Mb ile arasında kalmamızdaki sebep 50.000-75.000 km arasında ilk sahibinden, boyası dahi olmayan araçların bulunması. Bu kondüsyondaki bi Mb'nin başımızı ağırtmayacağını düşünüyoruz. Yinede şans tabii ki![]()
Mb ile arasında kalmamızdaki sebep 50.000-75.000 km arasında ilk sahibinden, boyası dahi olmayan araçların bulunması. Bu kondüsyondaki bi Mb'nin başımızı ağırtmayacağını düşünüyoruz. Yinede şans tabii ki![]()
biri 8 yasında diğeri sıfır km ben olsam vw alırdım sonuçta vw de mercedes kadar olmasada üst segment bir araç
highline olsa golf ama boş olduğu için tabikide mercedes![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Donanım önemli bi etken .. Her yönden + olarak Mercedes, varsın az yaslı olsun .. Neye bindiği belli olur en azından .. Golf'e kötü demiyorum, asla, ama boş araba o kadar para etmemeli .. Cok abarttılar vag grubunu ..
Bence mantıklı olanı Golf, yaş,km ve garanti derdiniz olmaz. Ama bana kalırsa Golf yerine Skoda Octavia bakın aynı paraya tam dolu 1.2tsi dsg ve ya orta donanım 1.6tdi dsg biraz daha ekleyebilirsenizde 1,4tsi dsg tam dolu alabiliyorsunuz sıfır km.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
13 yaşındaki araba bile başımıza en ufak sorun çıkartmadı ,2006 Mercedes nasıl bir sorun çıkartabilir merak ediyorum, bilmiyorum![]()
Mantık çerçevesinde Golf ağır basabilir ama bazen zevk için bazı şeylerden ödün verilebilir..Alacağım haz daha önemlidir benin için..
c200 değil ama bebekk
Connecting site...
1881 - 193∞
Her türlü mercedes diyorum. 1.6 tdi olsa belki golf derim de o kmlerde mercedesle bas agrımaz. 7-8 lt benzin de 35-40 kurus yapıyor zaten prins tüp takar mis gibi de binilir valla mercedese..
-Fırat
Mercedes olsun da ne olursa olsun golfle kıyaslama yapmaya gerek yok bence hele bide boşuyla... direk mercedes alın derim![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Tekrar baktım da , bahsettiğiniz araç sanırım favorilerimde olan bir araç. Rakibi 1.6 tdi highline golf olsa düşünebilirdim. Ancak yakıt da önemli değil o kadar demişsiniz , o düşündüğünüz araç kesinlikle alınır hiç bir türlü de akıl başka yönde kalmaz![]()
-Fırat
Para sıkıntı yoksa Duhan kardeşim Merso her zaman. Ama bakım maliyetleri + arıza maliyetleri + yakıt maliyeti + satış durumunu düşünürsen Merso üzebilir. Zevk aracı![]()
vw passat
mercedes E
diye kıyaslarsak ancak vw phaeton E nin yanına yaklaşabiliyo
evet vw tabiki kaliteli araç fakat A6 Ex0 Passat seçeneğinde en kalitesiz VW oluyor malesef + golf7 nin hiç sansı yok bu durumda (tabi bana göre)
Klasik binek araçlara ne masraf yapılıyorsa aynı fiyat tutuyo + kronik ağrızası olmadığı sürece extreme bi arıza söz konusu değil ki..
3yılı aşkındır w203 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok.Bizim araç 300bine geldi 220binde aldık dizel 2004 model bakımını yapıp dağ taş bayır çukur allah ne verdiyse.Korkmayın mercedesten ,ne pahalıdır ne insanı yorar,ne de abuk subuk arıza verir vsvs.
+ ekleme , golf'ü servise sokmadığınız sürece 2.elde değer kaybı yaşıcaksınız.
Servise soksanız yüksek fiyatlar can yakıcak.
Özel mercedes servisi bi tanıdık bulduktan sonra w203ün inanın hiç bi masrafı yok ben ön arka burçları+arka amortisörleri 270binde değiştim(ki o da araç basık diye cortladılar)
burdan en basit payı çıkartabilirsiniz.
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)