User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Radar ihbari yapmak suç mudur?

evolution_9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    karsidan gelene selyektor yapmak yasak bilginiz olsun hatta ceza yiyen arkadsim itiraz edince polis acip gostermis
    evox

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edirne içinde böyle bir facebook grubu var edirne de 24 saat 2 tane sivil radar gezici radar görevi yapıyor. Belli noktalarda duruyorlar arada caddede dolaşarak görev yapıyorlar. Bence diğer sürücüleri bilgilendirmek suç olmamalı sonuçta suçu caydırmak için bu gruplar kuruluyor ve işe yarıyor şehiriçi 50 yi geçmemeye özen gösteriyorum.

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tck da bahsedilen katalog suclar arasinda tanımı yapılmamıştır ancak kamu görevlisinin gorevi ifa ederken kurallari ihlal edenlere yardim kamu görevlisinin gorevini yapmasına engel olmaktan haklarında cezai islem yapılabilir siz siz olun dikkatli olun
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suç degil yazan arkadaşlar ! Haberlerde goruyorsunuzdur alkollu suruculerin aldiklari canlari, ehliyetsizlerin, tek gozu korlerin, kolu bacagi olmayan akilsiz, vicdansiz, haysiyetsiz insanlarin aldiklari canlari, bomba yuklu araclari, cocuklara, genclere zehir tasiyan araclari, canileri.... Bu ulkede, yasadiginiz sehirde bu gibi insanlara kacis yolu gosterip bu insanlara yardimda bulunuyorsunuz. Siz, aileniz, akrabalariniz, arkadaslariniz da bu insanlarla ayni yolda arac kullaniyor, ayni cadde de yuruyorsunuz !!! Ben siber suclara bildirecektim bu tarz sayfalari ama uygun kategori bulamadim. Gerekirse avukata danisip uygun vakitte bildirecegim. Benim, ailemin sacinin bir teli sizin radar cezalarinidan daha kiymetli. Sizi dusunce tarzlarinizdan dolayi kiniyorum. Bu sayfalardan memnun olan emniyet mensuplari Allah'a havale ediyorum. Saygilar...

sertac1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burası türkiye herşey olabilir suç olabilir suç olmayadabilir.

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sertac1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burası türkiye herşey olabilir suç olabilir suç olmayadabilir.
    Dogru analiz
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylemek suc mu o konuda net bir bilgim yok ama aracta radar tespiti yapan cihazın bulunması suc yüklüde bir para cezası vardı

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden suç olsunki. sonucta radar uygulaması yaparken yola radar tabelası koyuyor polisler.ozaman kendıleri de suç işliyor.
    BaYTaR MURO

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanunlar hem açık olmayıp, hem de eski dille yazılı olduğu sürece her şey muamma bizim ülke de
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Suç degil yazan arkadaşlar ! Haberlerde goruyorsunuzdur alkollu suruculerin aldiklari canlari, ehliyetsizlerin, tek gozu korlerin, kolu bacagi olmayan akilsiz, vicdansiz, haysiyetsiz insanlarin aldiklari canlari, bomba yuklu araclari, cocuklara, genclere zehir tasiyan araclari, canileri.... Bu ulkede, yasadiginiz sehirde bu gibi insanlara kacis yolu gosterip bu insanlara yardimda bulunuyorsunuz. Siz, aileniz, akrabalariniz, arkadaslariniz da bu insanlarla ayni yolda arac kullaniyor, ayni cadde de yuruyorsunuz !!! Ben siber suclara bildirecektim bu tarz sayfalari ama uygun kategori bulamadim. Gerekirse avukata danisip uygun vakitte bildirecegim. Benim, ailemin sacinin bir teli sizin radar cezalarinidan daha kiymetli. Sizi dusunce tarzlarinizdan dolayi kiniyorum. Bu sayfalardan memnun olan emniyet mensuplari Allah'a havale ediyorum. Saygilar...
    Sakin ol şampiyon, bir tek ailesi olan sen değilsin.

Bence suç değildir ve faydalı bir hesaptır, olmayan cam filmine ve orjinal fara ceza yazılan bir ülke de yaşıyoruz, herşeyimiz tam bile olsa çevirmeye girince geriliyoruz çünkü açık ve net şekilde belli ki POLİSLERİMİZ HALA ARAÇ DONANIMLARI HAKKINDA BİLGİSİZLER.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye'de herkes kafasına göre davranabilir ve bu beni şaşırtmaz.

bizde sabit radarların yerini hemen hemen herkes bilir, gezici radarlar ise yerel radyodan gayet açık şekilde yayınlanıyor ve herhangi bir yerde görürseniz bizi arayın diyorlarlar da.

yanlız smartphonelar için yapılan radar appleri kesinlikle yasak, polisin bunu telefonda görmesi ceza yazması için yeterli..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol şampiyon, bir tek ailesi olan sen değilsin.

Bence suç değildir ve faydalı bir hesaptır, olmayan cam filmine ve orjinal fara ceza yazılan bir ülke de yaşıyoruz, herşeyimiz tam bile olsa çevirmeye girince geriliyoruz çünkü açık ve net şekilde belli ki POLİSLERİMİZ HALA ARAÇ DONANIMLARI HAKKINDA BİLGİSİZLER.
    Evet bir tek ailesi olan ben değilim. Bu yüzden aynı düşünceleri sizlerden de gelmesini beklerdim ama demekki bir cam filmi, bir egzoz her şeyden daha önce geliyormuş.

