User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
48 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TFF NIN VERDIGI CEZA Mustafa Kemalin Askerleriyiz demek suc

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gün de FB, TS yi mahkemeye şikayet etti, asıl onlar teşvik yaptı, herhangi bir kurum ya da mahkeme, birinin şikayetiyle karar alır mı? 2006'da UEFA'ya cimbom ile alakalı dosya verdiğini kendisi söyledi Aziz Yıldırım TV'de.. davada GS-Sturm Graz maçını TV de göstermedi mi, işte şikeli maç budur diye...
    konuyu saptırmamak adına daha yazmayayım yoksa bende gs'ye karşı verilecek cevap bitmez

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Allahınızı severseniz konuyu çarpıtmayın. Hele ts ile hiç karşılaştırmayın bizi.
    Ceza bundan verilmiş mi verilmiş. Tüm kamuoyu ve taraftarlar biliyor mu biliyor.
    Anladığım kadarıyla diğer takımı tutuyorsunuz.
    Siz de ATA'mızın askerimisiniz onu söyleyin yeterli..
    ben FB'liyim, tabiki Atatürkün askeriyim. bjk'yi de severim güzide bir kulübümüzdür

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bence sen yapma böyle.
    Yahu daha yeni Lütfü arıboğan gelmedi mi GS'ye federasyondan. Adam eski GS basketbolcusu. TFF'ye geliyor bir ton uefayla birlikte fenerbahçeyi karıştıyor sonra da gs'ye geçiyor.

Az biraz objektif olmak lazım
    ne adammış bu Lütfü Yıldırım Demirören ya da M.A.Aydınlar başkanlık yapıyor ya da aday olacak kadar camiada güçlü isimler, onlar çok objektif, 2 tane prof. yönetici meğersem TFF ve UEFA da neler yapmışlar
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüpçü Beşiktaşlıysa kesin beni ortadan ikiye.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu FB-GS ye çevirmenin şuan anlamı yok. Bu davaların sebebinin şike olduğunu hala söyleyen varsa zaten biraz okusun araştırsın, at gözlüklerini çıkarsın.

Hele ki gelen bu cezanın gs ye küfredilmesinden, yoksa Ata mızla alakası yok diyen varsa cidden yazık. Olayların bu kadar paravan olarak kullanılıp gözümüze soka soka yapılmasını hazmedemiyorum, bir de buna inanıp savunulmasını hiç hazmedemiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu FB-GS yue çevirmenin şuan anlamı yok. Bu davaların sebebinin şike olduğunu hala söyleyen varsa zaten biraz okusun araştırsın, at gözlüklerini çıkarsın.

Hele ki gelen bu cezanın gs ye küfredilmesinden yoksa Ata mızla alakası yok diyen varsa cidden yazık. Olayların bu kadar paravan olarak kullanılıp gözümüze soka soka yapmalırını hazmedemiyorum, bir de buna inanıp savunulmasını hiç hazmedemiyorum.
    TFF bunu böyle açıkladı, resmi açıklamalara bakın da yazın bir zahmet... farklı düşüncesi olan da bunun da altında cimbomu aramasın, TFF başkanı BJK eski başkanı, PFDK başkanı FB li, tahkim başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasından avukatı... ee kim veriyor o zaman bu cezayı Sadri Şener mi?

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk yarıdaki maçdaki tezahuratlar rabia lardan sonra bu maçta neden ceza verildiği açık ve net.

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne adammış bu Lütfü Yıldırım Demirören ya da M.A.Aydınlar başkanlık yapıyor ya da aday olacak kadar camiada güçlü isimler, onlar çok objektif, 2 tane prof. yönetici meğersem TFF ve UEFA da neler yapmışlar
    Hocam uzun lafın kısası Türk futbolu uzun zamandır çok kirli, bunu herhangi bir takıma bağlamamak gerek. Ben fenerbahçeliyim ama fenerbahçenin de bazı konularda çok temiz olduğunu söyleyemem. Kimse kendi takımını savunacağım diye, rakiplerini kirletmemeli ama unutulmamalı ki gs avrupada bizi ne kadar iyi temsil ettiyse, bu ülkede de futbolun daha doğrusu türk sporunun gelişimi için hiç bir takım fenerbahçe kadar hizmette bulunmadı. Aziz Yıldırım iyidir kötüdür, kirlidir temizdir yorum yapmak istemiyorum ama geçen 10 seneyi objektif olarak bir inceleyin sportif anlamda klübün nereden nereye geldiğini göreceksiniz.

Federasyona gelince bizden de giden gelen oldu, sizden de oldu ama tarih boyunca ortada bu kadar tetikçiler dolaşmadı. Allah sonumuzu hayır etsin.

dip not: 2011 sezonunda bilen arkadaşlarım vardır içerdeki bütün maçlara, dışardakilerin ise büyük çoğunluğuna gittim. Uzun zaman futbol oynadım kulvarındaki en iyi amatör klüplerden bir tanesinde, yaklaşık 2 yıl kadar da hakemlik yaptım. Eğer ki o sezon fenerbahçe şike yaptıysa ya ben futboldan anlamıyorum ya da hakkaten süper şike yapılmış.

Bana cevap hakkı doğmaması açısından aradan çekiliyorum.

