User Tag List

Sayfa 7/16 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
291 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 senedir ticaret yapıyorum... Şunu gördümki asla satıcı (usta servis vs) müşteriye "yaa benide kazıklamışlar haberim yoktu" diyemez.Bu çok net açıkdır.Bu müşteriyi bağlamaz.Müşteri alışveriş yaptıgı yeri tanır.Eğer vaad edilen şey yapılmadıysa çıkarır takır takır ödenir müşteriye ne ödediyse geri.O zaman işte güvenilir satıcı olunur...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mersindeki adama o kadar para kaptıran var. Nasıl biriymiş bu yeri belli yurdu belli ama dolandırılan dolandırılana. Kimse mi haddini bildiremedi?
    Arkadaşım bildiricekler nasıl şimdi bu yazıyı iyi okuyun ...

Sitede kendini çok akıllı zannedip böbürlenen çok abimiz kardeşimiz var kimseye şahsi olarak konuşmuyorum çünkü burda zaten şu konuyu okuyan adamlar belli sebebi aramızda kimin ne iş yaptığını bilen var

Çırakken bu işleri yaşça büyük andropoza girmiş abilerinden dinleyip akıl alan adam da çok

Ankara,Mersin,Hatay bu 3 ilde hacizli yakalamalı ve çalıntı araçlar parçalanıyor ve parçalanıp satılıyor herkes kendini akıllı zannediyor bu kişiler kimlikleri gizli tutulduğu zannediliyor ama yanılıyorlar.Siteden birilerine şahşi olarak konuşmuyorum genel konuşuyorum...

Nedense ankara mersin hatayda ne kadar da STİ,WRX ve subarular çıkmaya başladı doğru değil mi abilerim arkadaşlarım her hafta 4,5 tane subaru motoru yürüyenleri çıkıyo ankaradan mersinden yada dur dur birde dükkana gelen bi WRX ve STİ motoru yürüyeni olsun yer değiştirip paralar alınıyor cebe bakın dikkatinizi çekerim ne dragon isimli kullanıcı nede sulhi bey sizden bahsetmiyorum...kim ne derse desin herkes kendini biliyo...

ne güzel bmw,mercedes,subaru vs vs arabalar ne kadar da çok parçalanmaya parçaları üremeye başladı böyle doğru değil mi arkadaşlar

Ayrıca bu siteden şuan dalga geçilen insan doğru söylediği ve doğrular gerçeğini bildiği halde söylediği için dalga geçiliyor herkes kendi insanını koruyor laf söyletmiyor

Arkadaşlar belki bu forumdan belki değil bunu bilenler var susanlarda var bencede böyle kalması daha mantıklı bir çok olay dönüyor ama herkes hala böbürleniyor önemli olan burda sulhi beyin mağdur olan kişinin durumunu çözmesi

Belli ki SULHİ'beyde ankarada bu adamlara çatmış parasını kaptırmış bu adamlar çalıntı hacizli yakalamalı araçları parçalıyor sonra da arabaları teslim ediyor yada yedieminde otoparkçısı olsun polisi olsunn anlaşıp parçalar yer değişiyor sulhi beyde bunlara denk gelmiş ama bu demek olmuyo ki sulhi bey haklı hayır adam ölümden dönmüş keşke garajdan yapılana kadar araç çıkmasaydı ama olmuş artık önemli olan sorunların çözülmesi...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben iki tarafıda tanımıyorum konuyuda baştan sona okudum , bişey söylemek istiyorum sonuçta 60 günlük bi dilim icerisinde mağdur kişinin mağduriyeti giderilmemiş ve hala burda adı gecen sulhi abiye itafen demiyorum neden yakın olduğu insanlar savunmaya geçiyor ? takıldı denilen parça takılmamış onu geçtim kazaya sebep olmuş kimse kusura bakmasında arabalarımıza annelerimiz biniyo babalarımız biniyo Allah korusun yüksek hızlarda anne baba varken kaza yapılsaydı ve can kaybı olsaydı burda savunmaya geçenler ne diyecekti ? kendinizi mağdur olan insanın yerine koyun ve öyle yorum yapın bence sayın büyüklerim..

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mustafa Birsesli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla sulhi iyi adamdir isteyerek ve bilerek yapmaz bu tarz hatalar.....
    Ve buna ilavetende arabanin yapildigi fedo garajin sahibi fedo baba ve ekibide on numara dürüst esnaftir......
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben iki tarafıda tanımıyorum konuyuda baştan sona okudum , bişey söylemek istiyorum sonuçta 60 günlük bi dilim icerisinde mağdur kişinin mağduriyeti giderilmemiş ve hala burda adı gecen sulhi abiye itafen demiyorum neden yakın olduğu insanlar savunmaya geçiyor ? takıldı denilen parça takılmamış onu geçtim kazaya sebep olmuş kimse kusura bakmasında arabalarımıza annelerimiz biniyo babalarımız biniyo Allah korusun yüksek hızlarda anne baba varken kaza yapılsaydı ve can kaybı olsaydı burda savunmaya geçenler ne diyecekti ? kendinizi mağdur olan insanın yerine koyun ve öyle yorum yapın bence sayın büyüklerim..

