasıf belirlemek için kullanıyorlar

hergün binbir turlu insanla ilgilenip konuşuyorum ve en basitinden şu iphone 5s alma sebeblerini duysanız ciddi anlamda hak verirsiniz

aynı şey araç kredileri içinde geçerli 36veya 48 ayla 20bin tl lik araba alabilicekken 60 ay 40bin lik araç almanın doğru olduğunu duşunmuyorum

bütçeye gore en iadeal fiyat performans urununu seçmeyi malesef oğrenemiyoruz bu kanununda işe yarayacağınıda düşünmüyorum

illaki birsuru yolu bulunucak

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun evkura özellikle girdim sordum. ıphone 5s 24 ay taksıtle 3200TL, 4s ise 2100 TL . zorla satmıyolar tabi, ama alanda çoktur eminim. göz göre göre soyulmaya alışık insanlarımız
    Barış

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bildiğim kadarıyla şubat 1 den itibaren herşeye taksit sınırmalası gelicek tek telefon ile sınırlı değil bu olay
    12 Taksit ortadan kalkıyor, 9 takside iniyor.

Telefon ve bilgisayarlarda ( sanırım sadece 3G'si olanlar ), altın/pırlanta vb eşyalarda taksit yapılmıyor.. Misal tv, buzdolabı, mobilya vb alacaksan, alırsın 9 taksite..

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 9 taksitte iyidir ama yinede bee.bendede işte üniversiteli k.k var.altı üstü 900 tl limitli ama bugüne kadar hiç taksit yapmadım uçak bileti hariç , onuda 2 taksit yapıyordum zaten.ben bişeye 12 ay taksit ödesem her ay ekstrede görsem , çıldırırım herhalde.sanki araba mı alıyoz amk.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soyle bir durumda var bence nakit sicak paradan daha degerli birsey olamaz alisveriste ama ben gidiyorum ayni telefonu cash paraya ornek 1500 tl ye aliyorum elin adami gidip 12 gaksit yapip bilmem ne bonusu + site indirimi cart curtla 1250 liraya aliyor ben cebimdeki paraui vermis oluyorum adamda essek gibi indirim taksitle ama elinde olmayan parayla almis oluyor neden sadece kampanya oldu diye ... Simdi ben nakit para vermeme ragmen kaziklandigima mi yaniyim , yoksa gariban adam indirimden aldim diye sevinsede olmayan bir parayi harcadigi icin nasil oduyecegine mi yansin
    bizde bu olaya ciddi ayar olanlardanız adam gidiyo herhangi bişeyi örnegin benzini alıyor kart ile yok s ukadar puan kazandın yok şöle bonus kazandım yok her seferinde %5 hesaplı alıyomuş ama ben peşin paramla alıyorum bana bi şey yok. bu durum can sıkmakta bide alışmış kudurmuştan beterdir die bi laf var kısıtlama ile yasaklama ile milleti durduramazlar adam alacam dedikten sonra çaresini bulur

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hiç bir banka karakaşınıza kara gözünüze bedavadan havadan o punları yada tl leri vermiyor onu veriyorsa emin olunki sizin üstünüzden zaten onun on mislini kazanıyor zaten kazanmasalar kepenki kapatır giderler..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

BaR1s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmaz 6s çıktığında hemen almalıyız yarış var. akp yandaşı gram değilim ama bu nedir abi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu yasa konuşulmaya başladığı gün Vatan Computer patronu aynen şunu dedi,
    bizi etkileyen birşey değil, tüketici kredisi çektiririz. Bu demek oluyor ki büyük satıcılar zaten bankalarla anlaşmış olucak, kasaya gittiğinizde saniyeler içerisinde kredi çekmiş olucaksınız.
    Olan telefoncular ve telefoncular üzerinden para döndürenlerde patlıyacak benim görüşüm.

Örnekler hep insanlar neden iphone4 satıp iphone5se geçiyordan geliyor.
    Peki siz neden arabanızı modifiye ediyorsunuz ?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay yandaşlık vs. meselesi değil ki. İlla ki devletin attığı adımları beğenip, beğenmemek mümkündür. Eğer bu konuda sırf görüşünden ötürü sürekli muhalif kalıyorsak, bu da yanlıştır. Nasıl her olumlu olumsuz yaptığını kendine dokunmadıkça öven "basın yetkilileri" gibi.

