Bu kadar abarti bir olay icin ugrastiklarini sanmiyorumoldu olucak araclara gps yerlestirip map uzerinden kontrol etsinler otobanda 120km/h uzerine cikmaya izin vermesin sistem
![]()
Bu kadar abarti bir olay icin ugrastiklarini sanmiyorumoldu olucak araclara gps yerlestirip map uzerinden kontrol etsinler otobanda 120km/h uzerine cikmaya izin vermesin sistem
![]()
Kalın yaptığım yerdeki mantık bence çok ters. Zaten normal vatandaş dur dendimi polis veya çevirmelerde durur.
İnsanları böyle baskı, takip altında tutmanın akla sığar yanı yok. 6 yıl boyunca suç neden işlenir, nasıl önlenir, diye düşüneceklerine böyle boktan gizli hesaplar içerisinde işlerle uğraşıyorlar. Ona çip, buna kart, şuraya bir sinyal ne bu yaa!!(@darkmoon sana değil kızgınlığım yanlış anlama, eline imkan geçince önüne geleni düdüklemeye çalışan dünya genelindeki siyasetçilere)
kızman boşuna inan bunun ben avrupada bile devreye giriceğini sanmam isteğe bağlı falan yaparlar ancak..
avrupalı insan özgürlüğüne çok düşkündür baskı ve kontrol altında olucağını bilirse taktırmaz bu sistemi.. o yüzden bana göre isteğe bağlı yaparlar diye düşünüyorum.
Heleki türkiyeye 10-15 seneye ancak gelir bence o zaman gelene kadar kim öle kim kala..
Birde dip not : bu sistem halı haızrda zaten yıllardır ingilterede araç kiralama şirketlinin kullandığı bir sistem.. ve yanlış bilmiyorsam zorunluda araç kiralama şirketlerinde..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence bazookayla yada ucaksavarla vursunlar kokten cozulsun sorunlar. nıye bu kadar ugrasıyolar anlamıyorum.
olacakları söyliyim.
3 korna muhabbetleri biter. artık roll de geçilen foruma şunu yazar; tam geçiyordum biri tuşa bastı aracımı yavaşlattı![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
valla onu bilmemde bu haberi ciddiye alıp panik olan varmıdır acaba? haber geyik ötesi geyik bir haber![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bizde yeni uygulamayla plakaları çipli haline getiriyorlar. Zaten nereye gittiğmizi nerede durduğumuzu fişleyecekler. Durdurmak için pek bi sisteme gerek yok sanırım.
sanırım emp sistem![]()
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
bizim polisler yanlış arabaya basar zincirleme kaza yaptırır![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
ona göre yanıltıcı vs yapılır sıkıntı çözülür
şaka bir yana bunun yapılması uygulama da sorun yaratır..
Crm performance
Ya işin makarasımesela polisin canı sıkılıo kayınçosunun arabasını kitliyor . Sonra da arayıp benden izinsiz nereye lan ısmarla bi büyük salıcam
![]()
The Best or Nothing
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)