Sulhının tek suçu Hakan gibi bir adama , ticari olarak güvenmek .Mağdur olan yine kendisi . Şuan hakanda orjinal jant lastiklerimiz var , yollamamak için 40 takla atıyor .
Printable View
o dediğinde haklısın 1 saat öncesini inkar etti adam uzak olanlar telefonla görüşüp mal almasın. en güzelini Osman Tugral yaptı getirtti taktırdı sorun yok parasını verdi yolladı adamı uzaktan alısverş yapıcak olanlar vakıt ayırsın gitsin mersine malı görsün kendisi kargoya versin dönsün teslim alsın
telefondan çok iyi niyetli yardımsever birisi gibi görünüyor
japonyadaki sel hasarlı motorlarımı alıyor nedir az kalsın k20a motor alıyodum birde adamdan Allahtan proje iptal oldu
Sulhi abi içinde bugune kadar hiç sorun duymadım kısa zamanda senınde sıkıntın için yardımcı olucaktır diye düşünüyorum
Bu mersindeki hakan kim oluyor? Siteye uye mi ya da ? Bilelim ona göre uzak duralim
Sulhi beyi tanımam lakin piyasada güvenilir biri olduğunu ve işlerini bilirim, burada ki hatası içinde bulunduğu durumu baştan izah etmemesi gibi görünüyor, Sulhi bey ve konuyu açan arkadaş'ta makul ve uzlaşmacı kişiler gibi geldi bana "yazdıklarını okuyarak bu kanıya vardım" konu tatlıya bağlanır bir şekilde.
Bu arada çok çok geçmiş olsun, neyse ki düşük bir hızla yaşanmış.
bence konuyu açan arkadaş haklı.
tek kişi ile muhattap olmuş onun sözüne ve tanınmışlığına güvenerek parayı yollamış. onun haberi olmadığı 3.4. şahıslarla olan sorun onu bağlamaz satıcının muhattabıdır onlar. konuyu açan arkadaşın parası iade edilmeli aradan çıkartılmalı. satıcı ile 3. şahıs kendi aralarında çözmeli olan biteni.
Sulhi abi benim arabama komple sti yürüyen taktın diye aldım arabamı öle biliyordum söylemediniz bile durumu bana lifte kalkıp erdem abi görmeseydi sti yürüyen var bilicektim ve gazlıyıcaktım bu birincisi.
Abı bunca yıl subaru kullanmıssın yürüyenı bu sekilde getirerek benim canıma kastınmı var. buda ikincisi.
Abi ben ticareti senle yaptım sen su para dedin ben ödedim beni ilgilendirmez baska tarafla konusman etmen standart sanzumanı tak bunu geri al diye defalarca dedim yine yanasmadın verdigin cevaptan daha bekliycegimi anlıyorum.
sulhi antepli olan bizim mıstıkmı?
Subarucu degilim, detayini bilmiyorum, ogrenmek icin soruyorum.
Mert demis ki: "Nedeni bilenlerin sti şanzumanı ile gc8 şanzuman oranlarının birbirini tutmadığı defransiyel yada viskos dağıtıcağımın söylenmesiydi. Sulhi bey bu şekilde kullanabilceğimi zaten söyledi hatta olayın içine inmesek ve görmesek ben sti yürüyeni var zannedip kullanıcaktım aracımı bugüne kadar."
Sadece sanziman degisimi yapildiginda bu bahsi gecen problemlerin yasanacagi bilinen bir durum mudur subaruda? Yoksa sorunsuzca binilebilir mi?
Bu durum takilan sanzimanin son disli orani, aktarma orani ile aracta bulunan arka differansiyel oranina gore degisir.
Ornek: Sanziman son disli 3:90
Aktarma 1.1 ise
Arka diff oraninin 3.54 olmasi lazim. O zaman yurur. Uymaz ise arkadasin basina gelen tehlikeli durum yasanir.
Mersinde subaru parcasi satan hakan isimli sahistan dolayi benimde basim agridi kesinlikle ticaret yapmayin sozune guvenmeyin
s2kfreak nıcklı abim kesinlikle haklı ve mağdur bence,
baştakı anlaştığı fıyat karsılıgında alacaklarınıda yazıyor aldıklarınıda
mersındeki adamın yaptığı yanllış sulhi abiyi ilgilendirir s2kfreak abi parayı verdiği kişiye bakar ki verdiği meblağda yüksek bence
söylediği gibi 90-100 le giderken olan bi spin olayı subaru gibi yüksek süratlere aşikar bi arabada olacak can ve mal kaybında sorumlusu kım olacak yada vıcdanlarını nasıl tutacaklardı merak ediyorum
parayı nasıl kazandığı s2kfreak abiyi ilgilendirir nasıl harcıyacagıda ama kesinlikle peşini birakmamalısın abi bence,hepimmiz dört dörtlük bi bilgisi yok o life kaldırıp o farklılıklar anlaşılmasaydı nolcaktı..
sulhı baskanla baya bı alıs verısımız oldu saolsun hıc bır zaman kırmadı uzmedı bızı..ortada sulhının elınde olmadan gelısen olaylar var emınm sulhı magdurıyetınızı gıderecektır..