https://www.youtube.com/watch?v=1aYlXVOQYnA
https://www.youtube.com/watch?v=63J9hdlAgqE
https://www.youtube.com/watch?v=At_7HCVSxeM
Printable View
linklerini paylaştığınız araçların speclerini de yazarmısınız?
https://www.youtube.com/watch?v=0tzG...e_gdata_player
bu videoyu değerlendirmeye alabilirsiniz
passat b6 diyor yanlız, 1.8 tsi 160 hp olanlardan sanıyorum ki. yazılım bile olsa 220-230 hp leri görüyor o araba.
yalnız adı üzerinde passat 1.8t diyorsanız bu b5 kasa ve 150hp için kullanılıyor. b6 lar zaten 1.8tfsi olarak adlandırılıyor. ben adından dolayı b5 değerlendirdim. b6 da olsa yinede sağlıklı accord önde opacaktır. videoda gördüğüüz araç birdr büyük lpg tanklı bir accordu onuda hesaplayın. 2012 yılında 6000km deki 184 lük 320d ile deniyor. passat neki?
aynı aracı siteden ömere sattım. aldığı gün yazılımlı 180 hp çıktısı olan p130 passatla denedi geçilmedi. hatta doğru vites atamıyordu.
ben 2.5 yıl kullandım iyi kötü fikrim var :)
walla kankacım ben 1 haftada cozdum aracı. yeterkı yanyana geldıgın araba ıle sen 5bınde ol gerısını halledıyor :) 5 bınden sonra kesıcıye kadar cıddı hızlanıyor 2 bın devır kadar. kı ben suan 225 35 19 oem honda jant ıle yuruyorum suan. bıde hafıf bı 16 17 yle gıtse cok farklı olur.
kullanmadan etmeden yorum yapıyorlar ya
ikisinide kullandım hala tadı damagımda olan bir araçtır ama 2,0 kesinlikle almam
2,4 her türlü iyidir yakıtı daha hesaplı ve az yakıyor hele kliması efsanedir.yalnız vsa lı model istiyorum bu sefer;)
ben bugun burda konusulan yol tutmuyo kelımelerı uzerıne yıne bı yoldan cıkartmaya calısayım dedım :D vsa yıda kapadım kopmadı desem yerıdır :) bence fıyat performans donanım olarak ezıyor arac. japon yapmıs
ies ve vtec2 lere istenen rakamlara bir accord kullanıcısı olarak o yüzden şaşıyorum
184 lük 320d yi geçmesi çok enteresan gerçekten.Temde 2.4 accordla yürüdük her seferinde aldım gittim.E 184 lük 320d ' de beni geçiyor.Tuhaf :D
bakımlı bakımsız farkı olabılır. yakında hızlanması hakkında net bılgıye sahıp oluruz az bekleyelım :)
yol denemeleri çok doğru sonuç vermez. 2 roll yapan insan farklı. yolda denk gelen 2 yabancının yol kapışması farklı sonuçlar çıkarır.
selçuk ömer rs le denesene. sende 19 dezavantaj ama diğer parçalar avantaj olur.
yalnız bro yol tutmama konusuna bende katılıyorum. 16 jant ve küçük lastik ölçüsü kasayı iyş taşımıo, çok yatırıo
yayda vardır onda :) zaten bunları yaptınmı yol tutuş çok değişiyordur
geçilmedi değil abi passatın istediği devirde denedik yakın arkadasım chipten sonra gidişini merak ediyordu
benim devirlerimde ve viteslere alıstıktan snra suanki denemelerde 3. korna sonra yavas yavas açmaya başlıyorum gidişini merak eden 1.8t varsa go proları hazırlasın çıkalım
yol tutusu gayet guzel sadece esp si cok aptal ne zaman devreye giriceğini sasırıyo unutuyo vs
onun dısında 2.0 alırım diyenler neden 2.0 alcakmıs bi acıklayabilirmi
ben aracıma 2.0 vergisi ödüyorum
2.0la aynı yakıyorum
ve cok daha fazla donanım var
satış fiyatımı? daha bile ucuza aldım
bu devirde 30lu paraya bu kadar giderli bu kadar ekonomik bu kadar konforlu baska arac alamassınız he bu arada bu kadar sorunsuz ;)
parçaları pahalı biraz onada yapcak bişey yok
ekonomik durumu düzelteyim bi filtre headers eksoz ve yay jant kombinasyonundn sonra cok daha keyifli bir araca sahip olacagımı düşünüyorum
135tl gazla 788km yol gitmek ayrı bir zevk siz hala ieslere 1.4 lere 20-25 bin tl para verin
