Bizde yapaydın bu işi neler yapardık neler
Dün bir bayan misafir eşinin doğum günü için sabah sürprizi dansöz istedi. Kahvaltıya indiler döndüklerinde kapıyı açtıklarında adam şoka girdi masanın üzerinde dansöz ve müzik yıkıldı oda![]()
Bizde yapaydın bu işi neler yapardık neler
Dün bir bayan misafir eşinin doğum günü için sabah sürprizi dansöz istedi. Kahvaltıya indiler döndüklerinde kapıyı açtıklarında adam şoka girdi masanın üzerinde dansöz ve müzik yıkıldı oda![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
hala aklıma gelince gülüyorm ...
ya köpük varmı ? eargthujhgtfre
edit: buarada dün sordugum hikayeyi akıllı arkadasım halletmiş hatta teklıf bile etmiş valla yuh dedim![]()
1881 - 193∞
Hayırlısı olsun kardeşim.. İnşallah herşey istediğin gibi olur..
Mesaj sayısını çoğaltmak için boşa mesaj atmak.. ( Konu Kilit )
Adult siyasi içerikli mesaj atmak..( Konu Kilit )
Gereksiz konu açmak.. ( Konu Kilit )
Evren bana detaylari pm atarmisin tam olarak ne istiyorsun, nereyi istiyorsun vs.. Otelciyim hala baglantilarim var Tr de.
Sanıtım bır cok sey hazır.
Burada hazırım,bende elımden gelenı yapacagım.
Haydı kolay gelsın ınsallah....
allah gönlüne göre versin diyelimher ne istiyorsan
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Herkese sonsuz teşekkürler, Murat abi sana diyecek söz bulamıyorum. Büyüksün! Öyle kritik bir yerde oldun ki resmen tüm planın işlemesini sağladın. Ne kadar teşekkür etsem az sana
Ne demek. Senin o heyecanini gorunce parrondan sefe,dj de garsona orgutledim.
İyiki biraz erken gelmisim,o can hirac disariya kolon tasimamiz dj le,anlatamam
Hala konfeti var saclarimin arasinda,senin kizin gozu cok acik cin gibi. Biara nefes almadan oturup kalkiyordum koltuga cakmasin diye!![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)