Yazılacak ve yapılacak çok seyde varda... Bu tipler utanmazdır, yüzüne sövsen güler geçer
Printable View
Yazılacak ve yapılacak çok seyde varda... Bu tipler utanmazdır, yüzüne sövsen güler geçer
Hoş olmamış, işletme sahibini de bilgilendirmeli siniz, bunca yatırım yapıp bir iş yeri açıyorlar ve bir personelin yaptıkları tüm emekleri yok ediyor.
Geçmiş olsun, gönül üstünde gezmek istiyor ancak öncellikle bir avukatla görüşüp hukuki boyutta ne olur onu öğrenmek lazım..
yazık olmus heveslı bellıkı ama sahibi yok sunu bır hırpalıyım mantıgı yalnıs
El şeyiyle gerdeğe girmek bu oluyor sanırım
müşteri aracıyla burnout yapmak nedir yahu ?
bence direk dükkan sahibine şikayet edip video'yu izletin işinden olsun
Aklima organize isler filmi geldi buralarda bi muslum hiyari varmis hesabi :)
Alican bu lavugu izleticen videoyu sonrasi gurubun zevklerine kalmis :)
İşletme sahibi ile mutlaka görüşün başka bir şey yapmanıza gerek kalmayabilir.
Hem döverim, hem mahkemeye veririm..
Artık yumruk atmak 2.000 tl ceza ile sonuçlanıyormuş diye duydum, ya pusu kur yada iş yeri sahibiyle konuş direk dövme ulu orta..
2.000 lira mı ? Kavga etmenin de tadı kaçtı artık .
ben olsam ısyerı sahıbıyle konusur mahkemeye verırdım...kesın bı sonuc alırsınız...hayır ne sanıyor gerızekaglı herıf sahıbı gormyor ama ALLAHTAMI gormuyor?
Ya ne adamlar var buna sövsen anlamaz dövsen anlamaz ulan o hareketi yaptın da noldu müşterinin arabasıyla ayıp ya bunlar gibi esnafın bokuna her yıkamacı aynı yapar gibi insanları tedirgin ediyolar ben sizin yerinizde olsam ya gider ağzını yüzünü kırarım yada direk avukata şikayet ederim cezasız kalmasın şerefsiz
Sıkıntı 1-2 tane değil ki! Hangi biriyle uğraşacaksın? Allah kötüye denk getirmesin deyip çıkacaksın yola. Bu elemanı da dövsen bi türlü dövmesen bi türlü. Yıkamacı sahibine bir yaptırım uygulayabilirseniz onunla çözün olayı bence de.
İşyeri sahibine görüntüyü izlettirip işyerini mahkemeye vereceğinizi söyleyin. İşyerini ekmek kapısını önemseyen biri o elemanın icabına zaten bakacaktır.
bana yapan sanki dükkan sahibi gibi geldi nedense
Arkadaşlar işletme sahibine söyleyin demişsiniz de, işletmenin sahibi zaten bu eleman gidip kendisini kendisine mi şikayet edeyim :)
Gidip videoyu izletip ne tepki vereceğini görmek istiyorum aslında ama bi pişkinlik yaparda sinirlerimi zıplatırsa ortalık karışır diye gitmek istemiyorum kararsızım ne yapacağım konusunda
Fırsat bulursam bir avukatla görüşücem bu olayı bide hukuki açıdan bakalım ne olabiliyormuş
at hırsızı kılıklı sanki babasının arabasını sürüyo havalara triplere bak resim çekip face'te profil resmi bile yapar böyle tipler... temiz bir dayak bence ona doğruyla yanlışı ayırt ettirir...
vay arkadaş ya kahpeye bak hele..