User Tag List

Sayfa 6/16 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
291 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi seni tanımam da neyin tribindesin çözemedim. garantisine s.kiim. adam ölse nolcak onu söyle bana. hala sanayi mantığında yorum yapıyorsun. garantisini mi bekliyor adam yoksa taktım dediği malı takmayıp, hatta uymayacak parçayı takıp, sonra adamın ölümüne sebebiyet verecek bir hata mı yapıyor. sen ne yaşıyorsun çözemedim seni. senin arabana olsa öyle birşey. içinde evladın olsa allah korusun canına zarar gelse garanti etmedi bana sonuçta oem 2. el ürün mü diceksin. allah aşkına bi soğuk duş al.

herkes takmış sulhi abi başgan herneyse düzeltir hatasını. mağdur şahıs uyumsuz parça sebebiyle ölseydiye takılan yok. işin garip yanı mağdur şahısta buna takılmıyor. ne garip yaa
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çıkma parça satıyorum evet.

zorla mı satıyorum hayır

zorla mı alıyorlar hayır

alan memnun satan memnun 100tane ticaret dönüyosa bu ticaretlerin 5 tanesinde problem cıkıyosa çıkma parçanın kötü bişey oldugunu göstermez.

geçen gün sende çıkma turbo satıyodun çıkma turbo hiç satılmaması gereken bi parça bana göre sende çıkmaya karsıysan çürük turbonun ilanını silde milletin canını yakma mesela bn şimdi çıkma turbo alıcam tehlikesini kabul ederek alıyorum zorla satmıyorlar

Mustafa Birsesli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla sulhi iyi adamdir isteyerek ve bilerek yapmaz bu tarz hatalar.....
    egetuning service & performance

DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi seni tanımam da neyin tribindesin çözemedim. garantisine s.kiim. adam ölse nolcak onu söyle bana. hala sanayi mantığında yorum yapıyorsun. garantisini mi bekliyor adam yoksa taktım dediği malı takmayıp, hatta uymayacak parçayı takıp, sonra adamın ölümüne sebebiyet verecek bir hata mı yapıyor. sen ne yaşıyorsun çözemedim seni. senin arabana olsa öyle birşey. içinde evladın olsa allah korusun canına zarar gelse garanti etmedi bana sonuçta oem 2. el ürün mü diceksin. allah aşkına bi soğuk duş al.

herkes takmış sulhi abi başgan herneyse düzeltir hatasını. mağdur şahıs uyumsuz parça sebebiyle ölseydiye takılan yok. işin garip yanı mağdur şahısta buna takılmıyor. ne garip yaa
    Şimdi akla yatan cevaplar gelmeye başladı. Takdığı parça arabanın seri üretim parçası değil. Eğer doğru anladıysam tabiki. Satan dediğiniz gibi biri ise ver parçamı al paranı da diyebilir Zaten parça kullanılmış. Ömrü belki bitmişti. Son canı orada çıktı. Hala anlam veremediğim Kim STİ sinin parçalarını söker satar. Ve yerine alt modelin parçalarını takar. Nasıl bir iş bu.
    Mağdur takmıyor ne kadar güzel tesbit. Zaten alırkende takmadı o yüzden. Sadece kafasını bulandıranlardan iş buraya geldi.

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıkma parça satıyorum evet.

zorla mı satıyorum hayır

zorla mı alıyorlar hayır

alan memnun satan memnun 100tane ticaret dönüyosa bu ticaretlerin 5 tanesinde problem cıkıyosa çıkma parçanın kötü bişey oldugunu göstermez.

geçen gün sende çıkma turbo satıyodun çıkma turbo hiç satılmaması gereken bi parça bana göre sende çıkmaya karsıysan çürük turbonun ilanını silde milletin canını yakma mesela bn şimdi çıkma turbo alıcam tehlikesini kabul ederek alıyorum zorla satmıyorlar
    Bu adamda zorla satmamış. Sende STİ yürüyeni satıyordun. Yarın deselerki bunlar arızalı geri alırmısın. Yada STİ nin parçaları neden alt model ile değişti. Akla yatan bir açıklama yaparsan sevinirim.
    Çıkma parça heleki arabalardan sökülerek satılan parça ALINMAMASI gerekenler listesinde.

Turboya gelince Faturası adıma kesilmiş bir parça. Şimdi satıyorum. Yani faturası var. Nereden geldiği belli olmayan kimin olduğu belli olmayan parçanın satılması alınması yasal olarak sıkıntı yaratabilir.

Ne olabilir???

