180k de boyasız vtecchhhhonda servısı 30 vermış
![]()
Vurdun ya la beni, bunu demeyeydin iyiydi ..
Ama yanlış demişsin, TD04 turbo ile 18G'li turbosu olan yazılımlı Sti'la kafa kafaya giden GC8" diyeydin
Ya da TD04 turbo ile VF34 turbolu GC8'e boy boy goy goy yapan GC8" diyeydin iyiydi
___
Delsoller de fitenk yaw, hatta daha cok ceviriyo onu atlamayın![]()
Vti temizse 30 eder kimse laf söylemesin buna
Ama es7 eg ek konusunda haklısınız hepsi kafadan 5 bin uçmuş..
otomobil fiyatları düşsün 500 1000 dolara bizde araba alalımhatta bi konu vardı forumda arkadaş jantı için araba almıştı öyle olsun bizdede
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
3-4 sene önce bir jdm akımı başlattılar jdm sis spoon ayna spoon kanat jdm vari jantlar ef ler 5-6 ydı 10-12 oldu si lar 12-13 ten 18-20 oldu ek lar vti lar taş çatlasın 23 ediyordu şimdi 35 isteyen var 35 e typer satan adam 50 milyar istiyor s2000 i söylemiyorum o acayip bi kategoride ama bir jant takıp bi kanat bi basık yapıp 1.4 is lere 20-21 e satan adam hakkatten oscar verilmeli satan kişiye alana da yorumsuz diyorum saçmalık ya aynı paraya gti clio rs 206 rc alıyosun 150+hp ama 90 hp lik is ler 22-23 saçmalık dizboyu
arz talep meselesidir abi bu , vejeteryan adama et güzeldir diyip de satabilir misin ? Et istediği kadar güzel olsun sana güzeldir..
Sen pırasaya değer vermez yüzüne bakmazsın , o da tapar ?![]()
Sana değerli diye ona da öyle değil işte..
Dizel olsun modelli olsun der 30 verir , vtec hastasıdır 30 verir , vtec2 manyağıdır 30 verir.
0 golf alan insan var ? 70 lira - 1.6 dizel c sınıfı araç.
o parayla ep3 alır turbolarım yada gc8 alır yürütürüm üstüne de dizel bir b sınıfı alır günlük binerim dersin. Amaaa bu golfü alan adamı ne aptal yapar ne de enayi , arabadan anlamayan biri de yapmamalıdır.
100 liraya da takım elbise var , 3000$ a da. Birini alan diğerine göre salak olmamalı.
Herkes kendine göre harcıyor işte parasını, gerek yok fazlaca konuşmaya derim özetle![]()
-Fırat
90 milyara golf tdi dsg full+full araç alan insan tanıdım maalesef![]()
29 tlye alınan "0" bir arabanın 9 yıl sonra 30 tel piyasası olmaması lazım. bu kadar enflasyon olan bir ilkede ne yazık ki eski arabalar değerlerinin çok üzerinde durabiliyor.
hele ki şimdiki gibi 1 gecede 8-11 milyar zammı yiyen "0" arabaları bir de artan faizle almak neredeyse cesaret isterken.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
altına yatrım yapacağıma 2-3 tane honda alsaydım zamanında şimdiye dha çok kâr etmiştim![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
iyide bu araba için geçerli değilki sadece tarla bağ bahçe apartman dairesi ekmek simit herşey için geçerli arabalarda etkileniyor her malın alıcısı var şimdi bana göre temiz vtec n/a olarak f/h/e varsa 25 dir ünal türan ama iesleri o paralara satıyor galiba satandan çok alan önemli.millet sadece tutturmuş honda honda die 306tılar tertemiz 25 yazanlara uh diyolar vtecden kat kat üstün bana göre ama işte tamamen arz talep meselesi kasko değerinden satılsın her araç en güzeli![]()