User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Teslim edilen kargonun açılması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Teslim edilen kargonun açılması

Bir kargo göndermistim içerisinde bir takım evraklar ve bir miktar para vardı kargo yerine ulaştığında içinde paranın olmadığını söylediler karşı taraftan sıkıntı yok bende kargoyu geri istedim çünkü alıcı gönderen kısmını kendim doldurmustum bir kez açılan kargo tekrar yapışmıyor diye biliyorum para taşımanında yasak olduğunu biliyorum bu saatten sonrada paranın geri dönüşü olmaz büyük ihtimalihtimal ama alan arkadaşın ceza alması için neler yapabiliriz başına gelen varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kargonun içine para koyduğunuzu nasıl kanıtlayacaksınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Işte birde o konu var kargoya parayı, kargo şirketinde bulunan masalarda koydum orayı gören bir kamera vardır heralde giden gitti suç bizim ama cezalandırılmalı yapan diye düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş biraz karışık, güvenlik kameralarına yansıyan görüntüye bakarsak oradaki kargocu arkadaş kurar ihlali yapıyor, haliyle görüntüleri size vermeyebilir.

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir kargocu olarak cevaplayayım..

Birincisi parayı hiç bir şekilde geri alamazsınız.. O biraz acenta'nın insafına kalmış bir şey.. Çünkü kargoda para taşınması yasak.. Bir hak iddia edemezsiniz maalesef..

Paketi teslim alan kişi paketin yırtık olduğunu gördüğü zaman imza atmayıp tutanak tutturması gerekiyordu.. Onu yapmadıysa yine bir şey yapılamaz.. Çünkü imza atıldığı an alıcı paketi sağlam teslim aldığını beyan etmiş olur..

Müşteri hizmetlerini aramayın.. Bu söylediklerimi söylerler.. Teslimat yapan acentayı arayıp acenta sahibi ile görüşmek istiyorum diyin.. Yardımcı olursa o yardımcı olabilir..

Hangi kargo firmasıydı bu arada ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aras kargo peki kargo yarın gelince alıcı ve gönderen kısmındaki yazı benim yazım değilse bir yere ulaşabilirmiyiz bu yoldan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykt22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aras kargo peki kargo yarın gelince alıcı ve gönderen kısmındaki yazı benim yazım değilse bir yere ulaşabilirmiyiz bu yoldan ?
    Evet.. Poşet değişikliği yapmışlarsa ve sizin yazınız yoksa o zaman bir hak iddia edebilirsiniz.. Ama işi bilen bi kargocuysa o poşeti değiştirmez bantlar ve o şekilde geri getirir..

Çok kaşarlığı var kargo işinin.. 1-2 kere eski kız arkadaşıma gelen kargo paketlerini açıp içine bakıp öyle dağıtıma çıkartmışlığım var

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende geçen hafta bizim komşunun kıskançlık gazabına uğradım. Kargocu bana gelen paketi benim zilimi çalmadan alttakine vermiş ve imza attırmışlar. Benimde haberim yok kargoyu komşunun oğlu getirdi ve poşet yırtıktı. Kargonun müşteri hizmetlerini arayıp şikayet ettim, ertesi gün gereği yapıldı dediler arayıp ama ne yapıldı bilmiyorum.

İnşallah paranız bulunur ve haksızlık varsa ortadan kalkar.

SNCKTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir kargocu olarak cevaplayayım..

Birincisi parayı hiç bir şekilde geri alamazsınız.. O biraz acenta'nın insafına kalmış bir şey.. Çünkü kargoda para taşınması yasak.. Bir hak iddia edemezsiniz maalesef..

Paketi teslim alan kişi paketin yırtık olduğunu gördüğü zaman imza atmayıp tutanak tutturması gerekiyordu.. Onu yapmadıysa yine bir şey yapılamaz.. Çünkü imza atıldığı an alıcı paketi sağlam teslim aldığını beyan etmiş olur..

Müşteri hizmetlerini aramayın.. Bu söylediklerimi söylerler.. Teslimat yapan acentayı arayıp acenta sahibi ile görüşmek istiyorum diyin.. Yardımcı olursa o yardımcı olabilir..