Adamın STİ si var. Üzerinde haciz var. Ve malesef ki yediemin olarak araç sahibine teslim edilmiş. Satışa çıkacak. Adamda STİ yi wrx e çeviriyor. 15.000 tl cepte. Araba yürüyormu yürüyor. Bakınca eksik yok. Sonra satışa çıkıyor araba ve satılıyor. Alan Sti aldığını düşünürken araba wrx çıkıyor. İspatı mümkün değil. ama değişim anında bir fotoğraf yada bir anlaşmazlık sonucu bu işler açığa çıkar. Bu yüzden çıkma heleki bir arabanın üzerinden değişim yapmak sıkıntı yaratacak işler. Ve bu parçaları alarak bu tip işlerin yapılmasına katkınız olmasın.

Nasıl alınmalı: Çıkma parça satan dükkandan rafta duran parça alınabilir. Ömür ve sağlamlık olarak Risk yaratır ama güvenilirdir.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    48 yaşında adamsın babam yaşındasın. Senin yazdıklarından ve sana yazılanlardan ben utanıyorum hala aynı çizgide devam ediyorsun. Bu yaşın verdiği olgunluk bu olmamalı ve saygıyı hak eden hiç bir tarafın yok bana kalırsa.

"shkodra", "mkerim" ve "Ertan Ömür" bu üçü neyin peşinde anlam veremiyorum.

Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu tip adamlar sıkıyı görünce hemen geri vites yapar dayak yemez. Tüm dolandırıcıların belli pazarları var. Her sektörde mevcut bunlar. Dİşini geçirebildiğinden kopartır ne kopartıyorsa.
    Abi büyük konuşmam hiç bir zaman ama alın teriyle kazandığım paramı alacak insana elimden geleni yaparım o parayı geri almak için.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mkerim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi akla yatan cevaplar gelmeye başladı. Takdığı parça arabanın seri üretim parçası değil. Eğer doğru anladıysam tabiki. Satan dediğiniz gibi biri ise ver parçamı al paranı da diyebilir Zaten parça kullanılmış. Ömrü belki bitmişti. Son canı orada çıktı. Hala anlam veremediğim Kim STİ sinin parçalarını söker satar. Ve yerine alt modelin parçalarını takar. Nasıl bir iş bu.
    Mağdur takmıyor ne kadar güzel tesbit. Zaten alırkende takmadı o yüzden. Sadece kafasını bulandıranlardan iş buraya geldi.

Bu adamda zorla satmamış. Sende STİ yürüyeni satıyordun. Yarın deselerki bunlar arızalı geri alırmısın. Yada STİ nin parçaları neden alt model ile değişti. Akla yatan bir açıklama yaparsan sevinirim.
    Çıkma parça heleki arabalardan sökülerek satılan parça ALINMAMASI gerekenler listesinde.

Turboya gelince Faturası adıma kesilmiş bir parça. Şimdi satıyorum. Yani faturası var. Nereden geldiği belli olmayan kimin olduğu belli olmayan parçanın satılması alınması yasal olarak sıkıntı yaratabilir.

Ne olabilir???

Adamın STİ si var. Üzerinde haciz var. Ve malesef ki yediemin olarak araç sahibine teslim edilmiş. Satışa çıkacak. Adamda STİ yi wrx e çeviriyor. 15.000 tl cepte. Araba yürüyormu yürüyor. Bakınca eksik yok. Sonra satışa çıkıyor araba ve satılıyor. Alan Sti aldığını düşünürken araba wrx çıkıyor. İspatı mümkün değil. ama değişim anında bir fotoğraf yada bir anlaşmazlık sonucu bu işler açığa çıkar. Bu yüzden çıkma heleki bir arabanın üzerinden değişim yapmak sıkıntı yaratacak işler. Ve bu parçaları alarak bu tip işlerin yapılmasına katkınız olmasın.

Nasıl alınmalı: Çıkma parça satan dükkandan rafta duran parça alınabilir. Ömür ve sağlamlık olarak Risk yaratır ama güvenilirdir.
    parçanın kullanılması ile iligli değilki sorun. şanzuman oranı ile dif oranlarının tutmaması ve bunun yüzünden aracın kendini kitlemesi. önceki sayfalarda sorulmuş kitlenme sebebini. şanzuman oranı ile dif oranı tutmaması denmiş. bununda bile bile arabaya takılması sorun. son kullanıcı bilmez bilmez yani. herkes sanayi tozu yutmak zorunda mı ? adam parasını verip yaptırmıştır. o mantıktadır yani. gerçi ben ne konuşuyorumki adam arabaa kitlenip ölüm riski yaşamış ama benim kadar bu hatanın üzerinde durmuyor. boştan yere kafa yordum
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ mkerim , abi bir konuda size katılıyorum çıkma parça çok sıkıntılı bir konu. 2.el şanzıman değil , telefon değil , eşofman altı alsan yine bir sıkıntı çıkabilir. Fakat kaza yapıp da kaza şekline göre farklı açılarda kalmış hasar görmemiş parçası olarak perte çıkan araçların parçaları çöpe mi dökülsün ? Takla atmış ama sapasağlam şanzıman veya diferansiyelli bir sti düşünün , hurda mı olsun bu değerli parçalar ?

