Yaw bu kadar pimpirili olmayin.
Yanina baska bir arac al birde takviye kablosu, aku bosalmissa takviye yapin calistirin.
Al gotur servise birak yagini suyunu bujisini degistir devam et bitti gitti.
Yaw bu kadar pimpirili olmayin.
Yanina baska bir arac al birde takviye kablosu, aku bosalmissa takviye yapin calistirin.
Al gotur servise birak yagini suyunu bujisini degistir devam et bitti gitti.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
1 aydır yatıyordu aracım bugün yıkatiyim dedim (***** 1 ayın kiri var) marş basmadı takviye yaptım hemen çalıştı sorunsuz. 1 ayda yağ ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum??
benzin özelliğini kaybetmiştir benzini yenileyin yağda suda büyük problem olmaz ama değiştirmenizde fayda var
Benzinin ozelligini nasil kaybettigini bana bi anlatir misin?
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Arkadaşımın mitsubishi kamyonu 5 sene otoparkta yattı, yeni aküyle ve tüm filtrelerini alıp gitmiştik suyunu doldurmuştuk tek marşta çalışmıştı
Bu kadar takıntı haline getirmeyin sonuçta servise gidecek araç çalıştırdıktan sonra bir bakın motora anormal bir ses falan yoksa bakım yapcağınız yere kadar götürün sonrası kullanıma devam
Pimpirikli olmayın denmiş ama 1,5 yıl yatma ve insanın kendi kazandığı parasıyla aldığı ilk araba olunca biraz oluyor maalesef.
Benzin ozelligini kaybetmiştir lafını ilk defa duydumuctu demek istediysen zaten benzin yoktur
takviye yapip calistirin yag filtreler degissin mis gibi binersin
yag dibe cokmustur çünkü ozelligini kaybetmis olabilir tedbir amaçlı
![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Bulut Elektrik
Birazdan motoru söküp takın diyen çıkacak
1.5 sene ya.. yapmayın gözünüzü seviyim bas marşa çalışmıyorsa takviye ile çalıştır zaten gelir kendine kısa sürede, sonra bir periyodik bakım tamam.![]()
benim lineada askerlik dolayısıyla 5 ay yerinden oynamadı
arada babam sağolsun bir kaç kez çalıştırmış
gelince banada dediler yağ değiş diye
baktım göz kararı yağ tertemiz
yağlaması 20binde yapılmış 22bindeki aracın neden yağını dğiştireyim deyip devam ettim![]()
Valla 4 senedir crx'm yatiyor , henüz marş basmadım bir ara gidip çalıştırıcam ne olucak bilmiyorumiçide küf tutmuş eheh
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
yağı değiştirdikten sonra bi 100-200 km yapıp bi daha değiştir bence tamamen temizlersin sistemi. çekiciye bindir gitsin vereceğin en fazla 100lira
evox
Senin işi çözmeye çalışcaz mayday bakalm nasıl sonuçlancak görüşelim bi bakalım.
Araç konusunda ben bile 2 ay yatan arabamı 4 kere calıstırmış olmama ragmen şüpheliyimben nasipse yarın çıkarıyorum vekaleti alıp.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)