jantlar fln bence 10 numara yani bundan daha gzl jant ne takılabilir bu arabaya bilmiyorum çok yakışıyo egzozlar sesi fln ile eminim yıkılıyodur yani ama ön tamponu hiç beğenmedim ısınamadım yani tutmadı olmadı :)
Printable View
jantlar fln bence 10 numara yani bundan daha gzl jant ne takılabilir bu arabaya bilmiyorum çok yakışıyo egzozlar sesi fln ile eminim yıkılıyodur yani ama ön tamponu hiç beğenmedim ısınamadım yani tutmadı olmadı :)
maşallah kazasız belasız
orj kesinlikle daha iyi
rengi güzel egzoslarda güzel jantlarda güzel ama ön tampon biraz kötü durmuş:o :cool: :cool:
alla allah :D ben yolda gördüm baya baya bayaa ii duruyor yolda yaw
süper olmuş yaa kiminse allah kaza bela vermesin :)
Maşallah kazasız belasz.
Standardı daha guzel bence.
bence standart tampon daha güzel,,ama değişik bişeyler yapmak açısından düşünürsek takılabilir,,
standart hali kat kat daha güzel hartge i hiç sevmem zaten jantlar falan hiç yakışmamış bence aracın bütün akıcı çizgisi ölmüş değişik olmak için bile böyle bi body uygulamam aracıma.. allah kazasız belasız yürümesini nasib etsin sonuçta m6 :D ehhe ölüsü yeter :D
olmadı giderken bi videosunu çekip koy foruma:)Alıntı:
Oz` Nickli Üyeden Alıntı
bakarsın beğeniriz o zaman:D
arka taraf cok güzel duruyo ön kısım orjinal hali daha sade şık.
bence herseyı cok guzel olmus..
ben jant haricini cok begendim.
Maşallah kazasız belasız bence daha güzel bi jant bulabilirdiniz ama zewkler kişiden kişiye göre değişir tabi ... tampon da ayrı bi hawa katmış tek olmuş güzel olmuş
ben beğendim... :)
güzel olmuş. maşallah. kazasız belasız sürüşler..
ilk resimdeki hali süper. kazasız belasız.
bu hali güzel olmuş tampona lafım yok kazasız belasız
olumlu bi tampon yalnız böbreklerin boyutu sebebi ile diğer aksamlar arka plana taşınmış ama yine de olumlu....
orjinali çok daha hoş , belkide gözümüz alışmadığı için ızgara tampon fln ilk bakışda itici geliyor olabilir :) aynadan oldukça ürkütücü olacağı kesin...