Ve benim anladığım bu konuda x kişi diyor ki parçalar A , B , C . Hepsi de düzgün durumda. Bu şekilde olup alışveriş yapıyorsunuz , A tamam B ve C parçaları aracınıza takılmamış bile ? Sıkıntı bu değil mi zaten. Aldım takılmış ama B parçası iki gün sonra kırıldı dese haklısınız.
    -Fırat

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

güzel tespit

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mkerim o avatar resminde hacımuro gibi yan veriyosun aynı.

demin 2.el mala karsıydın şimdide faturalı olursa falan fistan diyosun burdaki kimse çocuk degil 19mayıs hareketlerine gerek yok.

bn sti yürüyen sattım vatandas başka şehirden geldi arabayı kullandırdım yüklediler götürdüler .herşey şeffaf yani boşyere kendi kendine ayar verme

senin turbon arabadan sökülmedimi uçaktanmı söktün ne hikayesi anlatıysun bize karbonkerim. uzatma bukadar kişi saf bi senmi akıllısın kabul et bikere andropoza girdigini bişiy oolmaz biz seni böylede avuturuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mkerim o avatar resminde hacımuro gibi yan veriyosun aynı.

demin 2.el mala karsıydın şimdide faturalı olursa falan fistan diyosun burdaki kimse çocuk degil 19mayıs hareketlerine gerek yok.

bn sti yürüyen sattım vatandas başka şehirden geldi arabayı kullandırdım yüklediler götürdüler .herşey şeffaf yani boşyere kendi kendine ayar verme

senin turbon arabadan sökülmedimi uçaktanmı söktün ne hikayesi anlatıysun bize karbonkerim. uzatma bukadar kişi saf bi senmi akıllısın kabul et bikere andropoza girdigini bişiy oolmaz biz seni böylede avuturuz.
    Söküp wrx yaptığın araba nerede??????
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki size şunu sorayım. 9.000 tl parasını bağlayıp bu parçaları alan kişi elleriyle parçaları bozup bozup daha sonra 'bu parçalar bozukmuş' mu diyecek?
    Böyle bişey için hangi insan uğraşır insanların başka işi mi yok?
    Bozuk mal gönderiyorsa geri almasını da bilmeli satan kişi bu herkes için geçerli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba zaten WRX ti wrx wrx olarak hayatına devam ediyor .

su veriyimmi içer misin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler oda bizim bi abimiz saygısızlık yapmayın lütfen ilerde sizlerde andropoza giriceksiniz bide onun penceresinden olaya bakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ mkerim , abi bir konuda size katılıyorum çıkma parça çok sıkıntılı bir konu. 2.el şanzıman değil , telefon değil , eşofman altı alsan yine bir sıkıntı çıkabilir. Fakat kaza yapıp da kaza şekline göre farklı açılarda kalmış hasar görmemiş parçası olarak perte çıkan araçların parçaları çöpe mi dökülsün ? Takla atmış ama sapasağlam şanzıman veya diferansiyelli bir sti düşünün , hurda mı olsun bu değerli parçalar ?

Ve benim anladığım bu konuda x kişi diyor ki parçalar A , B , C . Hepsi de düzgün durumda. Bu şekilde olup alışveriş yapıyorsunuz , A tamam B ve C parçaları aracınıza takılmamış bile ? Sıkıntı bu değil mi zaten. Aldım takılmış ama B parçası iki gün sonra kırıldı dese haklısınız.
    Daha önce yazdığım gibi zaten ikinci el alınmasına karşıyım. Adam almıştır malı kullanmıştır. Yada işini görmemiştir satar. Bu çaresiz kaldın o parçayı alacaksın yada paran yenisine yetmiyor o zaman belki. Yada araba kaza yapar sökerler rafa koyarlar parçaları alır gidersin. Bu da bir yol. gene sevmediğim bir yol. Bazı parçalar şaibeli olur diye almam. Ama işin başka boyutu var. Adama gidiyorsun sti ye bakıyorsun ve senin wrx inle bütün parçalar değişiyor. Senin araba sti oluyor öbürü wrx. İşte bu sakat. sti ne olacak adam neden söker arabasını. Bu tür alışverişte sökülen arabaya bir sorgulama yapılmalı.
    Öbür abc parçalarına gelince alan yani o kadar parayı veren hiç bakmazmı ne aldığına.
    bütün bunlar şuna benziyor. Markete gidiyorsun bir şeyler alıyorsun. Üzerinde yazanlara bakmadan sepeti dolduruyorsun oturup mideye indirince doğru hastaneye. ne o, dokundu. Alırken baksaydın hiç mi bakmadan aldın derler adama.