gazı 2.62 den aldım arabada gaz yokken depoyu fulledim 134 tl kusurat aldı 150e tamamladım üzerini benzin aldım ve yola cıktık iki kişiyiz sakin kullanım bir kac defa rampada benzine aldım uzun yol motor zarar görmesin diye hadi 10 km ordan düş onuda geçtim 38km düş net 750 yaptım sponsor olun yine yapayım sehir içine kullandıgım c2 hdi var daha fazla yakıyor uzun yola sürekli accorda gidiyorum
izmirden dönüşümü tarkan abi bilir kartları limitine kadar kullandım parasız döndüm 100tl gaz vardı bursaya ugrayıp gezmiştm istanbulda hala yakıtım kalmıstı :)
hatta bunuda yazın deneme yaptıgım zaman çekmiştim :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...11211268_n.jpg
18 kurusa gelır ortalaması. bana bıraz az geldı acıkcası :) bende uzun yolda koklatma ustasıyım ama bu aracınj okadar dusecegını dusunmuyorum. cunkı sehırıcı 100 lıralık gaz ıle 80 90 km hızla atraksıyonsuz 265 km yaptım en son. gaz 2.76 ıdı. 377kurus yapar buda km de. uzun yolda yuzde 40 kadar dusse bu deger 225 kuruslara ıner kardesım.
135 TL ye 750KM 'de bi yanlışlık olabilir mi? uzun yolda koklatsan bile bu aracın 25 kuruşu kesin vardır bence.
istten yola cıktıgımızda ben sabit 110 kullandım kuzenime verdiğimde otobandan cıktıgımız için s.içi yolda ben radar parası vermem dedi 80-85 arası sabitledi o sekil kullandı
pendik yeşilköy gidiş geliş yazın öğlen saatleri klima acık ara ara trafik toplam 112km yaktıgı yakıt 23 tl depo fullenerek denendi
bu arada bu denemelerin hepsi inanmayan arkadasların merakı sonucu oldu 20 tl kapın gelin beraber gezelim :D
değerlerinde bir yanlışlık var kardeşim.gaza bukadar zam gelmemişken samsuna gittim geldim 90ı geçmedim desem yeridir istanbuldan aldım çorumda mola verince yine fulledim 0.19 küsür yakmıştı.
20 tl demişsin benim için hiç sorun değil birgün çıkalım gezelim deponu fullerim oda sorun değil sen o araca 18 kuruş yaktır nasıl kullandığını bende öğrenir bende yaktırırım...
yeri zamanı sen seç ;)
İşin içinde 80-90 km de sabit giden gücü yerinde bir Honda varsa , her türlü ekonomiyi beklerim inanırım :) :D
Alakasız ama vtec2 ile aynı şekilde kullanarak 7.5 litre benzin ile 160 km yaptım ki tek seferde de değil 10 kere ayrı ayrı çalıştırma kullanmayla..
selçuk roll yaparsanız stock olarak benide çağırın mutlaka
verdiğim örnekler yazın yapıldı gaz fiyatları 2.55-2.65 arası idi o zamanlar
sen 19 krs yakmıssın benm 18e neden inanmadın araba tek kişi ve rampalarda at 5e gaz kes bu degerlere ulasırsınız :)
genelde bursaya gidip geliyorum butun rampaları ezberledim yaklasınca direk 5e gaz kes
deneyelim güncel gaz fiyatlarıyla sanırım yine 19-20 krs arası yakarız hatta roll demi yapsak :D
Amin amin.
LPG sistemi toplama denebilir aldıgımda zavolli vardı sanırım regülatörü yetersiz ve tesisatı cok boktandı rızanın garajında buyuk regulator ve tesisat yenilemesi yapıldı ayarları yapıldı
arıza lambam oksijen sensoru yuzunden yanıyor zaten wideband baglayıp ortak kullanıcam o yuzden yaptırmadım henuz (500 küsür lira 2 sensör)
kendim elm ilen söndürdüğümde 5 dk sonra geri yanıyor
aldım plakanı genç.
nerde nezaman isterseniz :)
gidere gider :)
bu arada 2.4 accord sırf içindeki akustik ses sistemi için bile alınır..keyfim yerindeyken açıyorum sesi bozmadan boğulmadan club havasında takılıyorum
bu arada yakında aracın ustunde gelen mugen carbon fıltre kıtını satıcam k24 culere duyurulur :)
anfisi nerede bu sistemin bende ufak çağlı birşey yapabilirim :D