Orign ön tampon derim ben:)
Printable View
Orign ön tampon derim ben:)
fuardaki lastik yakma videosu varmı acaba bu arabanın
ön tampona gelince orjinali daha şık ya da başka bi model deneyebilirdi ben ac-schnitzer in M6 ön tamponunu çok yakıştırıorum
abi kimsenin cok hoşuna gitmemiş ama ben bittim ön tampona daha bi yırtıcılık kazanmış araba sanki benim düşüncem bu allah nazardan saklasın maşallah
çok güzel orjinal ve pahalı parçalar yanlız ön tampon arabanın keskin çizgilerini bir bentley gibi kabalaştırıyor.istanbulda gri bir 6 serisindede görmüştüm benim tercihim önü m olarak bırakmak olurdu.Selamlar
Bence body de BMW ye AC harci hiç birşey yakışmıyor
Jant olarak ta AC ve Breyton tercih ederim gidipte harthge takmam
he ama arac M6 dır zaten clastır isterse fiber yaptrsın o bir M6 yani canavar :)
ön tampon yakşmamış... ve jantlar cok güzel gostermiyor arabayı..
miniks'in dediği gibi kesinlikle AC....
valla ne alaka diceksiniz belki de ilk görüşte gto ya benzettim ön tarafını.
açıkçası farklı olmuş ama çok da artı bişey katmamış bence
parayla nasıl rezil olunur :)
güzelll olmuş adanada orjinal halinide ördüm bu daha güselll
orjinallll
Orjinali daha güzel bence 6.45 olsa anlarımda zaten araba M6 tamponları zaten gayet şık ..
Ha birde şöyle birşey var insanların gözüne güzel gelmemesinin sebebi şu olabilir ön taraftaki tamponun yarısından çoğu ızgara ve siyah ama araba lacivert eğer araba siyah olsaydı çoğu kişi daha çok beğenirdi kanaatimce :icon_tup:
kazasız belasız coq gusel bence orjınal tampon daa gusel masallah;)
ön tampon hariç süper araç kazasız belasız...
cok gusel araba maşalllah
ama orijinal daha ii olurdu bnce
kesinlikle orjinali çok daha güzel büyük ızgaralar yakışmıo gerisine dicek bişey yok m6 işte :)
hamann diorum sadece.onuda pentaoto hakan abi yapar başkası yapmaz:D
bence canlı canlı görmek çok daha dogru olucaktır..fikirleriniz iyi yönde değişecektirr..
Fazla Audi gibi durmuş bence...