User Tag List

Sayfa 16/16 İlkİlk ... 6141516
291 sonuçtan 286 ile 291 arası

Konu: Sulhi Serindere Sti Macerası.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bizim volan hikayesinden de beter... Allah sabır versin; verilmiş sadakası varmış arkadaşın. Her ne kadar para iadesi, vb bi geri dönüt yoksa da en azından hayati bi sıkıntı olmadan farkına varılmış...

Yazık böyle satış yapanlara....

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda mertin dediği gibi evet o rakkamlara komple sti yürüyene anlastik o mersinli adamın lafina..mertle para konusunda anlastik bana parayi ve arabayi yolladi..bende o araada o mersinli adamla geleceğim günü ve sti yuruyen icin komple ne var ne yok söktüm. Atladim arabaya ankaraya gittim..hani adam da bu paralara var dio sali günü oraya gittim gece 12 ye kadar bekledim geldi.o saate kadar sanayide takildik.gelip barajını acti sadece kuru bi sanzuman ben oraya ne var ne yok sökup gittim.. adam sadece kuru bi sanzumala geldi bana.adamla bi ton kavga ettim.nese sabah oldu mert te bana abi yilbasina kadar arabaya.biniyim deyince ön aks aparatlariyla beraber Dccd li bi sanzuman aldim geldim.
    Arabanın üstüne taktim yaglamalari yaptim saft vs takip merte verdim..
    Mertte bi kac gün sora abi arka frenleri deismemissin dedi.bemde o arada bu olayi anlattim.
    şimdi bu yazdıgınızdan anladıgım kadarıyla siz merte bu şanzumanı bile bile vermişssiniz ve birkaç gün sonra söylemişssiniz ancak ondanda onemlısı adam sizin istedıgınız parçaları getirmediyse neden alıyosunuzki parçaları almayın mertin parasınıda iade edin.doğru olan budur bence. her iki tarafın anlattıklarından sizin haklı bir yonunuzu göremedim.kusura bakmayın ama bukadar insan sizden böyle guzel kelımelerle bahsedıyorsa sizde o zararı çekmelisiniz diye dusunuyorum tabı son karar yınede sızın.hakkınızda hayırlısı olsun.
    BaYTaR MURO

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    susmak kabullenmektir eğer hatalı bir durum varsa durumu anlatmak iki kelime etmek çok zor birşey değil insanlar onca yapılan iyiliği görmez ama tek bir hatada suclu olursunuz bence suan Sulhi abi dolandırıcı konumunda
    bile bile eksik ve uyumsuz malı araca takıp haber vermeden teslim etmiş hem kişinin parasına hemde hayatının tehlikye girmesine neden olmus onca zaman geçmesine ragmen de hala tek kelime etmiyor ne parca sattıgı arkadasa ne de foruma umarım sorun halledilir bu kadar uzaması bile gereksiz.

dc5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    esefle ..., izliyorum!!!

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    susmak kabullenmektir eğer hatalı bir durum varsa durumu anlatmak iki kelime etmek çok zor birşey değil insanlar onca yapılan iyiliği görmez ama tek bir hatada suclu olursunuz bence suan Sulhi abi dolandırıcı konumunda
    bile bile eksik ve uyumsuz malı araca takıp haber vermeden teslim etmiş hem kişinin parasına hemde hayatının tehlikye girmesine neden olmus onca zaman geçmesine ragmen de hala tek kelime etmiyor ne parca sattıgı arkadasa ne de foruma umarım sorun halledilir bu kadar uzaması bile gereksiz.
    agzınıza saglık

s2kfreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar hepinize olumlu olumsuz yorumlarınız icin tekrardan cok tesekkur ederim. kalpler kırıldıysa kusura bakmasın herkes.

Sulhi beyle ay sonu icin anlasmaya vardık suan icin insallah hersey sıkıntısız olur.

herkesden allah razı olsun saygılar
    [LIST]

Euro Charged E55 AMG 500WHP

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)