Bende dün Turkcell online mağazadan aldım %50 indirimim de vardı yararlanmak istedim. '' Spada sarj cihazı 5200 mAh'' aldım.
88 tl den 44 tl ye geldi.
Bende dün Turkcell online mağazadan aldım %50 indirimim de vardı yararlanmak istedim. '' Spada sarj cihazı 5200 mAh'' aldım.
88 tl den 44 tl ye geldi.
~ Feel The Difference ~
Powerbank olayını hiç sevmiyorum. Konusurken felan sürekli elinde olmak zorunda. Ben ebaydan ek batarya + hem tel için hem de ek bataryayı şarj etmek için bölmesi olan dock aldım. Akşam ikisini de koyuyorum şarja, sabah ikisi de full olarak alıyorum. Bittiği yerde bataryaı değiştirip devam ediyorum.
Ha bataryası çıkmayanlar telefonlae için başka alternatif yok tabi.
Ausus un giris cikis gucleri gercekten cok iyi. Fiyatida makulmus. Powerbank de can cin con(adi sani bilinmeyen) kullanmamakta fayda var. Cinlerim cogu ya vaadettikleringucu vermiyorlar yada sarj donguleri cok hizli bitiyor. En kotusude girsis cikislari 5v 0.5amper yada iyisine denk gelirsen 1amper oluyor. Cihaz da bank de sarj olucak diye yillar geciyor![]()
Asus alanlar grupanya'dan indirim kuponu alabilirler,10 lira kar ediyorsunuz.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
samsungun orijinal ürününü kullanıyorum 11.xxx lik olanıı boyut olarak telefon büyüklüğünde 3 telefon olarak kalınlığı var taşıma için okdar kullanılışlı değil ama 2 kere telefonu 0 dan %100 yapıyor 2 kere goproyu şarj ediyor (3 bataryalı) 1 kerede prof fotoğraf makinesini dolduruyor (1adet batarya).... 110 tl ye almıştım
SM PERFORMANCE
N11'den kupon takip edin,Xiaomi'nin 10000'lik ürünü 40-45 lira civarına geliyor.Yalnız çakma ürünlere dikkat!
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank For Smartphone Sale - Banggood.com
Sundan alabilirsiniz aslinda, cin mali olduguna bakmayin hakikaten kaliteli.
Xiaomi kullaniyorum 10000 lik kullandim cok memnundum sattim 16000 ligini aldim ondanda cok memnunum. Cevremde bir cok arkadasimada xiaomi aldik onlarda cok memnun ama orjinal olacak cakmalari bespara etmez
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)