Hangi kargo firmasıydı bu arada ?
    +1 3 ay mng bılgı ıslemdeydım bana gore acentadan degılde aktarma merkezınde patlatmıslardır kargoyu gecmıs olsun bu arada

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kargonun icinde para olduğunu nasil anladida actit? Yolladigimiz her kargoyu acip tekrar mi kapiyorlar?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kargo isi sikintili bizimde surekli urunlerimiz kayboluyor 4 tane notebook gonderiyorum karsiya 3 tane gidiyor

Bizde cogu zaman kargo aktarma icin merkeze girerken ve cikarken tartildigindan agirliktan yakaliyoruz nerde patlatildigini

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler tüm cevaplar için bu ağırlık konusu güzel bu yoldan bir sonuca ulaşmamız için ne yapmalıyız neresini sorgulamayalız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SNCKTR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +1 3 ay mng bılgı ıslemdeydım bana gore acentadan degılde aktarma merkezınde patlatmıslardır kargoyu gecmıs olsun bu arada
    Aktarma merkezlerinde paketler bantlı sistem üzerinden gidiyor.. Elle müdahale çok az.. Ayrıca merkezler bu konuda hassas.. O yüzden dağıtan kişi de biter o iş

Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kargonun icinde para olduğunu nasil anladida actit? Yolladigimiz her kargoyu acip tekrar mi kapiyorlar?
    Yollanılan her kargo açılmıyor.. Fakat işi birazcık bilen kurye paketi eline aldığında içinde ne olduğunu çözebilir.. Ben kargoyla 10.000 tl para gönderdim.. Ama ayakkabı kutusuna koyarak

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kargo isi sikintili bizimde surekli urunlerimiz kayboluyor 4 tane notebook gonderiyorum karsiya 3 tane gidiyor

Bizde cogu zaman kargo aktarma icin merkeze girerken ve cikarken tartildigindan agirliktan yakaliyoruz nerde patlatildigini
    Poşet dosyalar tartılmıyor maalesef.. 0-5 desi aralığında gittiği için onlar tartılmaz.. Boxlara koyulup üstüne kilit vuruluyor.. Sadece kutular tartılır..
    Teşekkürler tüm cevaplar için bu ağırlık konusu güzel bu yoldan bir sonuca ulaşmamız için ne yapmalıyız neresini sorgulamayalız
    Dediğim gibi.. Dağıtan acentayı araman lazım.. başka yolun yok.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kargoyla 10.000 tl para gönderdim.. Ama ayakkabı kutusuna koyarak

böyle ulu orta ayakakabı kutusu para gönderdim vs deme istersen, 27 şubat olur sonra ahuahua

parayı koyduğunuzu görmüş olan biriside yapmış olabilir. geçmiş olsun
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böyle ulu orta ayakakabı kutusu para gönderdim vs deme istersen, 27 şubat olur sonra ahuahua

parayı koyduğunuzu görmüş olan biriside yapmış olabilir. geçmiş olsun
    Paraları çok kolay bi şekilde sıfırlayabiliyorum sorun yok hahaha

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paraları çok kolay bi şekilde sıfırlayabiliyorum sorun yok hahaha
    ahuahuauau o zaman sikinti yok
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkurler cevaplar için tekrar dağıtan acentaya nerden ulasıcam pekı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aktarma merkezlerinde paketler bantlı sistem üzerinden gidiyor.. Elle müdahale çok az.. Ayrıca merkezler bu konuda hassas.. O yüzden dağıtan kişi de biter o iş
    ben aktarmadan patlatılmıs cok paket gordum adamlar 100 tane samsung s4 yolluyolar acentaya gıdıyo pket patlak ıcınde 60 tane s4 var kaybolan paketler oluyor maquet dıye amelıyat malzemelerı satan bı fırma vardı onun kargosu kaybolmustu acenta sahıbı cıldırmıstı allah bılır ne kadar odemıstır bıde 1 aydır ozellıkle mng araclarını patlatıyorlarmıs profesyonel ıs yapıyolar kameralardan ızlemıstım hep aynı kısıler marmara bolgesındekı subelerın cogu araclarını patlattılar beklıyolar kargo teslıme gıtsın dıye sofor (tek kısı dagıtıma cıktıkları ıcın ) sonra aracı acıyor bıde en pahalısını calıyolar bu arada mng araclarını acmak o kadar basıtkı arabalar dokuluyor motoru calıssın yeter gorusundeler frenı tutmasada olur aracın kapılarını kıtlıyon yolda arka kapılar acılıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tesekkurler cevaplar için tekrar dağıtan acentaya nerden ulasıcam pekı
    bence sız kargo verdıgınız acentaya gıdın sıze ıllakı takıp numarası vermıslerdır (vermeselerde olur ne zaman gonderdıgınız soyleyın sıstemden baksınlar sıze hangı bolgede hangı subeye gıttıgını soylesınler hangı kuryenın dagıtıma cıkardıgını ve tel versınler gıdın acenta muduruyle konusun kameraları ıllakı vardır oturun ızleyın ben olsam boyle yapardım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)