kardeşim SULHİ bey hatalı bunu düzeltmesi yada para iadesi yapması gerekiyor ama bişey söyleyen olduğu zaman sanki küfür ediyoruz hemen tanıdıkları çıkıp saldırıya geçiyorlar gerek yok

Adam işini yapamamış ve mağdur olan kişi SULHİ beyi tanır sulhi beyin parçacısını değil...
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siz bukadar bu işlerden anlıyorsanız dedektif olun be bilader buralarda tüketiyorsunuz türkiyedeki sti sayısı 2.0 sti sayısı max 75tir. stilar çalınıyorda parçalanıpmı satılıyor çok polisiye film roman izliyorsunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim SULHİ bey hatalı bunu düzeltmesi yada para iadesi yapması gerekiyor ama bişey söyleyen olduğu zaman sanki küfür ediyoruz hemen tanıdıkları çıkıp saldırıya geçiyorlar gerek yok

Adam işini yapamamış ve mağdur olan kişi SULHİ beyi tanır sulhi beyin parçacısını değil...
    abi 7 sayfalık konuda 20 post var sulhi abi iyi adamdır bi yanlıslık olmustur falan yazan diye 60 günlük bi zaman içerisinde düzeltmek istenseydi düzeltilirdi diye düşünüyorum. şimdi yakın arkadaşları eşi dostu bu posta kızacak veya sinirlenicek ama elinizi vicdanınıza koyun

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar 2 gün boyunca sulhi beyden tek bir cevap aldık oda cevap degil adamında ona yaptıgı yanlıstı ısrarla yazmıyor yada herhangi bir olumlu cevap vermiyor Burada bu kadar kisi huzurunda bana 1 gün sölesin o günde ya sanzumanımı verip kendı sanzumanını alıp para iadesinde bulunsun yada eksiklerimi ve aracımın yürüyeninde oluşmuş suanki tahribati karsılasın benim talebim budur
    Aracıma hala binemiyorum ve herhangi bir cevap alamıyorum
    Bana bahsettigi gibi burdada sanki onunla ilgili deyil mersinli adamla ilgili gibi konusuyor ben ticaretimi sulhi bey ile gerceklestirdim ve sozüne guvendim onu bilir onu tanırım baskasıyla olan ticareti ticari ahlakta oldugu gibi beni ilgilendirmez
    Ben art niyet aramamıstım aracımı ordan alırken sti yürüyen takıldı dediklerinde hatadır düzelir dedim ancak bu kadar iyi niyetime bunlar hala yapılıyor ve ısrarla yanıt alamıyorum art niyet arıyorum .

Unutmayinki suan magduriyetime yazıyorum ya kazada canımdan olsaydım hesabı ne olucaktı vicdannen nasıl rahat edicekti suan acı kaybımız.... konusuna yazıyordunuz.
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahane got gibidir, herkeste bulunur.
    "Korkmadık, savaştık"

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sulhı beyin yandascıları sımdıde yazssın buraya bakın adam sorunu çözmek ıcın kılını kıpırtatmıyor
    yorumlara gore ben paramı aldım gerısı benı ılgılendırmez anlamına gelıyor resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2kfreak çok geçmiş olsun. Maddi anlamdaki maduriyetini bi kenara koyuyorum Allahtan canına bi şey olmamış. İnşallah maddi mağduriyetinde bi an önce giderilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlaşıldığı üzere oda kendi mağduriyetini bahane olarak gösteriyor ancak 3. kişi alan şahısı ne ilgilendirir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sulhi bey parcaları aradım demistiniz aramanıza gerek yok forumda bir arkadasımızda varmıs.

Selamlar,

Oncelikle gecmis olsun.Ayni muhabbetten benim de basim yandi bende de senin durumunun tam tersi oldu yuruyen parcalarini getirttim sanziman isini bir turlu cozemedim Kibrisdan.
    Oyle olunca yapili olanini aldim yuruyen parcalarim kenarda duruyor
    4 brembo
    Diskler
    Akslar
    Saft
    Denge cubuklari
    Diff

Ayrica elimde dccd pro da var.

Dusunurseniz bu parcalar elimde var.

