User Tag List

Sayfa 8/9 İlkİlk ... 6789 SonSon
165 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Artık telefonlara taksit yapılamıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıkcası kredi çekimine bile gerek kalmayacaktır. Garanti bankası platinum kart kullanıyorum, 100 tl üzeri tüm harcamaları 3 taksit yapıyorlar, ufak bir komisyon karşılığı. 1 Şubattan sonra 10 taksit diye kampanya yaparlar çözerler bu durumuda. KK aslında çok mantıklı bir araç alışverişte ama özellikle bizim halkımız amacının dşında kullanmakta.

Saygılarımla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmıyım diyorumda telefonun statüsümü olurmuş altı üstü telefon..

bildiğin telefon ne statüsü olucak onla statü yapdığını sanan insanın kafa yapısından şüphe ederim..

bir insan malıyla mülküyle arabasıyla telefonuyla bir yerlere gelmeye çalışıyorsa o adamın zaten içi boşdur.. at çöpe gitsin malı mülküyle idare edebiliceği en fazla 10 dakikadır zaten sonra rengini belli eder ortamda...
    Var ama.. Var hemde azımsanmayacak kadar.. Birisi çıkıp sanane ln benim telefonumdan paramdan derse bir şey diyemem.. Çevremde de çok var yapacak bir şey yok.. Kuzenim 800 lira para alıyor 5s i var, ben 5 katı kazanıyorum belkide ama 4 senedir aynı donan bir telefonum var.. Ne diyeyim kalbini mi kırayım onun anlamaz kekoşlar.. Allah akıl flickr..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bildiğin telefon ne statüsü olucak onla statü yapdığını sanan insanın kafa yapısından şüphe ederim..

bir insan malıyla mülküyle arabasıyla telefonuyla bir yerlere gelmeye çalışıyorsa o adamın zaten içi boşdur.. at çöpe gitsin malı mülküyle idare edebiliceği en fazla 10 dakikadır zaten sonra rengini belli eder ortamda..

şu statü meselesine gelince kim nerden biliyorki milletin elindeki o iphone ların çakma olmadığını çinliler one on one bire bir ağırlığına kadar kopyasını yapmışlar.. içindeki android işletim sisteminide bire bir one on one ios şeklinde aynı o tema var aynı menüler var..
    200-300 tl ye satıyorlar.. eline alıp adam gibi kurcalamadıkdan sonra kim nerden anlıycak uzakdan yada masanın üstünde 1500-2000 tl lik orjinalden farkını.. statü ise o statüyü o zaman 200-300 tl lik çakma iphonelada yapar orjinal ayağına..

hani şurda bahsettiğimiz vertu falan olur 5 bin euroya satılan ok derim.. onunda bir özelliği yok kullanılan taşlar özel madenler dışında ama en azından her baba yiğidin harcı değil vertu almak.. da iphone nedir ne statüsü ...
    Anlaması zor bugün son 2 günün raporuna baktım 1 halk ekmek 2 iphone 5s

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla edemiyorum. Dolar nedeniyle yay fiyatları almış başını gitmiş.. Kart limitim var ancak bütçemi aşacağını düşünerek almıyorum. bir iki ay daha beklim diyorum. bir tane hiç kullanılmamış bir tanede yıllardır kullandığım kredi kartım var ama bütçemi düşünerek kullanamıyorum. Herke bütçesi doğrultusunda işlem yapmalı.. yay alamadğım için leylek spex geziyorum. sis farının ucuza bakıyorum.
    İnsanlar kredi kartını kullanırken bu bilinçte olmalı... Maaş alınınca fatura hesabı yaparken bu ay ne kadar harcarsam önümüzdeki ay yatırabilirim diye düşünmeli. Ben bu nedenle bu durumu destekliyorum. Her ne kadar dolandırıcılık işlemlerinden dolayı böyle bir yasa çıkartılmış olsada kesinlikle destekliyorum. insanlar yaşadıkları sıkıntılardan da ders almıyorlar gerçektne
    aynı durumdayım bende yay bakıyorum 450-500e parama kıyıp almadığım yay şimdi oldu 650tl..

sağolsun samsung s3'e yeni güncelleme de verdi ben bir süre daha uzağım yeni modellerden. geçenlerde okudum yazın gelecek yeni telefon modelleri doların fiyatı nedeniyle çok yüksek fiyatla gelecek o zaman nelerle karşılaşıcağız acaba?

