Bende aylardır kullanıyorum ama korktum yahu, sensodyne mi almak lazım :)
Printable View
Bende aylardır kullanıyorum ama korktum yahu, sensodyne mi almak lazım :)
Beyazlatması konusunda pek bir şey diyemeyeceğim ama, hassasiyeti geçirme konusunda Sensodyne çok iyi. Bir dönem diş ağartma diye bir şey vardı, şu an varmı bilmiyorum, jel gibi bir şeydi, dişlerin kalıbı alınıp, içine sürülüp ağıza takılıyordu, dişlerin rengini açıyordu fakat resmen etkisini beyninde hissediyorsun. Acayip hassaslaştırıyor du Belki white now un içeriğinde de böyle bir şey vardır.
Bende eskiden 1-2 defa kullandım acayip bir şekilde köpürüyordu. Zannedersem beyazlatmak için içinde bir madde var ve o madde diş minesini hassaslaştırıyor buda dişlerin soğuk ve sıcak hassaslığını arttırıyor. 20'lik dişi uyanınca ağrımaya başlar. Sensodyne'nin tam koruma beyazlatıcı adında bir diş macunu var. Hassas dişler için çok iyi ayrıca sıcak soğuk ağrınıda geçirir.
bende signal white now kullanmaya başladıktan sonra 20 lik dişimi kaybettim , aslında dişim kırılmış , çürümüş ve dilime takılıyordu ben diş macunundan olabileceğini düşünmedim bu konuyu okuduktan sonra diş macunundan şüphelendim ciddi anlamda
bu gano fresh hakkında ne diyorsunuz?
Doğal falan fistan muhabbeti var?
Malesef babam sensodyne kullanıyor hassas dişler için olanını bende onla fırçalıyordum arada ama dişleri aşırı derecede sarışlaştırıyor. zaten sigarada kullandığım için her gören dişini fırcalamıyormusun diye soruyordu. ben ipana kullanıyorum bayada memnunum şu an
Kaynak:Uludağ Sözlük ,Dokuz Eylül Universitesi.
Tüplerin altına dikkat…
Satın al dığınız diş macunu, şampuan, krem vs gibi tüp içinde sunulan ürünlerin arka yüzlerinde yer alan koyu renkli küçük karecikler mutlaka hepinizin dikkatinizi çekmiştir.
- Bu karecikleriden koyu renkli olanlar, özellikle siyah renkli tüp içeriğinin tamamen kimyasallardan oluştuğunu gösterir.
- Kırmızı renkli olanlar ürünün %70′in üzerinde kimyasal içerdiğini gösterir.
…
- Yeşil renkli karecikler ise ürünün %100 doğal etken maddeler içerdiğini gösterir.
Yeni bir kozmetik ürün alırken sadece bu kareciklere bakarak ürünün ne oranda kimyasal içerdiğini anlayabilirsiniz.
Bu önemli bilgiyi lütfen siz de paylaşınız.
ben de ilk fırçaladığımda bundan iğrenç birşey olmaz diyordum, ısrarla kullanınca gerçekten alışıyorsun. 14 günden daha kısa sürede alıştım.
Şu an sensodyne pronamel kullanıyorum, paradontax daha iyiydi.
Özellikle aft sorunu yaşadığım dönemlerde can simidi gibi imdada yetişiyordu.
Tuz içerdiğinden dolayı sanırım aft lar çok kısa sürede kapanıyordu.
Evdeki white now dan kurtulmak lazım..
Bugün sensodyn kullanalı 3 gün oldu dişlerim eskiye döndü hassasiyet kalmadı 20 lik diş ağrısıda kesildi :)
http://i.hizliresim.com/Kgv5bQ.jpg
Bu dehşet indirimin sebebi belli oldu demekki.
Reklam olmasın ama birçok markanın imalatı ( prc) china ,,özellikle promosyon satılanlar,dikkat edelim,özellikle küçük çocuklara zarar veriyor,diş hekimleri susuyor nede olsa ayaklı paramız bir çoğunun gözünde,,,gecmiş olsun,,
Syensodine pronamel bende kullaniyorum ancak beyazlatma konusunda hic memnun degilim.
Paradontax in tadi igrenc bir kere denedim bidaha agzima surmem.
Suan colgate in kirmizi kisa tup beyazlatici olanindan kullaniyorum cok memnunum...