Bu bizim volan hikayesinden de beter... Allah sabır versin; verilmiş sadakası varmış arkadaşın. Her ne kadar para iadesi, vb bi geri dönüt yoksa da en azından hayati bi sıkıntı olmadan farkına varılmış...
Yazık böyle satış yapanlara....
Bu bizim volan hikayesinden de beter... Allah sabır versin; verilmiş sadakası varmış arkadaşın. Her ne kadar para iadesi, vb bi geri dönüt yoksa da en azından hayati bi sıkıntı olmadan farkına varılmış...
Yazık böyle satış yapanlara....
şimdi bu yazdıgınızdan anladıgım kadarıyla siz merte bu şanzumanı bile bile vermişssiniz ve birkaç gün sonra söylemişssiniz ancak ondanda onemlısı adam sizin istedıgınız parçaları getirmediyse neden alıyosunuzki parçaları almayın mertin parasınıda iade edin.doğru olan budur bence. her iki tarafın anlattıklarından sizin haklı bir yonunuzu göremedim.kusura bakmayın ama bukadar insan sizden böyle guzel kelımelerle bahsedıyorsa sizde o zararı çekmelisiniz diye dusunuyorum tabı son karar yınede sızın.hakkınızda hayırlısı olsun.
BaYTaR MURO
susmak kabullenmektir eğer hatalı bir durum varsa durumu anlatmak iki kelime etmek çok zor birşey değil insanlar onca yapılan iyiliği görmez ama tek bir hatada suclu olursunuz bence suan Sulhi abi dolandırıcı konumunda
bile bile eksik ve uyumsuz malı araca takıp haber vermeden teslim etmiş hem kişinin parasına hemde hayatının tehlikye girmesine neden olmus onca zaman geçmesine ragmen de hala tek kelime etmiyor ne parca sattıgı arkadasa ne de foruma umarım sorun halledilir bu kadar uzaması bile gereksiz.
esefle ..., izliyorum!!!
Arkadaslar hepinize olumlu olumsuz yorumlarınız icin tekrardan cok tesekkur ederim. kalpler kırıldıysa kusura bakmasın herkes.
Sulhi beyle ay sonu icin anlasmaya vardık suan icin insallah hersey sıkıntısız olur.
herkesden allah razı olsun saygılar
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)