3407 TL de bana cıkartmıslar ya :@
ulan atandım atandıgım tarıhte borc cıkarmıslar calısyrm ogretmenım su subat ve marttada borc var şaka gıbı![]()
www.honda-tech.com
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
önceki sayfada yazdım bu bağkur yada ssk gibi bir şey değil.. ödediğin para ile sadece o ay faydalanabilirsin sağlık sigortasından o kadar.. bir sonraki aya geçdimi önceki ödediğin para çöp yani prim olarak bir yere işlemiyor sadece borcun olmuyor..
ist dilim falanda yok 47 tl ödiyenle 257 lirada ödiyen aynı hizmeti alıyor yani biri diğerinden daha iyi bir hizmet almıyor.. bu para dilimi gelir dağılımına göre belirlenmişki oda büyük bir saçmalık..
adamın evdeki ana babasının gelirine kadar iniyorlar.. adamın kanına dokunur ömrü boyu baba eline bakmamış insanlar var işsiz güçsüzde olsa bir şekilde ekmeğini çıkartıyorlar.. bu çocuk ömrü boyu baba eline bakmamış sen gelicen babasından anasından ver bana para oğlunun borcu var diyicen..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaş hem işsizim hem gss'na borçlu oluyorum böyle sosyal devletin ben ta!!!Ben isteğe bağlı yatırdığım aydan bile borçlu gözüküyorum böyle iş olur mu ? Bunlara neden olan herkese lanet olsun.
1040 tl'de bana çıkarmışlar ne iş yav.
116 tl de bende var..
Bende aksatmadan ödüyordum baktım ödeyen yok bu ay ödemeyeceğim. Eğer ki sistem iptal olursa parasını yatıranlara ne olacak merak içindeyim. 2012 ocaktan beri 2000 tl den fazla para yatırdı ailem.
250 küsürde bana çıkmış.Öğrenci olduğum için gidip sildireceğim.
oy vermeye devam. yola devam. devlete borçlanmaya devam. nefes aldın parası. su içtin parası. allaha şükür bu günde ölmedin parası.
bu adamların sosyal devlet olarak düzgün yaptıkları tek iş, öldüğünüzde cenazenizin ücretsiz defnedilmesidir. inş onuda abdestsiz imamlara yaptırmıyorlardır.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
arkadaşlar pek bana düşmez ama konuyu bence siyasileştirmeyelim sgk çevresinde kalalım..
son internet yasasından sonra artık yaptırımlar çok ağırlaşdı.. eleştiri yaparken bile dikkat etmek lazım cümleleri iyi seçmek lazım her ne kadar çok zor olsada.. herkes dolu neticede..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Çalışmaya başladığında otomatik sistemden düşmüyor mu bu GSS? İşe girene kadar her ay ödedim, işe girdiğimde sigortam yatacağı için bıraktım ödemeyi. Girdiğim aydan itibaren sigortalı görünmeme rağmen borç çıkarmışlar ne biçim iş bu.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
askerdeyken banada borç çıkarmışlar 1.647 bin tl.gidip terhis belgemi verdim borcum silindi.gidip uğraşmak lazım .
sanırsam bu borç ödenmediği taktirde hapis kararı çıkıyormuş SGK'dan söylediler banada çıktı 389TL ödemiyorum falan diye tartışma çıkınca müdürleri gelip böyle bir bilgi aktardı.
Emirhan Altınbay
205 GTi
5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...
Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)