User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
71 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: samsung s5 acıklandı !!!

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bunu alsam 3 ay sonra note 4 çıkacak, bekleyim de note 4 alayım desem 3 ay sonra S6 çıkacak En iyisi note2 bozulana kadar devam

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su geçirmezlik sıkıntı abi arkadasımın sony si(su sualtı resim cekin edin diye reklamlara cıkan modeli unuttum) çatır catır aldı suyu içine davalık oldular bugunde davası var hatta vodafone kabul etmiyor ye yapıyor ne yenisini veriyor garantiden üstüne 1400 tl istedi yapıma 1 metre suda 30dk gecirmezlik iddaları var buarada sony nin. nası becerdin diye sordum arkadasımada su aldırmayı valla 10 saniye suda durdu durmadı resim cektim okadar diyor
    Aslında benim derdim suyun içinde fotoğraf çekmesi değil.. Üzerine su döküldüğünde, 20-30 cm derinliğinde ufak bir su birikintisine düştüğünde "hemen çıkarmak" şartı ile yaşanan olumsuz etkilerden korunmak. Gelişmesi gereken teknoloji, daha tam olmamış sanırım..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle, bilgisayarlarda olduğu gibi

beğenmedim bende pek
    3gs ilk çıktıgında türkcell hediye etmişti.1 sene falan kullandım 2010 gibi.Deli gibi hızlıydı hatta bugune kadar çıkmış en güzel telefon olduguna karar verdim.Sonra androide geçtim vs vs... 4 sene sonra yani geçen ay iş hattımda kullanmak için tertetmiz bir 3gs aldım.Oda ne... 2010 da kullandıgım 3gs ile uzaktan yakından alakası yok ! Ağır hantal menüler açılmıyor 50 saatte... şok oldum... Meğer güncellemelerdenmiş.E dedim bende eski o zmaanki versiyon neyse onla kullanayım... O zamanda facebook falan uygulamalar açılmıyormuş bak sen şerefsizlere ya.. Bilerek kullandırtmıyorlar eski versiyonlarla uygulamaları ki insanlar yeni telefon alsın.Böyle şerefsiz bu insanlar.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende s3 ilk çıktığında 1900 bayıldım şimdi zorlasan 500-600 civarı ederi var,

açıkçası ben "bunutut" teknolojisine ayak uydurmam bozulursa telefon htc,sony,gm,huawei gibi markalara yönelicem. samsung iyice b*kunu çıkardı kendi elleriyle piyasayı iphone' a bıraktılar. hayırlı olsun
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apple kullanıcısı oldugum icinmidir bilmiyorum bütün samsunglar birbirinin aynısıymış gibi geliyor. Note 2-3 galaxys 4-5
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında benim derdim suyun içinde fotoğraf çekmesi değil.. Üzerine su döküldüğünde, 20-30 cm derinliğinde ufak bir su birikintisine düştüğünde "hemen çıkarmak" şartı ile yaşanan olumsuz etkilerden korunmak. Gelişmesi gereken teknoloji, daha tam olmamış sanırım..
    onda işe yarayabilir ama daha var sanırım bide unutulmaması gerekn nokta bu gibi durumlar için sürekli sarj ,kulaklık, ses acma kapama vs'de olan tüm kapakcıkların sıkı sıkıya kapanması lazım

Alıntı Alper_j Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple kullanıcısı oldugum icinmidir bilmiyorum bütün samsunglar birbirinin aynısıymış gibi geliyor. Note 2-3 galaxys 4-5

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu alsam 3 ay sonra note 4 çıkacak, bekleyim de note 4 alayım desem 3 ay sonra S6 çıkacak En iyisi note2 bozulana kadar devam

s4 den yada note 3 den fazla bir farkı olmayacak kaçımız temassız kontrolü kullanıyoruz yada daha farklı bir çok özelliği s3 felan tamam iyi değil donmalar oluyor ama s4 ve tone 3 dışında alınan telefonlar bence gereksiz samsung bazında bakıyorum olaya. çünkü zaten her şey var ve donmuyorlar o yüzden gereksiz bir para harcamazı tabiki zevk hariç. ustamada da tamamen katılıyorum
    YamahA Xmax 250 ABS

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onda işe yarayabilir ama daha var sanırım bide unutulmaması gerekn nokta bu gibi durumlar için sürekli sarj ,kulaklık, ses acma kapama vs'de olan tüm kapakcıkların sıkı sıkıya kapanması lazım
    Silikon çerçeveli sürmeli, silikon çerçeveli mıknatıslı sistemler sanırım bu sorunun ilacı olacak. Yoksa standart sok çıkar "kapak" kurtarmaz o işi..