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parçanın kullanılması ile iligli değilki sorun. şanzuman oranı ile dif oranlarının tutmaması ve bunun yüzünden aracın kendini kitlemesi. önceki sayfalarda sorulmuş kitlenme sebebini. şanzuman oranı ile dif oranı tutmaması denmiş. bununda bile bile arabaya takılması sorun. son kullanıcı bilmez bilmez yani. herkes sanayi tozu yutmak zorunda mı ? adam parasını verip yaptırmıştır. o mantıktadır yani. gerçi ben ne konuşuyorumki adam arabaa kitlenip ölüm riski yaşamış ama benim kadar bu hatanın üzerinde durmuyor. boştan yere kafa yordum

Evet mkerim bey okumadan yorum yapıyor Ona anlattıgınız ıcın tesekkur ederim cikma parca kusur kaynak kırılma yok. tamamen uyumsuz zıt parcaların actıgı sorun var bununda teknık bılgısını ben bilemem alici olarak Sulhi bey biliyordur eminimki. kusura bakmayın cok yazmak ıstemiyorum sole oldu bole oldu diye ondan sora hersey yanlıs anlasılıyor olaylar baska yere cekiliyor normalde gazliyicagim yerde 80-90 la gidicegim tuttu gercekten hersey Allahın. takdiri
    evet gercekten dediginiz gibi olebilirdim ole olabilirdi bir cok sey olabilirdi benim bir kere dilim yandı bu saatten sora herkesle hemfilir oldugumuz gibi ince eliyip sık dokuyucagım arastırmadan bi is yapmıyıcagım .
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önce yazdığım gibi zaten ikinci el alınmasına karşıyım. Adam almıştır malı kullanmıştır. Yada işini görmemiştir satar. Bu çaresiz kaldın o parçayı alacaksın yada paran yenisine yetmiyor o zaman belki. Yada araba kaza yapar sökerler rafa koyarlar parçaları alır gidersin. Bu da bir yol. gene sevmediğim bir yol. Bazı parçalar şaibeli olur diye almam. Ama işin başka boyutu var. Adama gidiyorsun sti ye bakıyorsun ve senin wrx inle bütün parçalar değişiyor. Senin araba sti oluyor öbürü wrx. İşte bu sakat. sti ne olacak adam neden söker arabasını. Bu tür alışverişte sökülen arabaya bir sorgulama yapılmalı.
    Öbür abc parçalarına gelince alan yani o kadar parayı veren hiç bakmazmı ne aldığına.
    bütün bunlar şuna benziyor. Markete gidiyorsun bir şeyler alıyorsun. Üzerinde yazanlara bakmadan sepeti dolduruyorsun oturup mideye indirince doğru hastaneye. ne o, dokundu. Alırken baksaydın hiç mi bakmadan aldın derler adama.
    bu ticaret hakkinda en ufak bir bilginiz yok , o yuzden bosa yazip yazip ortami germeyin , sokulen araclar hakkinda dusundugunuz gibi durumlar soz konusu degil , uzatmayin , konuyu dagitmayin , konu sizin ikinci el parca satisini tasvip edip yada etmemeniz degil .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mkerim bey abicim, hep varsayım üzerinden konuşuyorsun.
    Instagram: mutusgarage

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya konu yine tipik tech konusuna döndü.

Ortada bi ticaret var olay içindeki adam dışında konu ile içeriği olmayan yorum yapılıyor.

Hayatı bizden fazla yaşamışsınız ama yeter. Konu aydınlığa kavuşsun diye adam konu açmış yok ben almam yok 2. El sanane abicim. Adam ne yapmam lazım demiş oraya almak istiyorum görüşünü söle dememiş.

Lütfen konuya saygınız olsun siz bildiğiniz hayatı ticareti oğlunuza öğretin. Yapıcı ve konu ile alakalı fikriniz varsa yazın yoksa yeter artık yazmayın

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bişeyi merak ettim komple sti yürüyen 9000 tl ise sadece şanzıman 5 bin tl ise(önceki sayfalarda öyle okudum die htrlıorm) diğer malzemeler için kalan 4 bin tl hakan denen adamdamı yoksa sulhi abidemi yani en azından sulhi abide ise al kardeşim bu diğer parçalar için kalan para onu iade etse en azından bi miktar alıcı arkadaşın mağduriyeti giderilir ama hakan denen adam bütün parayı alıp sadece şanzıman verdiyse kötü olmş genel olarak kimse düzgün şeyler sylemior hakkında inş kısa zamanda çözümlenir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)