yapacagın pek bişey yok gibi allahından bulsun bu tarz araçları özellikle e30 yanlız bırakmamak lazım
Printable View
yapacagın pek bişey yok gibi allahından bulsun bu tarz araçları özellikle e30 yanlız bırakmamak lazım
Allah korusun biyerede girebilirdi çok şükür bişe olmamış yanlız bırakmamak lazım tecrübe olur size bundan snra
ben hiçbir yıkamacıya aracımı brakıp gitmem yıkamada sıra varsa kendim yıkarım.aracımı kullanmayı bırak radionun acılmasına bile karsıyım.aranızda samimiyet varsa bunu yapmıs olabilir.
aracımdaki 60 cmlik zırhı çoktan çekmiş üstüne sallıyordum ben gözüm gibi bakacam elin şerefsizi gelip patenaj çektirecek hemde benden habersiz gizli gizli. yakarım adamı yakarım egzozun içine sokarım kafasını kafasında patenaj çekerim sen iyi dayanmışsın bir kere pejo 206 ımı çizmişlerdi 350 tl aldım
Yakin arkadasimin yikamasi var bi ona anahtar birakirim
hem HIRSIZ (kendine yıkasın diye bırakılan arabayı izinsiz kullanıyor) , hem ŞEREFSİZ
( başkasının emek verdiği malı hunharca kullanıyor ) hem de BEYİNSİZ ( yaptığı hırsızlığı ve şerefsizliği youtube koyuyor )
Benim bi arkadaşın bilgisayar üzerine bir dükkanı vardı karşısı otoyıkamacı arkadaşı arabasını otoyıkamacıya bıraktı dükkanda sohbet ediyoruz. Çat polis gittik karakola Meğersem oto yıkamacıdaki çocuk arabayı kaçırmış basa basa gidiomuş okulun ününde çocuğa çapmış atına almış süreklemiş kaçmış çocuğun durum ağırmış. Suç araç sahibinin üzerine kaldı baya bi uğraştılar mahkemelerde. Hayatı karardı bi kendini bilmez yüzünden sonra noldu bilmiorum onuniçin bu işler sakat kimseye arabayı vermemk lazım arada valeye veriyoruz ama Allah korusun.
Ben olsam coktan levye ile girişmiştim elemana siz sabırlıymışsınız. şerefsizin yaptıgına bak.,babasının malımı bu bir yerde patlasa etse abı b.k yiyecek olan sıze olacak. bu tür serefsızler yuzunden hep kendım yıkamısımdır arabamı
güvenmeyin tabiki
oto yıkamalarda valeler de vs aracımı bıraktığım her yerde muhakkak aracı alanlarla samimiyet kurarım ve bi şekilde araca hassasiyetimi belli eder ve muhakkak araç park edilene kadar izlerim ve hiç bir zaman sorun yaşamadım :) inş yaşamamda
Bende yikama isini yapiorum arabayi bitirdikten sonra disari çıkarmaya cekiniyorum bisey olur diye emanet baskadir gerçekten Allah korusun bole seylerden
gecen de oto yıkamacı eleman müşterinin arabasıyla, park halindeki başka bi araca tıkladı,,bu kişilik meselesi biraz,,diger elemanlar yapmasa biri yapıyo,dükkan sahibi sorumlu burda,,diger dürüst yıkamacılarında adını çıkarıyolar
Ne otoparka anahtar bırakırım , ne valeye araba veririm , lüks restorant olsun yine bahşişi verilecekse verir ellemeyin derim , ne oto yıkamacıya araba çektiririm.
Babam kullanırken karışıyorum , başkasına vericem :) Bir ustam var canı saolsun zaten arabanın nesi varsa o yapıyor anca onunla tecrübeye çıkıyoruz işte.
Bırakmayın yani , kim kimin malına kendi malı gibi davranıyor bu zamanda???
Sitede bile bir sığır vardı , şirket aracı ile gazlarım da canını alırım içine sıçarım demişti açık açık. Babamın malı mı ? Diye savunmuştu eşek oğlu eşekliğini :)
Şirketim olsa çalışana bile araba vermeye üzülürüm , insan yok bu devirde. Kiralık araba bulan ağlatıyor anasını , yaktıkları gereksiz mazot desen ayrı. Hayvan çok ki..
geçenlerde ankara umıtkoy de park caddesinin hemen arkasında bi yıkamaya aracı bıraktım.yuruyerek gıdıyorum caddeye dogru yanımda kız arkım var baktım dukkanın ıcınden sesler gelıyo muzık acılmıs bas lar tizler eksoz seslerı .kıza sen dedım gıt ben gelıyorum.gittim içeri benı gorur gormez gazdan cektı ayaanı muzık bıraz kısıldı falan ..kim la dedim bunu açan.abi işte muzık dınlıyoz da.lan deım muzık acıyosun acmaya da sen nıye basıyon la benım arabamın gazına ben gaza bastıkatn sonra 5 dakka arabayı calıstıran adamım duran arabaya ne gaz verıp duruyon la sen kımsın lan dedım yurudum uzerıne sahıbı cıktı tuttu falan sahıbını de bı dunya fırcaladım ...
a... cocukları orda gavur arabası gibi yıkamaya 25 lıra 5 lıra da bahşiş veren adamın arabasının anasını s.. dışardan baksan kurumsal güzel bi yer sanarsın.hepsini öldüresiye dövecen kendı arabalarının tavanına taş aflan fırlatacan aslında evlerine ateş düşürecen :D
Yıkamacıların %90'ı böyle malesef. Nedense gördüğüm tipler,tarzlar hep aynı arabayı içeri sokana kadar resmen yalıyorlar şöyle hoşgeldin böyle hoşgeldin diyerek ama içeri girdikten sonra arabanın anasını ağlatıyorlar. Köprü-dayı olayı diyebiliriz.
İşin enterasan yanı kurumsal ya da mahalle arası farketmiyor.Güvence vermiyorlar. Çok tanıdık bildik kişiler olmadığı sürece arabanızı teslim etmeyin,edersenizde başında durun.
2 senedir nerdeyse her hafta gittiğim yıkamacım var,kendisi gerçekten çok kültürlü,saygılı,konuşmaya başladığın zaman 2 saat konuşabileceğin kaliteli bi insan.
Ama gel gelelim 1 kere arabamı bırakıpta bakkala dahi gitmedim gitmemde. Her ne olursa olsun onunla aramıda bozmak istemem,hepimiz gözümüz gibi bakıyoruz arabalarımıza.
Yanında çalışan yıkamacı arkadaşların yapacağı 1 yanlış davranış sonuçta onu simgeler.
aynen :)
2 seneye kadar hapis yatma işi olmadığı için artık yumruk = 2.000 tl diye duydum daha yeni bi yakınım karakolluk oldu o söyledi (2-3 gün önce). Artık bende kimseye bulaşmam kolay kolay 2.000 tl büyük para yada karakolluk olmadan dövcen devam etcen.