Ya da öyle bir yapı kuracaklar ki ***** delikler her daim kasanın iç kısmında su geçirmez modda kapalı duracak; ben deliğe kulaklık- şarj - usb taktığımda kapalı kapağı aşağı itip açılacak. çıkardığımda bir yay mekanizması iç kısımdaki yalıtımlı kapağı tekrar kapatacak

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynısının laciverti
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apple ve dıger markalar arasındakı tek fark işletim sistemi bence. yazılımsal olarak cok fazla sorun cıkartmayan urunler her zaman daha cok tutuluyor ve daha kolay kullanıslı oluyor bu yuzden ıphone pahalı ve marka satıyor ama samsung ole degıl samsung her turlu kullanıcıya hıtap edebılen urunler satıyor plastık kullanmasının sebebı hafıflı ve daha ucuz ıscılık daha yuksek performanslı donanım kullanmasına ragmen androıdı sıstemı ucu acık olan bır sıstem oldugu ıcın her turlu oynamalar ve bozulmalar olabılıyor kı adamlar sattıgı telefonlardan kazanıyor sureklı uretım olması gerek ve satısın olması gerekkı adamlar ıslerını yola koysunlar bu yuzden her yenı cıkan bır sıstem eskı yenı uretılen mımarılerle daha hızlı ıken eskı mımarılerde uretılen cıhazlarda bıraz daha guc kaybına neden olabılıyor.

lafın kısası herkes cebınde oldugu kadar konusabılıyor tasarım ve kullanım acısından bır samsung kullanıcısı olmama ragmen HTC derım gercekten hos ve sık tasarımları var
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla iphone dayanıklılık konusunda samsung dan çok ötede

apple verip şuan kullandığım s3 'ü almıştım biraz elim bollansın satmadan çöpe atıcam o derecedeyim
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazen uprade'leri bilerek telefonları yavaşlatsın kullanıcılar yeni telefonlara geçsin diye yaptıklarını düşünüyorum..
    sony xperia p telefonum vardı her yeni güncellemede biraz daha yavaşlıyordu telefon en son rolling yaparken camdan uctu kurtuldum

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    samsunga bi türlü ısınamadım ,galaxy s almıştım kasası dandik oldugundan 1 hafta dayanabildim sonra sattım,,samsungların ekranı çok güzel

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    samsung s5 ın tanıdtımları yapıldı ınternetten bazı sıtelerden ızledıgım canlı yayın vıdeoları ve haber sıtelerınden baktıgıma gore samsung bu sefer s5 modelınde 16megapıxellı ISOCELL modulune sahıp bır kamera kullanmıs andorıd 4.4 ısletım sıstemı ıle pıyasanın altını ustune getırecek gıbı gorunuyor bazı yardımcı uygulamalar telefonun ıcerıgınde gelıyor bu uygulamalarla bırlıkte 30m ve ustu ındırmelerde LTE ve WIFI kullanılıcagı yazıyor 5.2 ınc bır ekrana sahıp olan telefon 1920x1080 cözünürlüge sahıp 2.5ghz lik bir işlemcisı oldugu yazlıyor ultrahd cekım yapabılen ve NFC aktarımı ıceren bır telefon 2GB ram e sahıp.

detaylar ve resımler

Konuyla alakası yok ama bi soru soracağım;

Bu bol "I" harfli yorumu kendin mi yazdın yoksa herhangi bir yerden mi kopyaladın acaba?

Yok yanlış anlama, hani bazılarında da "I" harfi yoktur, "sıkıcı, sıkıntılı" yazacağına noktalısını yazar ya, ondan soruyorum, bi tür alışkanlık mı, klavyede harf eksikliğinden mi, ne?
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Doğa977 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı altugkocer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıntı Alper_j Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apple gerçekten farklı çok farklı birbirlerinden

2 sene 3GS ve 1 sene de 4 kullanmış biri olarak, bidaha iphone'a bulaşmayacağım
    06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
    06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
    06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark

sansar34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla alakası yok ama bi soru soracağım;

Bu bol "I" harfli yorumu kendin mi yazdın yoksa herhangi bir yerden mi kopyaladın acaba?

Yok yanlış anlama, hani bazılarında da "I" harfi yoktur, "sıkıcı, sıkıntılı" yazacağına noktalısını yazar ya, ondan soruyorum, bi tür alışkanlık mı, klavyede harf eksikliğinden mi, ne?
    abicim kusura bakmayın alışkanlık olmuş bende sürekli böyle yazıyorum anlaşılır olmuyor sizde haklısınız bi yerden kopya fanlan değil kendi yorumlarım
    http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
    /BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
    /Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
    /Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sansar34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim kusura bakmayın alışkanlık olmuş bende sürekli böyle yazıyorum anlaşılır olmuyor sizde haklısınız bi yerden kopya fanlan değil kendi yorumlarım
    Tamam kardeşim, estağfirullah, anladım olayı, çok sağol.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen öyle, bilgisayarlarda olduğu gibi

beğenmedim bende pek
    iphone'um kırıldı ön yüzü, acaba note 3 falan mı alsam diye düşünmeye başladım :S onlarda da yavaşlama oluyo dimi zamanla?
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Note3 inceledim 1 hafta kadar once 10 dk kastim telefonu hemen pes ediyor

Iphone5 saatlerce kullanayim isinmiyor bile

Samsung ozellik eklemek yerine biraz daha duzgun cihazlar yapmasi gerekiyor o kadar para verip rezil olmak istemezdim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)