Ben düşüncemin sonuna kadar arkasındayım. Bende modifiye severim hız severim girersem yakalanırsam öderim. Bu zamana kadar bu tarz sayfalarla işim olmadı olmazda. Sosyal medyaları normal insanlar kadar VATANA MİLLETE SALDIRI DÜZENLEYEN, ÜLKEMİZİN DAĞILMASI İÇİN ÇALIŞAN İNSANLARDA KULLANIYOR. EĞER ONLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDERİZ DİYORSANIZ, SİZİN SEÇTİĞİNİZ YOLDUR. GÖZÜMDE ONLARDAN FARKINIZ YOKTUR.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Evet bir tek ailesi olan ben değilim. Bu yüzden aynı düşünceleri sizlerden de gelmesini beklerdim ama demekki bir cam filmi, bir egzoz her şeyden daha önce geliyormuş.

Ben düşüncemin sonuna kadar arkasındayım. Bende modifiye severim hız severim girersem yakalanırsam öderim. Bu zamana kadar bu tarz sayfalarla işim olmadı olmazda. Sosyal medyaları normal insanlar kadar VATANA MİLLETE SALDIRI DÜZENLEYEN, ÜLKEMİZİN DAĞILMASI İÇİN ÇALIŞAN İNSANLARDA KULLANIYOR. EĞER ONLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDERİZ DİYORSANIZ, SİZİN SEÇTİĞİNİZ YOLDUR. GÖZÜMDE ONLARDAN FARKINIZ YOKTUR.
    Öncelikle biraz sakin ol genç arkadaş;

Suç benim ya da başkasının kafasına göre belirlediği bir şey değildir. Dolayısıyla ben ya da bir başkası "suç değil" diyorsak; bunun sebebi kanunda yazmamasıdır. Kafamıza göre değil, kanunlara göre yorum yapıyoruz ve bildiğimiz kadarıyla kanunda böyle bir madde olmadığını belirtiyoruz. Bir derdin varsa, birilerini suçlamak istiyorsan git kanunları yazana derdini anlat. Eklesinler kanuna gerekli maddeyi, suçtur diyelim.. Kimseyi de elin teröristi ile işbirlikçi ilan etme, keyfimizi kaçırma ki seninkini de kaçırmayalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceza yemeye meraklı ne kadar insan varmış ama polis ceza yazınca yarım saat ağlarlar.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun basit "kurallara uymamak"
    Hee bu demek olmuyor ki kurallar yerinde hakli sebeplerden dolayi...
    Ornek cam film, egzoz ucu veya hafif ses veren susturucu bencede yasak olmamali ama yeri gogu inleten evde konusturmayan, cakma xenonla gozleri koren eden farlarla milleti rahatsiz eden seyler olurse kesinlikle ceza yazilmali !
    Hiz kurallarida ayni sekilde sehir icinde veya ana yollarda konulmus limitlerde gitmek bu kadar zor olmamali ama herkes 30 yazan yere 60, 50 yazana 100, 70 yazana 150yle giriyor inatla
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Eğer profilinde yazanlar doğru ise Samsun'da ikamet ediyorsun ve ben de Samsunlu'yum.

Ara sıra gidip geliyorum ve orada ki polis kontrollerinin İstanbul veya Ankara'dakinin yarısı kadar bile katı olmadğını açık şekilde söyleyebilirim.

Sen yok yere cumartesi akşamı arabanı çekiciye verip kızlı erkekli rezil bir şekilde taksiyle eve döndün mü daha akşamın başlamadan ?

Senin ki biraz bekara karı boşamak olmuş, ben sürekli takip ediyorum sayfa yöneticileri yırtınıyorlar asayiş çevirmelerini ve alkol çevirmelerini boşuna yazıyorsunuz bize sayfamızda yayınlamıyoruz diyorlar.

Caddebostan'a korkumuzdan gidemez olduk.

Biz bu işi seviyoruz, örneğin cam filmsiz gezemiyoruz, ne yapalım cam filmi için araba mı bağlatalım her hafta sonu ?

Sen kanunlara kız bence, çünkü insanların ihtiyacı olmasa o hesaplar rağbet görmezler emin ol.
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Benim derdim insanların mantıklı düşünememesi ilk mesajımda da dedim Siber suçlara bilgi verecektim konu açacaktım henüz yeni yeni yapılandığı için siber suçlar uygun başlık henüz mevcut değil. Bekliyorum bu yüzden. Ama avukat akrabalarımız var samsun da da istanbul da da gerekirse onlarla görüşüp birlikte hareket edeceğiz.

Benim derdim bizim lüks sevdamız yüzünden suçsuz günahsız canların alınmaması benim derdim insanlık, benim derdim vicdan, benim derdim düşünce tarzı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Benim derdim insanların mantıklı düşünememesi ilk mesajımda da dedim Siber suçlara bilgi verecektim konu açacaktım henüz yeni yeni yapılandığı için siber suçlar uygun başlık henüz mevcut değil. Bekliyorum bu yüzden. Ama avukat akrabalarımız var samsun da da istanbul da da gerekirse onlarla görüşüp birlikte hareket edeceğiz.

Benim derdim bizim lüks sevdamız yüzünden suçsuz günahsız canların alınmaması benim derdim insanlık, benim derdim vicdan, benim derdim düşünce tarzı...
    Bu yaşta bu kadar dert iyi değil haberin ola )
    Daddy COOL..

Gökhan Akdeniz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)