Söze gerek yok Dizel tabikiO Torkun verdigi his tadılmaya deger. Ve yazılımla Çok ciddi yükleniyor araç..
Yukleme konusuda ayrı bı konu baslığı ; o konuyuda takip edıyorum
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
benzinli tercih ederim ama atmosferik değil , yeni nesil küçük hacim turbolu benzinlilerden.Neredeyse 10 yıla yakın dizel araç kullandıktan sorna 1.2 tsi aldım , sürüş konforu , sessizliği , geniş devir bandı gerçekten çok büyük rahatlıkmış.Tüketimde de aman aman bi fark kalmadı artık litre bazındaki makasın azalması sebebiyle.
Bu arada dizelin bakımı ağır olayını anlamıyorum pek , 3 dizelim oldu uzun soluklu , üçünü de 45 er binde alıp 130 140 ar binde sattım.Debriyaj ve yağ-filtre değişimi harici bi yamuğunu görmedim dizelin , pahalı olan ne bakımı var benzine kıyasla?
aynen ya onu sorucam dizelin ağır bakımı nedir ki ? 240.000 de jettamız var 2.0 tdi normal bakımlar hariç bakım yaptırmadık şükür bi sıkıntısı da yok. nerde bu ağır bakımı icat eden arkadaş![]()
Benım tahmınım cogu kısının turbo arac kullanmayı bılmedıgınden oluşan turbo yada buna benzer extra cıkan masraflar agır bakım dıye solenıyo , renonun dci sorunlu dedıler , etrafımda bozulan sorun cıkaran gormedım yada denk gelmedı , Orduda da dolu ortalık dcilerle
Rent a car cı abılere sormak lazım aslında ,,sonucta ınsan gıbı kullanılmıyor sonucta cogu zaman
keyfimiz paşada yok halimiz itten beter
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)