35 lira varsa direk typer derim![]()
http://www.sahibinden.com/bakimli_ve...XQQdisplayitem bu araç forumdan bi arkadaşımızın. Bİlgisi olanlar bilgi vericektir ciddi alıcı olursan.
http://www.techturkey.com/forum/member.php?u=1948 bu sahibinin profili buradan araba alakalı yazılarına konularına resimlerine ulaşabilirsin.
saralresit@superposta.com buda mail adresi varmı baska sorun![]()
1.6tdi.
Ecutech.
206 gti uzun yolda 7 lıtre fıln yakar, sehır ıcı 11 fılangidişide fena deıldır nıseee
35 varsa neden bu arabalara bakıosunkıgtc turbo, cupra typer fılan bak..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Geri kalan parayla az biraz oynarım diye düşünmüştüm ama kafamda cupra R da yok değil. Type R cidden çok güzel bir araç çok hoşuma gidiyor ama fiyatları çok uygun gelmedi bütçeme göre
abi senin bütçeye civic alınıp turbolanır
model sıkıntısı varmı ? 200sx civic gibi arabalar alınabilir aslında...yada e36 m3
bence kesınlıkle CZT derım...tartışmasız
Selam Hocam,
Ben CZT sahibi olaraktan sana aracı tavsiye ederim. Yakıt, gidiş, modifiyeye açık oluşu, vergisi, kılı yünü hep avantaj..Yalnız senin ne tip bir araç almaya henüz karar vermediğini düşünüyorum. Çünkü çok farklı farklı segmentlerde model isimleri belirtmişsin. Yani Mondeo 2.0Diesel ne alaka, E36Cabrio ne alaka, CZT ya da VTS ne alaka..Bence segmenti tam anlamıyla seçip ondan sonra yönelmen sana fayda sağlayacaktır.
Soner Bey Type-R hastalığınız ve güzel anılarınız var belli ama CZT.ye MZT.ye tabirleri ile böle küçümsemeli konuşmalar yapmanıza gerek yok. F430sahibi gibi cümleler kurmuşsunuz. İzmir'e buyrun gelin de anılarınıza yenilerini ekleyelim...
ısrarla CZT diyorum hem güç hem yakıt olarak hemde kullanım keyfi yol tutuşu vs.vs bence colt bende 1.3 triptonik var o bile 230ykr yakıyo benzinli olmasına rağmen 206 GTİ GTİ sınıfına bile girmiyo güç olarak vts de fransız ilerleyen zamanlarda sıkılıcaksın illada vts düşünürsen orjinal 150 beygir beyaz jantlı kırmızı var ilanda onu tavsiye ederim.
Bunların arasında CZT diyorum. Yakıt olarak en az sanırım bu yakıcaktır. En kolay mod ve güç elde etmek CZT için sorun değil.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bütün paranızı uçağa mı harcadınız? Ben havaalanında mahsur kalmış bir abime tabii ki yardımcı olurum. Ama malesef 9'dan itibaren mağazamda oluyorum sizi aliağaya şahsen bırakamam. İyi tanıdığım Type-R'lı bir arkadaşımı gönderiyorum, ama o arkadaşım forumlarda boş konuşmak yerine hünerini asfaltta gösterenlerden birisi.. Aliağaya kadar kendisini izleyerek güzel anılar katabilirsiniz hayatınıza..
Evet dediğiniz gibi halen katagoride sıkıntı yaşıyorum. Bu bütçeyi ayırırken kafamda e36 cabrio vardı. Sonra olabilecek problemleri göz önüne alınca çıkıcak masraf vs. beni caydırdı.
Kafama ufak yol fareleri girdi şu aralar forumda görüyorum çok hoşuma gidiyor araçlarınız özellikle CZT'nizin hatrı sayılır bir güzelliği var ancak dediğim gibi daha tam olarak karar veremedim paramı çöpe atmak istemiyorum. 15 kağıda 50.ooo km yi geçmemiş bir kaç 206gti a rastladım (kesinlikle oynama olmayan orjinal) içi falan çok temiz ama performansını bilemiyorum dediğiniz gibi çok doyurucu olmayabilir fakat keyfi kullanıcağım için çok problem olmaz ama ilk tercih olarak CZT bakıyorum.
Mondeo'dan kastım dizel olması.. Katagori değişmişken tam değişeyim bari büyük araba düşüniyim dedim ama bir anlık gazla hertürlü benzinliye geri dönebilirim böle büyük araç pek sarmaz (babamın ısrarları yüzünden bakıyordum aslında)
Ve ya dizel bir Fiesta S' te alabilirim.
Şu noktadaki kararsızlığım dizel mi benzinlimi diye. Dizelde arabadan inmem ama benzinli alırsamda azda olsa çok keyifli araç kullanırım.
Şuan araştırmalara başlıyorum tek tek bu araçları deneyip göricem hayırlısıyla yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum iyi geceler hepinize...
Saygılar
Czt alma baksana cok alinganlar![]()
Madem ufak yol farelerinden hoşlandınız ve çok gezmek istiyorsunuz bunları bir arada sunan ibiza cupra 1.9 tdi gayet uygun düşüyor size.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)