5664'e mesaj atınca hasar kayıtlarından sonra bir mesaj daha geliyor önceki muayeneye kaç km'de girdiğini söylüyor
5664'e mesaj atınca hasar kayıtlarından sonra bir mesaj daha geliyor önceki muayeneye kaç km'de girdiğini söylüyor
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Piyasada temiz hasarsız km si düşmemiş araç yok denilecek kadar az olduğu için bu kadar uğraşmanıza gerek kalmıyor zaten aracın etrafında iki tur attınızmı fazlasına gerek kalmadan oradan ayrılıyorsunuz
high power tuning [ subaru -honda]
Ben 4 araç için mesaj attım hepsi geldi 1 tanesini attım mesaj gelmedi radar hondada boya ve motor kontrolü yapılıyordu sonuç şeref usta pedal yıpranmasından ve bir kaç yerden şüphelenip sorguladı 120 km'de olan araç 2008 yılında 160.000'de bakıma girmiş![]()
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
Bir kere araç satın aldım. Maddeleri okuyunca ve yaptığım masrafları gözönüne getirince keşke daha önce okusaydım diyorumTabi ki ustamla gittim ve çoğu noktaya baktım ama gözden kaçanlar olmuş
![]()
Arabamın tavanına mıknatısla bakacak he? O mıknatısı kafasına sokarım öyle bir bakma şekli mi var ya. Yetkili servise versin 200 tl komple check-up' a soksun arabayı almazsa da ben öğrenmiş olurum ne var ne yok diyebenim peder otoboyacı kaporta boya kısmına o bakar motorunu da çalıştığı servise götürüp baktırıyoruz onlar zaten bir sıkıntı varsa söylüyor.
Bilgiler çok abartılı ama takıntılı insanlar için ideal. Paylaşım için teşekkürler.
faydali bilgiler ama gereginden fazla abartilmis sahsen biri gelcek aracimin buji kablolarini sokcek haa ole bi dunya yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)