-
Konuyu ilk 3-4 sayfa okudum.
Muhabetin ana ekseni alınan aracın fiyatını yazmaktansa vti s2000 ies is ne kadar edere donmus. Tamam bunları da konuşalım da fiyatları da bilelim : ))
Neyse kendimden örnek vereyim. 2008 yılının ortasında 99 model 206 GTI aracıma 99k da 12750'ye almıştım.
Şimdi 16500 dan aşağı asla satmam ki satmaya da niyetim yok. Dursun bir köşede evlat olsun.
O zaman temiz vti bulabilseydim onu alırdım ve çok da prim yapardı.
Ama şu an kararımdan farklı sebeplerden dolayı çok memnunum. Çünkü "bana göre" vti tarzı araçlara gereğinden fazla arzu nesnesi oldu, gereğinden fazla önem verildi apaçisinden efendisine kadar aynı aracın peşinden koştu ve birden o balon sönmeye başladı.
-
Çok abartmış herkez yani piyasa böyle oldu,
10-15 fazla istiyorlar..
-
Yine muhabbette honda var :). Birazda reno falan konuşun ya , yeni clio konuşalım mesela içinin 2013 olmasına rağmen ne kadar dandik olduğu ya da 2-3 sene içinde deformasyon göstermeye başladığını konuşalım sizce o para o arabaya verilir mi ? Ama veren var zevk meselesi.
Bmw e36 nın fiyatlarına bakalım . Ya da zamanında en temizinin 15 e satıldığı 106 gti'lere bakalım şimdi ne kadar istiyorlar 306 gti de dahil .
Tamam civic 1.4 is ve ies e istenen rakamlar komik olabilir ama vti typer ve s2000 e laf edilmesin bence. Motor teknolojisi çok başka . Eğer bu işlere gönül verip sevdiysek ilk başta bakacağımız özelliğin motor olması gerekmez mi ? Bu işin de atmosferik anlamda önde gelenlerinden birisi Honda'dır.
Peki bu piyasanın düşmesini nasıl bekliyorsunuz ? Adam 20 liraya civic 1.4 is almış ,birden bire 15 lira mı yazacak arabasına ? Neden vay efendim piyasa yavaş yavaş düşsün yeterki ben zarar edeyim mi diyecek .
-
Bu muhabbetlerı 10 yıl önce tartısıyorduk, hala devam:D litre başına 100 hpyi 1950de yakaladı adamlar:):)