Bu nedir arkadaş yanlışınız olabilir köpek nasıl koparabilir o caddy nin tamponu tazmanya canavarıdır o köpeğin resmini cekin görelim şunu bir geçmiş olsun
Bu nedir arkadaş yanlışınız olabilir köpek nasıl koparabilir o caddy nin tamponu tazmanya canavarıdır o köpeğin resmini cekin görelim şunu bir geçmiş olsun
sizin mahalleye kuratadam dadanmış maalesef
Önce bütün yaşam alanlarını ellerinden alın ondan sonra malınıza zarar verdi diye köpeği öldürün. iyiymiş.Hemen zarar vermek yerine insancıl çözümler aramalısınız.Örneğin; Vicks denen yağdan kedilerin girebileceği yerlere ( tamponların içine, çamurluk ağızlarına içten ) sürün ne kedi yaklaşır ne köpek..
ben pek kopegın yaptıgını zannetmiyorum gozunuzle gorduysenız ayrı arabaya bunu yapan insana napar diyenlerde hic bir hayvan durup dururken isirmaz kisacası kopek kime napicagini secer adamına göre gecmis olsun köpegin bir sikintisi olabilir bence biraz mama biraz su verip gozlemleyin kopegi neden yapıyor yada omu yapıyor.
[LIST]
Euro Charged E55 AMG 500WHP
aynı olay mahallemizde yaşanmıştı , sorunun motor içine giren ve değişik sesler çıkararak köpekleri tahrik eden kediler olduğu anlaşıldı ..
geçmiş olsun o köpeği merak ettim şimdi içine üç harflimi kaçtı naptıysa
Ultrasonic köpek ve kedi kovucu cihazlar var 220v ile çalışan biz kendi bahçemiz için takmıştık 2 tane. kedilerin veya köpeklerin rahatsız olduğu bir frekans yayıyor hayvanlar o mekanda duramıyor biz bu şekilde çözüme ulaşmıştık şuan bahçede 1 tane bile kedi yok. Google a köpek kovucu yazdığınızda çıkıyor.
EserYnd
lycanların işi bunlarşaka bi yana caddy i görmüştüm geçenlerde bi konuda şaşırmıştım şimdide bu araç bence kedi falan saklanıyor ondan dolayı yapıyordur bence aracını brandala ne olur ne olmaz
bizde yaşadık kedi olduğundan olmuştu muhtemelen sizinkilerde ondan olmuş olabilir
ziyarete gelen firmalardan birinin aracına kedi girmiş fabrikanın köpeği pitbull kovalamış sanırım kedi de motordan hiç çıkmamış bizde ziyaretçileri yolcu ediyoruz adam kontağa basıyor çalışmıyor sonra ön tarafa bi baktık ki arabanın önü çamurluğu paramparça plastik çamurluğun ırzına geçmiş elektrik tesisatını dışarı çıkarmış alttan çekmiş ordan çekmiş biz çıkınca hayvan kulübesine kaçmışkaputu bi kaldırdık yavru kedi köşe de bekliyor
geçmiş olsun aracınızı çok sık kullanmıyorsanız çevrede avm yada kapalı site otoparkları vs gibi yer varsa oralara bırakmanızı tavsiye ederim.
TT
Tolga bence köpeği beslemeyi deneyin, hayvan biraz aç gibi
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.