başka bir yerde okumuştum egzoz değişimi 32. madde kapsamına girmiyor diye. başka bir forumda birisi baya bi uğraş veriyodu bu konuda
Uzman TV'de bu konuyla ilgili video var. Modifiye ve cam filmi uygulması teknik değişiklik kapsamına girmiyor ve bu nedenle ruhsata işletilemiyor diyor. Eğer arkadaşın ( ki 15 senedir bu işlerin öyleya da böyle içindeyim daha kendi yapmış bir Allahın kulu ile karşılaşmadım hep bir tanıdık yapıyor bu tarz işleri) bunu yaptıysa helal olsun diyeceğim. Hatta bundan sonrakilere de emsal olacağından halk kahramanı olacaktır.
Video burada
Merhaba ben forum a yeni üye oldum yaklaşık 1 ay önce bir GC8 aldım dert sahibi oldum...
Aldığımın 2. günü eve giderken çevirmeye girdim(içime de doğmuştu sorun olacağı ama alternatif yol bulmadım. )
Önce plakaya baktı(34 plaka ben Mersindeyim) sonra hemen sağa çek dedi.
Ehliyet felan istedi hemen eksöza baktı
Beyfendi Abart eksozunuz var dedi
daha o zamana kadar ben bile eksözün markasını bilmezken eleman hemen anladı
Neyse indim arabadan yanlarına gittim bir baktım trafikten men diyor!!
Şok oldum 172 tl eksoz 80 kusur muayine olmamasına yazdı.
1,5 saat çekici bekledim yüklerken bide sıfır boyalı tamponu sürterek çıkardı gelen çekicinin adamı.
Sınırden deli oldum, malesef sonrasındaki 2 hafta yok muayine yok eksöz derken keyfim hepten kaçtı, bide kırılan tamponla kaldım
polıse sorsan yasal sınır kaç diye onu bılemez kaldıkı bu aletle olcunce 53 cıkar sınır 50 der yazar.. 45 cıkar sınır 40 der gene yazar.. yeterkı yazmak istesin...
Soba borusu gibi egzoz - ulkehaber.com
sizce ses çıkıp çıkmaması önemlimi polis amcalar için ?
Bu ne hımına zoyim bu insan hayatına kast edebilir bence, adamın biryerine saplanır bu yahu ,işte bu adamlar yüzünden ,böyle apaçiler görgüsüzler hatta araba namına en ufak bilgi sahibi olmayıp kendini modifiye yapıyor zanneden varlıklar yüzünden polisler araç bağlamakla haklı bir iş yapıyor ,resmen apaçi görgüsüz dikkat çekmek adına yapamayacağı iş yok bunların, egomania hatta sapık ayar oldum yahu....
Yazdigim gibi araba rölantide dururken eksoza bahane buluyor hani asiri birsey yapsan yada cok yüklenerek gelsem neyse!!
Spoileri görünce adamalar cin carpmisa dönüyor bide bana yigenim sen ne is yapiyorsun diye soru sordu devamini duymak isteyenler PM atsin![]()
Yazmak istyen polis yazar aga
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Hani efendi olayim ses cikarmayayim diyorum ama bazen insani harbiden son noktaya getiriyorlar gercekten. Bide cekicinin söförü inipte bisey yok diyor yaa orda kan beynine sicriyor insanin!!
Dedimki usta ne yaptin tampon karlik hepsi cizildi
Cevaba bak: Bisey yok istersen bir daha indirip yükleyeyim sürtmez diyor!!
Orda bekleyen herkes söve söve bir hal olduk tipe!!![]()
Gürültüyü anladıkta silencerli egzosa veya Egzos kafasına neden yazıyor gürültü yapmadığı halde geçen emniyetteydîm iki polis arasında konuşurlarken duydum cam filmi olmayan arabaya filmden ceza yazmış şikayet gelmiş fırça atıyordu amir enteresan hakikaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)