1.4 tek nokta enjeksiyonlu palio normalde de cok yakan bir araba(9-10 litre yakiyor benzini) mecburen mikserli sistem kullanmanizdan oturu olmasi gerekenden bir miktar fazla yakmasi cok normal. Lpg ayari kisildiginda bu seferde cekisten dusme yasanacaktir. Bu arabalara baska bir sistemde takilamadigina gore,suan hersey yolunda sizin icin.
Abi ozaman ben fazla yakiyorum.ben bu araci saga sola gitmek icin az yaksin diye aldim lpg aldessa ve duz bagli.gazda calisiyor.uzun yolda sabit 90 7 7.5 yakiyorum yani 21-23 kurus arasi.sehir icide akici bi trafik deil cok dur kalk yapiyorum.bujiler filtre falanda degisti ama herhalde yapcak bsy yok baska.
İnstagram:
guven_arabacioglu
Eger oyleyse durum vahim
Sat onu 106 xr al 1.4 motorlubenzinde bile 6.5-7 lt yakar.. Lpg ile 8-8.5 fln yakarsin
Bu yakıt fiyatlarında benim aracım şehir içi karışık kullanımda dünkü lpg fiyatıyla 46TL ile 157 km yol yaptı 0.29 kuruşa denk geliyo çok sakin kullanımda bunu 0.26kuruşa kadar çekebildimAraçta şu an filtre kat iptali 51lik düz boru son susturucu var stock olup sakin kullanımda bu araç 0.20 kuruşa yakın olurdu diye düşünüyorum..
Bundan önce diesel C2 kullaniyordum 0.21 kuruştu yakıtı kmde ancak bundan aldığım zevk çok daha fazla o egzost cııııırlıyacaaaak arkadaş![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
2008-2011 arası Mercedes c180 kompressor lpg'li kullanan var mı aramızda?
Performans kaybı, 100 kilometrede litre bazında tüketimini paylaşabilir mi?
"LPG 14-17 kuruş aralığında ucuzladı. Tariflerin yarından itibaren geçerli olacağı bildirildi.
Geçtiğimiz hafta motorine yapılan indirimin ardından LPG'de de yarından itibaren geçerli olmak üzere 14-17 kuruş aralığında indirime gidildi."
İndirim geliyormuş.![]()
en son ölçümlerim,
lpg li lacetti, 100TL lgp ile 350km .(ş.içi trafik vs..)
benzinli forester turbo , 100TL benzin ile 150km (ş. içi hafta sonları sakin sakin kullanım)
fb7 AT , ş.içi ş. dışı karışık normal kullanım 9.5 litre
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Hangı lpg ıle daha uzun km gidiyorsunuz ? yanı bırım fıyatı onemlı degıl. 100 Tl ıle en uzun km mesela?
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)