Son olarak Mustafa Kemalin en önde koşan askerlerindenim, eğer bu ülkede MKA düşmanlığı yapan varsa da aak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ahmet_xy
    Misafir
    edit.............................................. ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TFF bunu böyle açıkladı, resmi açıklamalara bakın da yazın bir zahmet... farklı düşüncesi olan da bunun da altında cimbomu aramasın, TFF başkanı BJK eski başkanı, PFDK başkanı FB li, tahkim başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davasından avukatı... ee kim veriyor o zaman bu cezayı Sadri Şener mi?
    Hocam siz bu devirde yapılan her resmi açıklamaya güveniyor, sorgulamıyorsanız diyecek bir şey zaten yok. TFF, PFDK vs. diye saymışsınız. Peki bu ismi geçen şahıslar kimlerin maşalığını yapıyor hiç mi tahmin edemiyorsunuz? Tahkim kurulu başkanı tek başına mı karar veriyor? Eğer buna inanılıyorsa, başımızdakilere hiçbir söz söylemeyelim. Nasıl olsa tek kişilik yönetim sistemini benimsemişiz.

Not: Aziz Yıldırım'ın şike davasında 1 tane avukatı yoktur. Sadece çok bilindik bir hukuk bürosunda bu davada avukatlık yapan 20 kişi var.

Biraz geniş bir perspektiften bakmak lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben Mustafa Kemal tezahuratına müdahale edildiyse eğer, o iş büyür, bütün stadlarda aynı tezahurat yapılır emin olun... o tezahurata kimse ceza veremez, kimsenin haddi değil... Fethiyespor için de bir şeyler yapmak istediler, yemedi.. o işler o kadar kolay değil...

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BJK nın eski başkanı federasyon başkanı oldu diye federasyon BJKlımı oluyor ki bu adam takıma tarihinin en büyük kazığını atan adam.. Direnişin sembol takımı hükümetin kuçusu ve sermayesi olan TFF'nin takımı mı oluyor ki BJK madem bukadar kayırılıyor neden her yükselişe geçtiğinde alenen çelme yiyor? Bırakına artık futbolun temiz olduğu inanışını rüzgara karşı duran her kim olursa olsun bileti kesiliyor takım farketmez geçmişi az biraz anmak yeter.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:Konuştuk hallettik iki medeni insan gibi...
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam siz bu devirde yapılan her resmi açıklamaya güveniyor, sorgulamıyorsanız diyecek bir şey zaten yok. TFF, PFDK vs. diye saymışsınız. Peki bu ismi geçen şahıslar kimlerin maşalığını yapıyor hiç mi tahmin edemiyorsunuz? Tahkim kurulu başkanı tek başına mı karar veriyor? Eğer buna inanılıyorsa, başımızdakilere hiçbir söz söylemeyelim. Nasıl olsa tek kişilik yönetim sistemini benimsemişiz.

Not: Aziz Yıldırım'ın şike davasında 1 tane avukatı yoktur. Sadece çok bilindik bir hukuk bürosunda bu davada avukatlık yapan 20 kişi var.

Biraz geniş bir perspektiften bakmak lazım.
    o zaman cimbom bu işin neresinde? neden herşeyin altında sarı-kırmızı arıyosunuz, ama bulamıyorsunuz? kusura bakmayın paronaya dediğim budur,

ülkenin başbakanı FB li
    TFF başkanı BJK eski başkanı
    PFDK başkanı FB li
    MHK başkanı eski BJK li topçu
    Tahkim kurulu başkanı A.Y.'ın avukatı

ama herşeyi yapan sarı-kırmızı.. vay anasına, bana objektif bak diyorsunuz da arkadaşlar siz gerçekten objektif mi bakıp yazıyorsunuz? Apo iti cimbomluymuş, en azından onu kulüp üyesi yapmamışız bazıları gibi...

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevzu sadece mustafa kemalin askeriyiznise yaziklar olsun.... mevzuyu gs cekenler sizde provakatorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu kitaplardan, sınıflardan adamın fotoğrafını kaldırdılar, kutlamaları yapmıyorlar, ağzından Atatürk çıkanı lanetliyorlar, hor görüyorlar, adam yerine koymuyorlar. Tezahürat yapınca ceza vermekten mi korkacaklar?

Cidden inanamıyorum. Biz toplum olarak hep "yapamaz, sıkar, zor" vs diye kendimizi avutalım. Ölünce gömüleceğimiz kendi toprağımız kalmayacak yakında.

Konu biraz saptı, kusura bakmayın.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    10 senedir TFF yi BJK ve FB liler yönetiyor, şimdiki federasyonda 1 tane bile yolu cimbomdan geçmiş birisi yok, PFDK FB-BJK karışık, tahkim kurulu başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası avukatlarından birisi, o davada resmi görüş veren bir kişi de kurul üyesi... yapmayın bu kadar, hala bazı şeyleri cimboma bağlamayın, artık paronayaya girer ötesi...
    Artık takımdaşlık, aynı takımın taraftarı olmadan çok daha farklı güçler söz sahibi.. Siyasi yoldaşlık ve güce biad aynı takımın taraftarı / gönülvereni olmaktan çok çok daha ön sırada..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman cimbom bu işin neresinde? neden herşeyin altında sarı-kırmızı arıyosunuz, ama bulamıyorsunuz? kusura bakmayın paronaya dediğim budur,

ülkenin başbakanı FB li
    TFF başkanı BJK eski başkanı
    PFDK başkanı FB li
    MHK başkanı eski BJK li topçu
    Tahkim kurulu başkanı A.Y.'ın avukatı

ama herşeyi yapan sarı-kırmızı.. vay anasına, bana objektif bak diyorsunuz da arkadaşlar siz gerçekten objektif mi bakıp yazıyorsunuz? Apo iti cimbomluymuş, en azından onu kulüp üyesi yapmamışız bazıları gibi...
    konuya başlarken FB-GS tartışmasına girmenin anlamı yok demiştim. okumuş olsanız benim gs yaptı etti demediğimi tahmin ederdiniz. benim derdim gs, ts, bjk değil. benim derdim her baş kaldıranı ezmeye çalışan yönetim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)