Yaw akan sul güldür güldürken, hiç suyun önünü keserler mi .. Ne zamandan beri bekliyodum böyle bi organizasyon olmasını .. Süper oldu..
Yaw akan sul güldür güldürken, hiç suyun önünü keserler mi .. Ne zamandan beri bekliyodum böyle bi organizasyon olmasını .. Süper oldu..
yarın son gun beyler guncelı..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
günlük birşey fark etmez beyler en az haftalık olması gerek bunun , ayriyetten her gün işler benzinliklerde aynı olmuyor hep değişiyor , eger ses duyulsun istiyorsanız en az 7 gün herkes uymak kaydı ile akaryakıt almamak gerek aslında 1 ay boyunca yapılsa siz o zaman görün tepkinin yankılarını nasıl hemen etkili olur
evet yarın ve öbürgün katılan arkadaşlarla beraber yakıt almıyoruz
fakat gündemin bu yoğunluğundan sonra pek ses getiremeyeceğimiz ortada
burada önemli olan forumca tepki koyma kararımızdı ve onu uyguluyoruz bu önemli
bir sonraki eylemi bir benzin zammı ertesine getirirsek ve gündem biraz daha sakin olursa
en azından twitterda daha fazla destek bulabileceğimizi düşünüyorum
ben bile işi gücü bıraktım tape bekliyorum her akşam 2 tape dinlemeden uyuyamaz oldum millet naapsın![]()
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bir yerden başlayalım da önce.. Belki ileride apolitik ama tepki veren kitlelere , medyaya daha kolay ulaşmamıza vesile olacak bir grubumuz olur.. 1 kişi 1 kişidir.. Ben şimdi taksim'e gider pankartta açarım bu beni tatmin eder, ama mevzu o değil, bir şeyin değişeceğine cümleten inanmak..
Benzin fiyatları ÖTV KDV nolcak sonu bilinmez bu hızla 1-2seneye kadar 7 lirayı görür benzin
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
yaşım genç olmasına rağmen 1 aydır araba ile toplam 30 km yapmışım bende diyorum neden bu ay cebimdeki para azalmıyor. babamda geçen hafta gazı fullemiş. sanırım 1.5 2 ay daha petrole uğramayız artık. Protestoya tam destek.
Kusura bakma, dediğin gibi tamamen sinir bozukluğuna yol açıyor )
Bende varim.Sirket aracina bile almiyorum benzin hafta sonu.Soz.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
sosyal platformlarda tekrar paylaştım, güncel olsun..
1 Mart Guncelı..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)