Boyunun değil işlevinin önemli oldugu birkez daha kanitlandi, arabalarin..![]()
smarta bak dagi devirmis
Smart koydumu oturtur![]()
Denemek isteyen varsa yumurtaları kafa kafaya çakalım bende Smart yumurtası var![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
smartın olayı bu zaten. yumurtadan yola çıkarak üretilen kafes darbelere karşı aşırı dayanıklı. bunun üstüne küçük boyutuda eklenince taş gibi oluyor. içindekini korumayı da bu yumurta olayı sayesinde beceriyor araç dağılmadan da önden arkaya darbeyi gönderebiliyor.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
iki araçta tasarlandığı ve planlandığı şekilde atlatmış kazayı şaşırılıcak bişi yok![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Valla ben ferrari sahibi olsaydim herifi gebertip arabanin icine koyup valla kazada oldu derdim. Kirmizida gecmek ne demek yaW. Simdi evi falan satsin ferrarinin hasari odemek.icin.
IN BOOST WE TRUST
Süpriz fln değil, olağan![]()
Smart Fortwo - Wikipedia, the free encyclopedia
Şuradan bakınca gerekli testlerden ne denli sonuç çıktığı görülebilir abi, Smart ciddi şaka yapar. Trafikteki 10 aracın 8'inden daha güvenli bile diyebiliriz kullanıcı için.
Teori doğru, uygulama yanlış. Evet kaza sırasında oluşan muazzam bir enerji var ve bu enerji biryere patlayacak ama bu enerjiyi 2 araç eşit paylaşacak diye birşey yok..![]()
Smart'ın başarısı bu zaten, oluşan enerjiyi kendi üzerinden savuşturuyor. Karşısındaki her ne ise o daha çok deforme oluyor, deforme edecek birşey yoksa takla falan atıyor sekiyor vs
Smart'ın 70 mph testi daha büyükçe başka araçla yapılsa muhtemelen o duvar o hale gelmezdi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)