abi Suriyeden ne stilar girdi de nerelere gitti savaş ayağına :D
Printable View
hayretle takıpteyım ... cok gecmıs olsun inşallah çözulur ...hepımızın basına gelebılcek tehlıkeler bunlar maalesef inşallah kotu nıyet olmadan çözulur ...
2 mağdur var,sulhi bey kotu satıcıya denk gelmiş.ortada bi kazaya sebebiyet de var.sulhi ustanın yaklaşımında art niyet gormuyorum ama malesef kotu bi tecrube yaşamış oldu.oda mağdur oldu,yapılması gereken belli.ben halledeceğini duşunuyorum hiç tanımadığım halde..
Yorumlar farklı tarzda
Geçmiş olsun
Sulhi duzgun adamdir, ticaretimde oldu, bana yardimida oldu. Ama soyle bi durum var ticarette kar zarar kardestir, kendi magdur oldu diye aliciyi magdur etmemesi gerekir. Bu isten para kazanabilirdi ama olmadi, parcayi bulamiyosa parayi iade edip oda onu magdur edenden almalidir.
Sulhi bey Mersindeki Hakan diye birinden mi parçaları almış?
Biz'de mersinden GC8 STI şanızmanı aldık yarın takıcaz .( ömerin eski arabası )
Şanzıman + diff diye anlaştık . Son dakikada siz kendi şanzımanınızı yollayın isterseniz viscous u ben transfer edeyim sti diff ine dedi . neden deyince . DCCD li viscous u da mı verecektim yanında o paraya !!! dedi arkadaş sağolsun . şimdi umuyoruz ki mekanik viscous dccd linin yerine oturacak . oturmazsa yarın büyük sıkıntı olacak . hadi hayırlısı .
Ayrıca para yollamadım ama , aynı arkadaş beni de yaklaşık 2 aya yakın oyaladı , bugün yarın diye . Ben geleyin yada arkadaşı göndereyim teslim almak içn dediğimde yeri belli değil gelme haftaya sonra diye geveledi, en sonunda "kardeş benden sana fayda yok başının çağresine bak " ile bitti konuşmamız .
bir de "parça getiricem diye milleti kandırıyorlar,bekletiyorlar onlar yüzünden biz de eskisi gibi iş yapamıyoruz" diyordu bana telefonda...
,Hakanmış okumamıştım geri sayfaları bu adam 2 hafta önce gözümün önünde 3 tane k20 motoru 12bin TLye verdi
bu adamlarmı acaba dıger ılanlarında baya subaru parcas war
Connecting site...
Connecting site...
Her işin bi sanatı vardır hırsızlık dolandırıcılık bi sanat değildir kişinin karetkerini ortaya koyar ...
Sitede kaç kişinin arabası yurt dışından geldi türkiyeye orjinal olarak biniliyor yada türkiyede ben size söyliyim mi sitede değil ama şuan en basiti ankarada 4 BMW var e36 cabrio ne plakaları ne renkleri önemsiz kişilerde forumdanda tanıyanlar vardır umarım neyse polisiye filmleri izlemekle olmuyor bu işler çevre ile oluyor akıl zeka ile oluyor yalnış anlaşılmasın hırsızlıktan dolandırıcılıktan bahsetmiyorum kaç kişi forumdan ağzının suları akarak bmw olsun mercedes olsun vw serisi olsun bakıyo çok mu zor yurt dışından buraya sokmak hayır zor değil ama kim yapıcak geri kalan işlemleri kanunsuz yollardan ben size söyliyim kimse o yüzden böyle atarlanmayın polisiye filmi izlemişsin falan çıraklar pek anlamaz böyle şeylerden sadece izleyip kulak misafiri olurlar
STI yuruyen 9000 tl
orjinallerini garaja bırakmak karşılığında 9000 tl sanırsam anlaşılmış
5000 tl ye sti şanzuman alınsa oem şanzuman 1500 tl ye satılsa
Gayet güzel kar var bu işde
Şayetki sti yürüyen takılmadı ozaman garajdan çıkarken sadece şanzumanı değiştik denmesi lazım
Allah korkusu olan bunu yapmaz
Adam parayı sulhiye vermiş ticareti onunla
Sulhi malı kimden nasıl alırsa alsın ne farkeder eksiksiz STI yürüyen takılmışmı hayır
Müşteri sonuna kadar haklı
söylüyoruz ama dinleyen yok sonrada polisiye film izliyoruz deniliyor bu arkadaşlar anca yasa dışı işler kovaladığını düşünürler avuturlar kendilerini marifet değil ama yapan yapıyo detaylarıda daha fazla vermek istemiyorum salak değilim burda konuşucak kadar herkes kendi bildiğini kendine saklasın diğer arkadaşlarda otursun polisiye filmi izlesinler o izlerken ben 10 tane araç yapar yürürüm...(çalıntı hırsızlık malı falann değil farklı yerlere çeken olmasın )
Heeee konuyu açan arkadaşında balonu patlamıştı
Etme bulma dünyası
Bunuda unutmayın
Mevlam ne eyler güzel eyler
ben şunu çok iyi bilirim seneler önce yalnışlıklada olsa birinin hakkı bana geçti çok sonralar çıktı ortaya ama iş işten geçmiş o kişiyi 2 ay boyunca aradım yine bulamadım ve o benden çıktı ve ben ciddi anlamda kendime gelememiştim çok ilginç bir olay yaşamıştım ...
Dua alarak iş yapmak çok önemli özellikle annelerimizden aldığımız dualarla kapıdan çıkarken alınan dua iş yaparken alınan dua eminim forumda %90 hepimiz biricik annelerimizin dualarını alıyoruzdur umarım herkesin işi rast gidiyordur herkesin gönlüne göre:)
5000 liraya sti sanzumani varsa bende 2 tane alayim.... :)
Connecting site...
Al bak o adam 7000 yazmış esnafada 6000 e veriyordur
Daha öncede burda bostancıda böyle mevzu çıktı
Bazılarına ciddi uyguna veriyor bu adam
Ayrıca kendin getir şanzumanı 5000 bile tutmaz bana 10.000 para ver ben sana iki tane getireyim
Yani gürsel beni yanlış anlama ama batumdan bunlar çok uyguna geliyor
USA den ben müşterime komple kit getirdim 4000 $ a verdim geçen sene kur düşükken
Var sen hesabını yap
İstersende para yolla getiririm
Hallolmicak bisey degil en kisa surede cozulur burda herkes yuzyuze bakan insanlar