Bunu alsam 3 ay sonra note 4 çıkacak, bekleyim de note 4 alayım desem 3 ay sonra S6 çıkacakEn iyisi note2 bozulana kadar devam
![]()
Bunu alsam 3 ay sonra note 4 çıkacak, bekleyim de note 4 alayım desem 3 ay sonra S6 çıkacakEn iyisi note2 bozulana kadar devam
![]()
3gs ilk çıktıgında türkcell hediye etmişti.1 sene falan kullandım 2010 gibi.Deli gibi hızlıydı hatta bugune kadar çıkmış en güzel telefon olduguna karar verdim.Sonra androide geçtim vs vs... 4 sene sonra yani geçen ay iş hattımda kullanmak için tertetmiz bir 3gs aldım.Oda ne... 2010 da kullandıgım 3gs ile uzaktan yakından alakası yok ! Ağır hantal menüler açılmıyor 50 saatte... şok oldum... Meğer güncellemelerdenmiş.E dedim bende eski o zmaanki versiyon neyse onla kullanayım... O zamanda facebook falan uygulamalar açılmıyormuş bak sen şerefsizlere ya.. Bilerek kullandırtmıyorlar eski versiyonlarla uygulamaları ki insanlar yeni telefon alsın.Böyle şerefsiz bu insanlar.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
bende s3 ilk çıktığında 1900 bayıldım şimdi zorlasan 500-600 civarı ederi var,
açıkçası ben "bunutut" teknolojisine ayak uydurmam bozulursa telefon htc,sony,gm,huawei gibi markalara yönelicem. samsung iyice b*kunu çıkardı kendi elleriyle piyasayı iphone' a bıraktılar. hayırlı olsun
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Apple kullanıcısı oldugum icinmidir bilmiyorum bütün samsunglar birbirinin aynısıymış gibi geliyor. Note 2-3 galaxys 4-5
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
s4 den yada note 3 den fazla bir farkı olmayacak kaçımız temassız kontrolü kullanıyoruz yada daha farklı bir çok özelliği s3 felan tamam iyi değil donmalar oluyor ama s4 ve tone 3 dışında alınan telefonlar bence gereksiz samsung bazında bakıyorum olaya. çünkü zaten her şey var ve donmuyorlar o yüzden gereksiz bir para harcamazı tabiki zevk hariç. ustamada da tamamen katılıyorum
YamahA Xmax 250 ABS
Silikon çerçeveli sürmeli, silikon çerçeveli mıknatıslı sistemler sanırım bu sorunun ilacı olacak. Yoksa standart sok çıkar "kapak" kurtarmaz o işi..
Ya da öyle bir yapı kuracaklar ki ***** delikler her daim kasanın iç kısmında su geçirmez modda kapalı duracak; ben deliğe kulaklık- şarj - usb taktığımda kapalı kapağı aşağı itip açılacak. çıkardığımda bir yay mekanizması iç kısımdaki yalıtımlı kapağı tekrar kapatacak
apple ve dıger markalar arasındakı tek fark işletim sistemi bence. yazılımsal olarak cok fazla sorun cıkartmayan urunler her zaman daha cok tutuluyor ve daha kolay kullanıslı oluyor bu yuzden ıphone pahalı ve marka satıyor ama samsung ole degıl samsung her turlu kullanıcıya hıtap edebılen urunler satıyor plastık kullanmasının sebebı hafıflı ve daha ucuz ıscılık daha yuksek performanslı donanım kullanmasına ragmen androıdı sıstemı ucu acık olan bır sıstem oldugu ıcın her turlu oynamalar ve bozulmalar olabılıyor kı adamlar sattıgı telefonlardan kazanıyor sureklı uretım olması gerek ve satısın olması gerekkı adamlar ıslerını yola koysunlar bu yuzden her yenı cıkan bır sıstem eskı yenı uretılen mımarılerle daha hızlı ıken eskı mımarılerde uretılen cıhazlarda bıraz daha guc kaybına neden olabılıyor.
lafın kısası herkes cebınde oldugu kadar konusabılıyor tasarım ve kullanım acısından bır samsung kullanıcısı olmama ragmen HTC derım gercekten hos ve sık tasarımları var
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
valla iphone dayanıklılık konusunda samsung dan çok ötede
apple verip şuan kullandığım s3 'ü almıştım biraz elim bollansın satmadan çöpe atıcam o derecedeyim
Livestrong
samsunga bi türlü ısınamadım ,galaxy s almıştım kasası dandik oldugundan 1 hafta dayanabildim sonra sattım,,samsungların ekranı çok güzel
Konuyla alakası yok ama bi soru soracağım;
Bu bol "I" harfli yorumu kendin mi yazdın yoksa herhangi bir yerden mi kopyaladın acaba?
Yok yanlış anlama, hani bazılarında da "I" harfi yoktur, "sıkıcı, sıkıntılı" yazacağına noktalısını yazar ya, ondan soruyorum, bi tür alışkanlık mı, klavyede harf eksikliğinden mi, ne?
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
06 DG 977 / AlfaRomeo 159 JTDm
06 AU 9180 / AlfaRomeo GT 2.0 JTS Selespeed
06 BY 7881 / AlfaRomeo 147 1.6 TwinSpark
http://www.youtube.com/watch?v=PkHp6...&feature=share
/BMW E34 520i - 34 KHT 53 /http://i.hizliresim.com/j6Q9Mn.jpg
/Renault Megane 3 1.5dCi - 34 FY 1679
/Kia Cee'd 1.6 crdi - 54 PK 114
Note3 inceledim 1 hafta kadar once 10 dk kastim telefonu hemen pes ediyor
Iphone5 saatlerce kullanayim isinmiyor bile
Samsung ozellik eklemek yerine biraz daha duzgun cihazlar yapmasi gerekiyoro kadar para verip rezil olmak istemezdim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)