mody Nickli Üyeden Alıntı
satan kişi dediğiniz sulhi bu forumda, bu çevrede olanların tanıdığı biri, yani x bir insan değil. yani mert sanayide bir dükkan seçti, kapıdan içeri girdi, al sana 9000 bana bunları getir dememiş. o yüzden güvenerek para vermesinde sıkıntı görmemiş, Erdeminde dediği gibi yıllardır bu iş bu şekilde dönmüş. para verirsin parça sonra gelir. şu anda yurt dışından parça getirirken bile böyle, önce parayı verirsin, parçan 15 gün sonra gelir. ha ben böyle yapmam önce parça sonra para derseniz, size kolay gelsin. (bahsettiğim dükkanlarda bulunabilir ve 50-100dolarlık parçalar değildir)
kullanılmış mal almak hata size göre demekki, sizin çok paranız varsa herşeyin sıfırını alın tabiki ama çok kolay para harcıyor dediğiniz arkadaş ekonomik olmak adına bu camia içindeki çoğu insan gibi oem yürüyen parçaların ikinci elini almış.
mert bizlere söylemeden bu parçaları direk kendisi almak istemiş, kendi seçimidir, bundan sonra danışacağını düşünüyorum.
bu forum sadece sizden oluşmuyor, yardımı dokunabilecek insalara ulaşabileceğini düşünerek bu konuyu açıyor mert...