emniyet şeridinden giderler emniyet kemeri takmazlar kırmızı ışık dinlemezler camlar filmli olur bu böyle geldi böyle gider. yakında egzoz takan polis arabası görcez
Bu emniyet şeridini kullanan,mavi kırmızı çakarları yakıp üstüne bide 10 saniyede 15 kere selektör yapan kişilerin (emniyet müdürü,savcı,rektör vs.) arabalarında tüm camlar sanırım en koyu renkte film ile kaplı.
Şimdi bu cam filmlerinin yasak olma sebebi trafikte görüşü engellediği ve kazaya sebebiyet verdiği için değil mi?
Peki madem görüşü engelliyor kazaya sebebiyet veriyor,bu kişilerin görüşünü engellemiyor mu? Kazaya sebebiyet vermiyor mu? Ben bunu çok merak ediyorum..
görüş engellemesinden ziyade güvenlik riski denetimi zorlaştırma durumu var.
bu arada emiyet şeridine yarım girmeyi bende yapardım ama mantıklı iş değil artık yapmıyorum. yarım girdğinizde şeride gerçekden ihtiyacı olan birsinini önünü kesmiş olabilirsiniz sizin arkanızdaki kurnazlık ediyorsa bile belki onun arkasındakide sorun vardır.
haklısınız arkadaşlar , gelen yazıyla beraber emniyet kemeri de artık zorunludur meslektaşlarıma bilginize , nasıl bir kin ve nefret besliyorsunuz ki emniyet şeridinde sıkıştırarak egonuzu tatmin ediyorsunuz , bir elin beş parmağı değilken yaklaşık 300.000 kişilik teşkilatta aramızda çürük elmalar var tıpkı bu sitedeki sahtekar dolandırıcı arkadaşlarımız olduğu gibi , ekip araçlarındaki siyah cam filmini açıklayayım , içinin gözükmemesidir çünkü o araca her tür insan biniyor mağdur şahıslarla suç şüphesi altında bulunan kişilerin birbirinden ayırmak görmemesi açısındandır , ikinci bir sebebi de biz o araçlarda yeri geliyor 24 saat görev yapıyoruz bazı ihtiyaçlarımızı araç içerisinde karşılıyoruz örneğin çay içmek veya öğlen yemeğimizi araç içinde yemek zorunda olduğumuz gibi saygılar...
Ne farkediyor,eğer cam filmini vatandaş arabasına yaptıramıyorsa ve bunun sebebi trafikte görüşü engellemekse Polis'in bunu hiiiç yapmaması gerekiyor.
Hepimiz biliyoruz cam filminin kör eder gibi görüşü mörüşü engellemediğini.
Bağlamak için,herşeyi yoluna yordamına uydurmak için böle bi neden atılmış ortaya.
Madem böyle bi neden var o zaman Polis aracıda trafiği tehlikeye atıyor başka bi açıklaması yok.
Ayrıca kırmızı ışıkta geçmeye ne diyorsunuz? Keyfi şekilde aheste aheste kırmızı ışıkta geçen Polis'ler var bunu neden yapıyorlar?
Sis lambasını yakanlardan nefret ederim ben asla yakmam yakanıda uyarırım.
Sis lambası yakanlara ceza veriliyor,sis lambası yakan polis araçları var bunun sebebi nedir?
Çevirmelerde selam dahi vermeden tabiri caizse 'gider yapan' memurlara ne diyorsunuz?
Düşüncelerinizi merak ettim sakın yanlış anlamayın. Cevap verirseniz çok sevinirim.
cevap vereyim güzel kardeşim haklısın lakin
1) yasak herkese yasak olmalı serbestse herkese olmalı , zifiri derecede olmadan cam filminin yasaklanmasına karşıyım , ama bizi yönetenlere iletemezsin bu durumu , bizim teşkilatta güvenlik zaafiyeti doğmasın diye cam filmi kullanılır
2) trafik kuralları bir derecede ihmal edilebilir bunlarda kurallara bağlanmıştır gecikmesinde sakınca bulunan hallerde sesli ve ışıklı cihazlar kullanılarak trafiği tehlikeye sokmayacak şekilde belirtilen adrese ulaşılmalıdır , bunların aksiliği ve keyfiliği hukuki sorumluluk doğurur keyfi yapılan davranışları şikayet edebilirsiniz kanun yolu açıktır
3) sis lambasının nerde nasıl kullanılacağını ehliyet sahibi herkes bilir ama vatandaşlarımız şekil olsun diye kullanır bizim arkadaşlarda kullanıyorsa hangi zihniyetle kullanıyorlar bir şey diyemiyeceğim
4) selam vermek konusunda ise karşılıklı ilişkiye kalmış ve karşınızdaki insanla konun gelişmesine bağlıdır kendim yaşadığımdan örnekler vereyim uygulamada her tiple karşılaşıyorsunuz beyefendi var , zibidi takımı var, ben senin amirini müdürünü tanırım var, sen benim kim olduğumu biliyormusun grubu var , biz teröristmiyik gardaş grubu var , insanların hepsini aynı kefeye koyup o şekilde davrnırsak biz ve teşkilatımız zarar görür , önemli olan karşısındaki insan profilini iyi analiz etmek ve ona göre davranmak gerekir bazılarına beyefendi tavırları etki etmezken bazılarına da atar gider tabi ki etki etmiyecektir
saygılar....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)