Bir de anlamadığım gereksiz lüksten bahsediliyor. Örneğin gm discovery'e paran yetiyorsa gmd al neden borca girip 5 alıyorsun vs.
    Yahu ben neredeyse tamamını borca girip e sınıfı araç alan biliyorum. Aradaki 500-600'e takılmayın.

Daha önce de örneğini verdim, eğitimine başlarken bi imzasıyla 4 senelik lisans öğrencisini xx bin li rakamlarda borçlandıracak olan eğitim kredisini de zorlaştırsınlar. Mezun olduktan ve işe başladıktan sonra 4 senesi bunu ödemekle geçiyor insanların. Ve de bu insanlara bu kredi sıfır gelir ve gelecekte iş bulup bulamayacağı hiç umursanmadan veriliyor. Bununla, insanın maaşının 8 katı kredi kartı borcu olması arasında pek bir fark yok sanırım.
    Instagram: mutusgarage

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kunteper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yasa konuşulmaya başladığı gün Vatan Computer patronu aynen şunu dedi,
    bizi etkileyen birşey değil, tüketici kredisi çektiririz. Bu demek oluyor ki büyük satıcılar zaten bankalarla anlaşmış olucak, kasaya gittiğinizde saniyeler içerisinde kredi çekmiş olucaksınız.
    Olan telefoncular ve telefoncular üzerinden para döndürenlerde patlıyacak benim görüşüm.

Örnekler hep insanlar neden iphone4 satıp iphone5se geçiyordan geliyor.
    Peki siz neden arabanızı modifiye ediyorsunuz ?
    Bana yazmadığınızı biliyorum ama şu var , şimdi iphone almak iş adamı değilseniz , internetten satış yapıp o telefon sayesinde para kazanan biri degilseniz bence gereksiz. Parayı çıkarmıyor yani. Aynı sey modifiyede de geçerli. Örneğin bir reno clio bugün gördüm , 65 bg dizel araba yerler bir yapmış götü başı çapraz olmuş.. Şimdi bu şekilde harcanan her kurusa ögrencilerin sekliyle alo demek için alınan iphone kadar yazık günah diyorum .

Modifiye de efektif ise karşılığını alıyorsam mantıklıdır. Piste çıkıyorsan yada hakkını veriyorsan coilover takar süspansiyon ayarı yaparsın yoksa 200 liraya yay kesmek komik. Yada aracı çingen çadırına çevirip milleti güldürmek..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla edemiyorum. Dolar nedeniyle yay fiyatları almış başını gitmiş.. Kart limitim var ancak bütçemi aşacağını düşünerek almıyorum. bir iki ay daha beklim diyorum. bir tane hiç kullanılmamış bir tanede yıllardır kullandığım kredi kartım var ama bütçemi düşünerek kullanamıyorum. Herke bütçesi doğrultusunda işlem yapmalı.. yay alamadğım için leylek spex geziyorum. sis farının ucuza bakıyorum.
    İnsanlar kredi kartını kullanırken bu bilinçte olmalı... Maaş alınınca fatura hesabı yaparken bu ay ne kadar harcarsam önümüzdeki ay yatırabilirim diye düşünmeli. Ben bu nedenle bu durumu destekliyorum. Her ne kadar dolandırıcılık işlemlerinden dolayı böyle bir yasa çıkartılmış olsada kesinlikle destekliyorum. insanlar yaşadıkları sıkıntılardan da ders almıyorlar gerçektne
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cembozbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senet ısıne doner bence mutlaka alternatif yollar bulunur

bence cok taksit olayı olmamalı asgari ucretli alan vatandas bilmem kac tksitle maasının 2 katı telefonu alıyor gereksiz lux sevdamız nolcak milletce
    çok doğru.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olaya taksit kalksın kalkmasın boyutunun dışında krizin yansimalarini bu iktidar seçmene yansıması nı gizlemek icin herseyi yapıyor icra yaptirmamak icin teamulleribaltbust eden düzenlemeler gibi. ..
    Netice olarak kendi bütçesini yonetemeyenlerin ülke yönetimi için oy kullandığı bir cografyadayiz çok kaygı verici bir durumdur.
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık