Kendi Diş Doktorum bana en sade diş macununu verdi. Sebebi ise bu beyazlatıcı diş macunları diş ve ağız sağlığını bozacak kimyasallar içeriyormuş size bulduğunuz en sade diş macununu kullanmanızı öneriyorum.
Printable View
Kendi Diş Doktorum bana en sade diş macununu verdi. Sebebi ise bu beyazlatıcı diş macunları diş ve ağız sağlığını bozacak kimyasallar içeriyormuş size bulduğunuz en sade diş macununu kullanmanızı öneriyorum.
evde white now kullanıyoruz. Eşiminde Benimde dişleri ağrımaya dolgulu dişlerde sıkıntı olmaya basladı. Hatta porselen kaplamamın birinin ucu bile kırıldı.
Sebebi bumudur artık denkmi geldi bilmiyorumda Uyuz oldum şimdi iyimi.
Hemen hemen çıktığı günden beri "White Now" kullanıyorum bence gayet başarılı. Sensodyne kullandım bir süre, hiç bir işe yaramıyor bence.
Bende white now kullanıyorum durduk yere kıllandım. Karbonatla yıkıyayım bari :p
beyler bi güncel cekiyim yeni konu açmak istemedim burdan sorayım. şimdi konuyu açalı baya oldu sensodyne geçince bi sıkıntım kalmadı hatta gayet memnunum suan fakat beyazlatma konusunda bi etkisini göremiyorum ***** çay+sigara mahfediyor sürekli dişciye gidip beyazlattırmaya utanır oldum. varmıdır kullanıp memnun kaldığınız bi macun beyazlık konusunda
Opalescence dene capacity eczane de var istersen denedim ben güzel
Arm hammer white kullanın
Ben de white now kullandım uzunca bi süre, en son colgatein kırmızı kutulu yine beyazlatıcı bi macununu aldım. White now da bi sıkıntı yaşamadım hatta colgatee göre daha başarılı geldi bana. Ama en çok ferahlığı sensodyne de yaşadığım için bu kutunun bitmesinden sonra sensodyne e geçicem yine.
Listerine deki kanser olayı nedir bilen var mı acaba?
Glisterine tavsiye ederim.
white now kullanıyorum, dişlerin sıcak ve soğuğa karşı aşırı tepki vermesi sıkıntısı bende de var.