yeni çıktığında s3'ü heves edip aldım kendime aldıktan sonra "gerek varmıydı?" diye sordum vicdanım sızladı açıkçası.
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wiesmann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı durumdayım bende yay bakıyorum 450-500e parama kıyıp almadığım yay şimdi oldu 650tl..

sağolsun samsung s3'e yeni güncelleme de verdi ben bir süre daha uzağım yeni modellerden. geçenlerde okudum yazın gelecek yeni telefon modelleri doların fiyatı nedeniyle çok yüksek fiyatla gelecek o zaman nelerle karşılaşıcağız acaba?

yeni çıktığında s3'ü heves edip aldım kendime aldıktan sonra "gerek varmıydı?" diye sordum vicdanım sızladı açıkçası.
    aYNEN HTC DESİRE alcam diye gitmiştim yoktu s3 aldım... 1 yıl oldu alalı daha da en az 1,5 yıl iş görür güncellemede geldi bir daha telefona hayatta o kadar para vermem... herkes ayağını yorganına göre uzatacak... Bende alırım kartımdan yay, efendime söyliim başka bir jant eee hiç kullamadığım kart limiti dolsun sonra ödeyemiyorum... ödeyemessin tabi. İnsanlarda gerçek bir kart bilinci oluşana kadar gerçekten bu duruma katılyıorum.. yoksa insana kazandığı para zaten hep yetersiz gelir.önemli kazancına göre davranmak olmayana göre değil...
    Bankacılık sistemini bu kadar kötülemeninde alemi yok.
    Ev kredim var araba kredim var kullandığım bir tane kredi kartım var... her şeyimi buradan hallediyorum.. ödeme gücüm doğrutusunda kullanıyorum... bugüne kadarda sıkıntı yaşamadım .
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bir insan malıyla mülküyle arabasıyla telefonuyla bir yerlere gelmeye çalışıyorsa o adamın zaten içi boşdur.. at çöpe gitsin malı mülküyle idare edebiliceği en fazla 10 dakikadır zaten sonra rengini belli eder ortamda..

şu statü meselesine gelince kim nerden biliyorki milletin elindeki o iphone ların çakma olmadığını çinliler one on one bire bir ağırlığına kadar kopyasını yapmışlar.. içindeki android işletim sisteminide bire bir one on one ios şeklinde aynı o tema var aynı menüler var..
    200-300 tl ye satıyorlar.. eline alıp adam gibi kurcalamadıkdan sonra kim nerden anlıycak uzakdan yada masanın üstünde 1500-2000 tl lik orjinalden farkını.. statü ise o statüyü o zaman 200-300 tl lik çakma iphonelada yapar orjinal ayağına..

hani şurda bahsettiğimiz vertu falan olur 5 bin euroya satılan ok derim.. onunda bir özelliği yok kullanılan taşlar özel madenler dışında ama en azından her baba yiğidin harcı değil vertu almak.. da iphone nedir ne statüsü ...
    en başta telefonla statü mü olurmuş demişsin , sonra vertu al da görelim statü odur ı phone da nedir demişsin be abi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en başta telefonla statü mü olurmuş demişsin , sonra vertu al da görelim statü odur ı phone da nedir demişsin be abi
    "hani şurda bahsettiğimiz vertu falan olur 5 bin euroya satılan ok derim."

hani şu konu vertu üstüne olsa bunca insan vertu hakkında konuşsa ok derim bu kadar uzun uzun yazmam en azından vertu pahalı ulaşılması zor bir telefon der geçerim demeye getirdim.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha Ha Ha
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha Ha Ha
    o anlamda söylemedim adam yanlış anlamış herkeşe benden çay hakana yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o anlamda söyledim adam yanlış anlamış herkeşe benden çay hakana yok..
    Abi konuyu okuyanlar olarak birazdan çıkıp gidicez 4 ortak ventuya gireceğiz
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aYNEN HTC DESİRE alcam diye gitmiştim yoktu s3 aldım... 1 yıl oldu alalı daha da en az 1,5 yıl iş görür güncellemede geldi bir daha telefona hayatta o kadar para vermem... herkes ayağını yorganına göre uzatacak... Bende alırım kartımdan yay, efendime söyliim başka bir jant eee hiç kullamadığım kart limiti dolsun sonra ödeyemiyorum... ödeyemessin tabi. İnsanlarda gerçek bir kart bilinci oluşana kadar gerçekten bu duruma katılyıorum.. yoksa insana kazandığı para zaten hep yetersiz gelir.önemli kazancına göre davranmak olmayana göre değil...
    Bankacılık sistemini bu kadar kötülemeninde alemi yok.
    Ev kredim var araba kredim var kullandığım bir tane kredi kartım var... her şeyimi buradan hallediyorum.. ödeme gücüm doğrutusunda kullanıyorum... bugüne kadarda sıkıntı yaşamadım .
    telefonu aldım 1900'e şimdi satsam 600tl ancak. nerede 1300tl? ben bu kayıbı hazmedemem açıkçası telefon yok çalışmam diyene kadar devam edeceğim.

