User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Dubaİ gezİsİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni konu açmak istemedim. Halihazırda dubai'deyim. Fiyatlar anormal pahalı geldi, özellikle yiyecek-içecek ve giyim. Benim asıl bakmak istediğim elektronik cihazlar, özellikle de fotoğraf makinesi. Tr'den daha uygun fiyata bulabileceğim yerler var mıdır dubai'de?

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni konu açmak istemedim. Halihazırda dubai'deyim. Fiyatlar anormal pahalı geldi, özellikle yiyecek-içecek ve giyim. Benim asıl bakmak istediğim elektronik cihazlar, özellikle de fotoğraf makinesi. Tr'den daha uygun fiyata bulabileceğim yerler var mıdır dubai'de?
    Güzel indirimlerin olduğu zamanlar oluyordu avmlerde abi bende forumda okumuştum yine birde şöyle bir link var
    Dubai Alışveriş Rehberi & Dubai'den Ne Alınır?

Son olarak merak ettiğim tatil amaçlı gidilirse değer mi ?İnternetten bakınca cok eğlenceli duruyor
    dasestar

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 kere gittim. Deiramıydı neydi elektroniğin ucuz olduğu semt vardı. Metroyla gittim şehri görmek için haftalık sınırsız kart almıştım. Aslında taksiler ucuz ama metroyu seversin daha zevkli, ismi hoşuna giden semtlerde durarsın filan gibi. Ancak dediğim semtlerde dolandırıcılıkta var Çin mali taklit ürünü anlarım dersen sotun yok. Değilse zamanın varsa Dubai mall a git. 1 günde gezmen mümkün değil. Dubai mall dünyanın en büyüğü sanırım. İçinde blog yapmalık konu foto çıkar. Aslında dubaide vergi yok ama yinede bazı mağazalar uçuk fiyatlı. Sanırım zenginlikten kaynaklı kârlar çok yüksek.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deira da Naif bölgesine gitmeniz gerek, Naifde birçok elektronik mağazası ve hanları var, ben Dubai de yaşıyorum fakat şuanda fuar için İstanbuldayım, olsam net yardımcı olurdum, ama bu işin doğubankı Naifdir Dubaide.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dubai Mall vs gerçekten pahalı, diğer bölgelerde ise faturalı ve mağazadan ürün alındığında Çin malı çıkma şansı yok hadi çıktı diyelim fatura anında malınızı orjinali ile değiştirmeye yeter hatta hediye bile edebilirler korkudan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün naif bölgesinde biraz bakındım. Fazla mağazaya denk gelemedim belki de yanlış bir tarafındaydım. Golf souk'tan çıkınca bi kaç mağaza vardı ama fiyatlar sanki tutturabildiğine gibi geldi. Hanım ve oğlan bütün gezdiğiniz için hem bitkin hem de açlardı o yüzden fazla da gezemedim. Belki pazar havalimanına giderken tekrar uğrarım. Bi kaç adres olsa çok iyi olurdu aslında...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün naif bölgesinde biraz bakındım. Fazla mağazaya denk gelemedim belki de yanlış bir tarafındaydım. Golf souk'tan çıkınca bi kaç mağaza vardı ama fiyatlar sanki tutturabildiğine gibi geldi. Hanım ve oğlan bütün gezdiğiniz için hem bitkin hem de açlardı o yüzden fazla da gezemedim. Belki pazar havalimanına giderken tekrar uğrarım. Bi kaç adres olsa çok iyi olurdu aslında...
    Alıntı yahut mesaj göndererek yanıtlasaydımız sizi yönlendirebilirdim bu konuda, haberim olmadı yazdığınızdan,

Genel olarak forumdan gidicek arkadaslar olursa elimden geldiğince her konuda yardımcı olurum, musait olursamda birebir ilgilenirim, haber vermeniz yeterlidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)