Bende almıyorum her türlü destek...
Printable View
Bende almıyorum her türlü destek...
arabada yakıt bitti yatıyor hala almıyorum
bende almıyorum almadımda...
Arkadaşlar, biliyorum bizim ki biraz; 'fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış' tarzında ama kendi adıma hassasiyetinizden dolayı teşekkür ederim.. En azından ciddi manada büyük çaplı bir eylem yapılırsa kimlerin yanımızda olacağını görüyoruz var olun..
Bugün alan oldu mu acaba?
almadım almıyorum.
tamam almadık ama bunun bir etkisi olacakmı fiyatlara veya satışlarda düşüş varmı bu araştırmayı yapıp buraya yazabilecek birisi varmı?
bugün evdeydim almadım
yarın çalışıyorum almayacağım
ama işin tezat yanı minibüste çalışıyorum yarın ona mecbur alıcam
menzil ----
yolda kalma riskine rağmen yinede almadım :)
Ben almadım, tanıdıklara da aldırmadım.Yarın aynen devam.
Ben de almadim zaten alacak param da yok donumuza kadar aldi serefliler(!)
bende almadım ama istasyonun önünden geçerken millet sıra bekliyordu öyle çok kişininde salladığı bişey değil
Bende arabayı kullanmadım yarında kullanmıcam
bgn babam alacaktı da aldırmadım :)
Hafta içide almayı düşünmüyorum, bide çoğu kişi cumartesi-pazar aracını kullanmıyor zaten.
babam yarım depoya kadar doldurmuş iki gün önce 2 gün almıycam ama geniş kapsamlı olmadı sanırım pek
İbreninde yere sıfır park edişi adrenalin patlamasını ayrıca yaşatıyor :D
Allahtan araba rampada olduğundan şamandıra seviyesinin biraz daha altına düşmüş, düz yolda az gidince 1 gıdım daha kalktı :D
http://i.hizliresim.com/KqaZRd.jpg
bence bu bir günlük iki günlük eylemler işe yaramaz yanlışım varsa affola kontak kapatma daha çok işe yarar :confused:
Almayın arkadaşlar umarım bi dahaki daha uzun süreli olur :icon_tup:
Bnde bugun sirf yakit almiyim arabayi kullanmiyayim diye kendime mesai yazdirdim kisaca karaa gectimm :P ( nahh gectim :D p.tesi seve seve alcam :( )
Bende 1-2 mart tarihlerin de iki aracima da yakit almayacagim ama Bi faydasi olurmu sanmıyorum. Kasabina asik bu kadar koyun varken.
Ben de bu başlığı görünce almaktan vazgeçtim. Pazartesi mecburen alacağız, inşallah sesimizi duyururuz ...
Umarım süre/katılımcı artar...
sticker eylemi planlayabiliriz
güzel bir sticker bastırıp arabalara yapıştırabilirz
hatta uygun görülürse sokaktaki her arabaya yapıştırabiliriz
yada yapıştırsınlar diye üstlerine bırakabiliriz
çoğunluk uygun görürse tabi
artık ortak kararlar alıp hareket etmeliyiz diye düşünüyorum
Almadık bu gidişle aracı yatırmaya ramak kaldı.
dün almadım,bugün de almadım,yarında almayacağım ama ondan sonraki günlerde illaki bitecek para kazanmak içinde mecbur alacaz.
1 saat sonra depoları fulleyelim lütfen )))
kontak kapatma yolu kapatma en ıyısı bence
konuyu bi hortlatayım :D en son 26 şubatta gaz almışız arabaya ve artık bugün gidip bir daha gaz aldım.herkes bizim aile gibi olsa petroller batar :D :D