arkadaşlar kızar ama olumsuzu düşünürüm hep heleki para politikasında bir krediyi en düşük maaşa yada maaşsızlığa göre değerlendiririm.

Allah Cem Yılmaz' dan razı olsun "BUNUTUT TEKNOLOJİSİ" dedi ya şu s3' te yaşadığımı yüzüme vurdu. yeniyi değilde sanki başka bir şeyi tuttuk
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mantıklı 4 ortak belli günler paylaşırsınız telefon fatularınızda hafifler

HG6161 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa ki bir alternatifi bulunur

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Haybeye 8 sayfa yazı yazıldı...

Buyrun;

1- Hediye kart: Firmaların "sevdiklerinize armağan" adlı hediye kartları bulunuyor. Bu kartlar da 9 taksitle satılabiliyor. Al kendine 9 taksitle 2000 TL'lik kart; telefonda harca

2- Ürün değiştirme : 9 taksitle satılan bir televizyonu satın al; alır almaz geri iade et. Firma sana para iadesi ya da aynı bedelli ürün alma hakkı tanır, git al istediğin telefonu

3- Hediye telefon : Piyasada satılan malların üst limiti yok. Yani bir sakıza 100.000 TL etiket koyabileceğiniz gibi bir kılıfa 2000 TL etiket de koyabilirsiniz. 9 taksitle satılacak bu kılıfı alana; x telefon bedava.

‘Kılıf’ına uydurdular - Hürriyet EKONOMİ

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdii onlar düşünsün Bunun bir çaresinin bulunacağı zaten aşikardı bizim insanımız gereksiz lüksten vazgeçemez... Telefon kullanmayı çok severim değiştirmeyi değişiklik yapmayı ve bu konudada çok zarar ettim arkadaşlar bilir. Ama bir sonu yok hani bende pes etmiş durumdayım bu olaylardan önce aldım g2 taksitle bunu uzun süre kullanırız inş.
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

başalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyenin başına ne geldiyse bu kart belasından geldi zaten. milletin ocağı söndü... taksit taksit millet dünyayı alacak sanki... bu taksit yüzünden paralarımız uçup gidiyor. bnce taksit işi tamamen kalksa çok daha iyi olur... kimse para biriktiremez oldu herkesin borcu var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakkaten habeye konuşmuşuz anasını satim, güzel ülkemin güzel yöntemleri biter mi hiç..
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haybeye 8 sayfa yazı yazıldı...

Buyrun;

1- Hediye kart: Firmaların "sevdiklerinize armağan" adlı hediye kartları bulunuyor. Bu kartlar da 9 taksitle satılabiliyor. Al kendine 9 taksitle 2000 TL'lik kart; telefonda harca

2- Ürün değiştirme : 9 taksitle satılan bir televizyonu satın al; alır almaz geri iade et. Firma sana para iadesi ya da aynı bedelli ürün alma hakkı tanır, git al istediğin telefonu

3- Hediye telefon : Piyasada satılan malların üst limiti yok. Yani bir sakıza 100.000 TL etiket koyabileceğiniz gibi bir kılıfa 2000 TL etiket de koyabilirsiniz. 9 taksitle satılacak bu kılıfı alana; x telefon bedava.

‘Kılıf’ına uydurdular - Hürriyet EKONOMİ
    az önce okumustum bende haberi kafa hep p.çlige calısıyo bizde .valla ne yalan soyliyim süper seyler üretmişler
    1881 - 193

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamlar bu büyük pastayı yedirirler mi tekbaşına evkuraa
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)