Insallah sorununuzu cozersiniz.
    [LIST]

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oznsrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişeyi merak ettim komple sti yürüyen 9000 tl ise sadece şanzıman 5 bin tl ise(önceki sayfalarda öyle okudum die htrlıorm) diğer malzemeler için kalan 4 bin tl hakan denen adamdamı yoksa sulhi abidemi yani en azından sulhi abide ise al kardeşim bu diğer parçalar için kalan para onu iade etse en azından bi miktar alıcı arkadaşın mağduriyeti giderilir ama hakan denen adam bütün parayı alıp sadece şanzıman verdiyse kötü olmş genel olarak kimse düzgün şeyler sylemior hakkında inş kısa zamanda çözümlenir
    Benim anladığım kadarıyla para öncesinden mersindeki adama arkadaş tarafından havale geçilmiş. Sulhi bey cebinde para olmadan 9 bin tlye anlaşılan şanzıman + diğer yürüyen parçalarını almak için gidip sade şanzımanı görünce adamla tartışmış nerde diğer parçalar komple yürüyen istedik diye .

Arkadaş büyük bi kaza atlatmış daha beter bişeyde olabilirdi, gazlarken böyle bi durum söz konusu olsaydı Allah korusun, verilmiş sadakan varmış kardeşim..

Eğer konu anladığım şekilde ise yani sen adama para gönderip parçaları sulhi bey gidip aldıysa Sulhi bey burada sadece aracıdır. Ama yok sen sulhi beye 9000 lira verip sadece şanzıman alıp geldiyse şanzımandan kalan parayı sulhi beyden alman gerekir.

Bu kısım buraya kadar gelelim Sulhi beyin hatasına madem şanzımanı taktın diğer parçalarıda sti yaptım diyip oemleri çaktın e söylesene bu adama arabanı oynatma başımıza böyle böyle bi iş geldi ama bak bende mağdurum diye niye adamın hayatını riske atıyosun yaptığın hatanın nelere mal olacağını bilmeyecek biri değilsin postlardan anlaşılan. keşke söyleseydin olay buralara gelmeyeydi..

Yapılabilecek en güzel şey kanuni yollardan mersindeki adama işlem başlatmak.

Eminim kaliteli birisi Sulhi bey, ama arkadaşımızda mağdur tartışmaya bile gerek yok.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mersındekı adam sulhı beyı magdur ettı dıye sulhı beyde bu adamı magdur ederse gercekten dıcek bırsey yok saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anladığım kadarıyla para öncesinden mersindeki adama arkadaş tarafından havale geçilmiş. Sulhi bey cebinde para olmadan 9 bin tlye anlaşılan şanzıman + diğer yürüyen parçalarını almak için gidip sade şanzımanı görünce adamla tartışmış nerde diğer parçalar komple yürüyen istedik diye .

Arkadaş büyük bi kaza atlatmış daha beter bişeyde olabilirdi, gazlarken böyle bi durum söz konusu olsaydı Allah korusun, verilmiş sadakan varmış kardeşim..

Eğer konu anladığım şekilde ise yani sen adama para gönderip parçaları sulhi bey gidip aldıysa Sulhi bey burada sadece aracıdır. Ama yok sen sulhi beye 9000 lira verip sadece şanzıman alıp geldiyse şanzımandan kalan parayı sulhi beyden alman gerekir.

Bu kısım buraya kadar gelelim Sulhi beyin hatasına madem şanzımanı taktın diğer parçalarıda sti yaptım diyip oemleri çaktın e söylesene bu adama arabanı oynatma başımıza böyle böyle bi iş geldi ama bak bende mağdurum diye niye adamın hayatını riske atıyosun yaptığın hatanın nelere mal olacağını bilmeyecek biri değilsin postlardan anlaşılan. keşke söyleseydin olay buralara gelmeyeydi..

Yapılabilecek en güzel şey kanuni yollardan mersindeki adama işlem başlatmak.
    Yanlıs anlamıssınız Ben mersindeki adamı ne tanırım ne bilirim 1 ıncı sayfadakı Resmi ve Konuyu okusaydınız sulhı beye gonderdigimi ve Sulhi beyin araci deyil direk benim muhattap oldugum sahıs oldugunu gorebilirdiniz.

Herkese yorumları ıcın cok tesekkur ederım olumlu olumsuz
    [LIST]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mersındekı adam sulhı beyı magdur ettı dıye sulhı beyde bu adamı magdur ederse gercekten dıcek bırsey yok saygılar.
    +1

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2kfreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlıs anlamıssınız Ben mersindeki adamı ne tanırım ne bilirim 1 ıncı sayfadakı Resmi ve Konuyu okusaydınız sulhı beye gonderdigimi ve Sulhi beyin araci deyil direk benim muhattap oldugum sahıs oldugunu gorebilirdiniz.

Herkese yorumları ıcın cok tesekkur ederım olumlu olumsuz
    Ben yazıyı baştan sonra okudumda anlayamamışım demek ki pardon.

O zaman uzatmaya hiç gerek yok senin dolandırılman komple yürür beklerken sadece şanzıman gelmiş gelmemiş seni alakadar etmez. Sti şanzımandan üste kalan parayı Sulhi bey tedarik etmeli. madem parça bulamıyor sen buldun Sulhi beyede alıp takmak kalıyor.

glockevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay be ne uzadı konu yapılması gereken sulhi ya parçaları temin edicek yada adamın parasını iade edicek.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)